icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lea231
23. máj 2013

@audiova vid moj fotoblog, je tam uz recept

fordikford
23. máj 2013

fazulova s cestovinou ,pizza rožky

lucka023
23. máj 2013

Ahojte,chcem sa opýtať či ste robila niektora tento sunqikovy koláč a či sa podaril 🙂 http://static0.asmira.com/photo/58/334558/album... 😉

vejoma
23. máj 2013

Ahojte, chcem sa spytat, ci nepoznate niaky recept na kolac, kde sa daju vyuzit 4 zltky, dakujem 🙂
a na obed je dnes u nas cicerove kari s ryzou a este trhanec zo vcera🙂 Vsetkym dobru chut a pekny den ;)

fordikford
23. máj 2013

@chantalle tie medove si piekla ty?ako si to zdobila vyzera to pekne

ifkael
23. máj 2013

idem si po inspiraciu, co uvarit cez vikend...uz rodina nevie, co by od dobroty jedla...

ifkael
23. máj 2013

@nelinka0401 vsak kolac som Vam zjedla :DD tak uz nieje... skusim ho aj ja... len recept od oka...hmmmm... polohruba muka, vajce, kvasok, olej... este co?

ifkael
23. máj 2013

@janejane aby nepraskol, tak mozno este podkysnut na plechu...

daniz
23. máj 2013

fazuľkový prívarok + párok + zemiačky

nelinka0401
23. máj 2013

@ifkael jaj moja,ved si si ledva kúsok dala 😀 😀 😀 malá večer vyjedala.
no polohrubá múka,olej,vajíčko,trošku soli,trochu cukru,mlieko,kvasnice
mlieko už pridáš postupne,ved vieš ako 🙂 😉

audiova
23. máj 2013

@lea231 ďakujem.prekopčené-uložené 😀

lucikatn
23. máj 2013

Kočky, cez Vianoce som našla na MK recept na škoricové hviezdičky a lá Nigela - vôbec nemôžem nájsť album u koho som to videla. Bolo to podobné lineckému cestu a chutili skvelo... Prosím ak viete o čo ide napíšte mi recept alebo link. Ďakujem 😀

ifkael
23. máj 2013

@nelinka0401 jasnee. od oka :D

levandullka
23. máj 2013

Dievčatá, nejaké osvedčené receptíky na niečo slané z cesta? Ale nie z lístkového... Ďakujem 🙂

mamiedi
23. máj 2013

Dnes som nevarila, zostalo nám zo včera zo sviečkovej, dnes som robila len maškrtu 🙂
Jablko v cestíčku 🙂

libka1
23. máj 2013

tvarohove gulky so struhankovou posypkou, dojeme polievku zo vcera, kupila som bravcove koleno, tak ho uvarim v kapustnici a zajtra ho asi este nasledne upeciem...

aadulik2110
23. máj 2013

dnes sa u nás podáva pstruh na masle a "šťuchané" zemiačiky s jarnou cibuľkou a rajčinkový šalát

tretulka
23. máj 2013

u nas dnes paradajkova polievka, bravcovy perkelt, kolienka, na zajtra som slubila synovi palacinky 🙂

jachin
23. máj 2013

Kakaové palacinky s tvarohom

nelinka0401
23. máj 2013

@ifkael presne 😀 😀

meryenes
23. máj 2013

vy ste všetky také šikovné, aj ja chcem vedieť variť a piecť také dobrotky ☹

hyta
23. máj 2013

U nás dnes falošná gulášová polievočka a palacinky s domácim marhuľovým džemom a tvarohom.

zmena303
23. máj 2013

u nas cesnacka a kuracie na smotane s cestovinami

miruska73
23. máj 2013

dievcata dakujem za receptik na pribinackovy krem....dam vediet ako sa mi podaril 😀 dnes som robila porovu polievku kremovu a granadir ....bude aj nazajtra....no a idem si dat zehliaci maraton mam plnu susiaren a dnes ma caka 5 uplne plnych praciek tak zehlit skoncim asi v nedelu 😀 😀 😀 🙄 🙄 🙄 no ked som sa tarala uz tyzden tak mi treba ,....ale aj zahradu bolo potrebne pokopat a po tychto dazdoch myslim ze burina porastie rychlostou blesku... 😠 tak potomdam zase okopavaci maraton.... 😖 😀 😀

miruska73
23. máj 2013

@lucikatn pozri album levandulky ona ich ma...

zklimekova
23. máj 2013

@abriela je len z hmoty vysoký cca 11cm, použila som smartflex.. je ako pohár..potiahla som takú polystyrénovú guličku , ktorú som rozrezala...tak nerovnomerne..menšia časť na spodok ...a nechala stuhnúť...odfotila som ti ho vrch aj spodok 😉 ..ešte mi tam špáradlo trčí..lebo tam bol doteraz polystyrén som si to nevšimla až pri fotení....musím odštiknúť

chovancova27
23. máj 2013

Dneska bola cícerová polievka so zeleninou a celozrnné špagety s rajčinovo-bazalkovou omáčkou a parmezánom, mňam🙂

zklimekova
23. máj 2013

ja som dnes nevarila, dojedali sme od včera , do večera asi ešte bábovku spravím ..osladíme si zachmúrený deň 🙂

zuul
23. máj 2013

dievcata kedysi som robila od vas vybornu zemlovku!!! a neviem najst recept. pomocccccccccccccccccccc

lululka555
23. máj 2013

@levandullka ahoj ja mám osvedčené tie syrové pagačiky štvorčekové,už som ich robila odvtedy asi trikrát...mám ich aj v albume ....všetkým chutili zatial 😉 a neni s nimi veľká robota