icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
28. máj 2013

Dnes fazulova nakyslo,marinovane kuracie rezne,ryza,miesany salat 😉

drobik1
28. máj 2013

ahojte tak my sme vcera dojedli z nedele kuraci vyvar s rezancami a zapekanu bielu sparglu so sunkou a obalenu v anglickej slanine..podliate slahackovou smotanou a k tomu hranolky..dezert bol mrkvovo-orechovy rez..dnes mame brokolicovu polievku a spenat s volskym okom,zemiakmi a chlebom..dezert nemame lebo pride po mesiaci svokra(sa tesim :-P ) a prinesie nejaky Margo kolac... 😝

lencyca
28. máj 2013

@amdeis Jasne,paci sa 😉 :urobis si kvasok:340ml vlaz.vody+30gr kvasnic+1KLcukru+1PLhlad.muky-vykysnut,do misy si das 270gr celozrnnej muky+170gr hladkej+110gr polohrubej,hotovy kvasok,1PLoleja,1PL octu,2KLsoli,1KLrasce,3PLslnecnicovych semienok,2PL lanovych,2 zemiaky uvarene v supke-postruhane najemno,vsetko spolu zmiesas,dobre vypracujes cesto,urobis si bochnik,das ho na plech s papierom,nechas 45min kysnut,potom ho potries slanou vodou a das ho do vyhriatej rury na 250c piect na 10min,potom teplotu stiahnes na 200c a este 35min pecies-ja som ho prikryla este papierom na pecenie,aby vrch neprihorel,ako sa mi raz stalo 😀 aj po upeceni ho potiers slanou vodou...ja idem vyskusat urobit z tohto cesta aj rozky,som zvedava,ake budu 😉

michaelamilan
28. máj 2013

@miruska73 jééééj ďakujem za pochvalu.....inak mne keby jedna ochotná mamička nenatrhala, tak by som ani nerobila, lebo neviem, kde tu v HC nejaká rastie a už vôbec nie, kde by som sa aj s kočíkom dostala keďže mi tu nemá chrústika postrážiť 🙂

titkovamiriam
28. máj 2013

u nas gulašova polievka a lievance 🙂

lucikatn
28. máj 2013

Dnes mame iba kysnuty cibikovy kolac a palacinky

womankc
28. máj 2013

@miruska73 😝 😒

elamaslakova
28. máj 2013

Ja som robila bravčový guľáš a našla som na nete dnes recept na šišky z rúry tak som ich urobila , sú veľmi dobré . Pridávam na ne link ak by niekto chcel http://dobruchut.aktuality.sk/recept/8933/fotor... 😉

amdeis
28. máj 2013

@lencyca dakujem 🙂

zklimekova
28. máj 2013

trošku som sa hrajkala, kým malá spinkala 🙂,....teraz padáme von, lebo konečne máme krásne 🙂

zmena303
28. máj 2013

SOS dala som cerstve jahody mixovat so slahackou na slahanie a ono nie a nie sa vyslahat pena teraz co s tym poradi niekto ?

petusko
28. máj 2013

ahojte, pridá niekto recept na osvedčený, dobrý bazový sirup? Vďaka 🙂

gianni
28. máj 2013

tak dnes manžel urobil čínu, ja som z roboty doniesla kari ryžu(mäso som zjedla aj s uhorkovým šalátom 🙂 )
a práve som dotrepala maslo-už si ruky necítim 😀

rastulka
28. máj 2013

Ahojte 🙂 My sme dnes mali cicerovu polievku a dukatove buchtičky 🙂

luciok
28. máj 2013

@womankc Tiež som prestala používať múku na obaľovanie rezňov

luciok
28. máj 2013

@michaelamilan Skoré uzdravenie! Domáci med určite pomôže 😉

luciok
28. máj 2013

@zklimekova Krásne postavičky, ako vždy 😉

luciok
28. máj 2013

Drahý mi doniesol zo salaša 6kg hrudu ovčieho syra, tak idem robiť bryndzu. Už teraz mi tečú sliny 😝

michaelamilan
28. máj 2013

@zklimekova jééééj tie postavičky sú ako vystrihnuté z rozprávky!!! krásne!!!!!

michaelamilan
28. máj 2013

@petusko napíš @danielaj .....ona ti dá určite skvelý receptík, alebo aj @lea či ako jej je má......popozeraj aj 5 strán nazad a nájdeš xy receptíkov.....

zarabono
28. máj 2013

Kocky viete mi prosim poradit nejaky chutny recept na piskotu,pri ktorom dam vsetko do misky a len zmiesam?idem malemu robit tortu k prvemu roku a kedze on je strasne zihadlo,chcem to mat rafsej rychlo spravene,lebo najnovsie ho fascinuje svetielko v trube...

zarabono
28. máj 2013

@veronicka1901 mozu byt aj bebe keksy.ja som prednedavnom robila z nich

kucminka
28. máj 2013

kočky,stará známa otrepaná otázka-čo zajtra varíte?

abriela
28. máj 2013

@zarabono http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50660&use...
mam tam aj ine ukazky, ale cesto je rovnake

zklimekova
28. máj 2013

@luciok
@michaelamilan
ďakujem kočky 🙂 ..akurát idem pokračovať, malá spí, tak hor sa do modelovania :D

zklimekova
28. máj 2013

@kucminka ...ja guláš, pre malú asi vajíčkovú polievku s karelábkom...a ešte niečo..len ešte neviem čo :D

abriela
28. máj 2013

@zmena303 odpovedam neskoro ale supni tam druhykrat puding bez varenia - crem ole
@zklimekova krasnucke postavicky

zklimekova
28. máj 2013

@luciok joj ovčí syr máme veľmi radi..ja ho aj vyprážam..lepší ako tehla na vyprážanie...svokor popri dochodku chodí na košiar v lete...tak sa stále objeme 😉..len ten rok k nám ešte nedorazil 🙂

abriela
28. máj 2013

Dnes: gulas od nasich aj ked az privelmi pikantny, tak potom som si dala palacinky - zjedla som vsetky bolo ich 11 😀

zarabono
28. máj 2013

@abriela dakujem,urcite niekedy vyskusam🙂 rozmyslala som aj nad piskotou z eskimo rezov,asle neviem,ci by to bolo dobre...