Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
no presne tie som myslela, lebo tie zboznujem ale su fakt drahe..najradsej by som vzdy mala celu krabicu pre seba ale bohuzial u nas chutia vsetkym 😀
dobre ranko, u nas hovadzia polievocka a trosku nezvycajne, ale nechceli sme dneska masko, tak cuketovy privarok + vajicka natvrdo a varene zemiaciky 😉
dnes u nas netradicne mrkvova polievka s krupicovymi haluskami, vyprazany karfiol, zemiaky, tatarska, jogurtova nepecena torticka s jahodami 🙂
Ahojte kocky,ja viem ze to tu velmi nepatri ale chcem sa spytat ktora z vas ma keramicku panvicu,aku znacku a vlastne ci je taka dobra ako sa o nej hovori? Chcela by som si kupit ale stale vaham nakolko to je cenovo narocnejsie. Zienky co ich mate poradte ze ako to vlastne s nimi je v praxi.
Dnes to bude nedelna polievocka, babkine domace cestovinky, mučkalica (masko na paradajkach) ryza, rebarborovo-jahodkovy kolac 🙂 uuulalala a poobede si urcite vyjdeme na zmrzku, aj ked moj zub vobec nepocuva..Peknu nedelu 🙂 zenusky
my dnes hovadzia polievka, madarsky perkelt s haluskami a poobede grilovacka
ahojte.davno som nekuk sem.dnes talianska vynikajuca najsamlepsia paradickova polievocka,starsi ma rezancovu,zemiaky s petrezelom,rascou a masielkom,fasirka z pekaca,vylepsene tzatziky,kolacik z domaceho kysleho mlieka makunky a stavnaty mnaam.najmensi ma kuraci cicik s mrkvou,pietrzlanom,cukinou a zemiackom.skoda ze nemviem davat foto z mobilu.
My dnes kuracia polievka a živánka a kedže dnes oslavujeme synove narodeniny tak torta koláčik chlebíčky a pod.
My dojedame kuriatko s opekanymi zemiakmi a ryzou a na zajtra rozmyslam,ze urobim cestoviny s cuketou a omackou syrovou.
vcera sme mali tarhonu s maskom na horcici a uhorkach, aj ked je dnes nedela, ja som robila kolozvarsku kapustu a zemiakovu kasu, a az spapame potom robim zemlovku s jablkami a tvarohom 🙂
u nás dnes polievka na kyslo z fazuľových strukov, zemiaková kaša, rezne naopak dusené v rúre 🙂
my sme dnes mali hovädziu polievku s rezancami, druhé bola ryža a bravčové na hríboch, a nedalo mi , musela som vyskúšať tu už ospevované osie hniezda v inej podobe, a sú perfektné. robila som aj s kakaom. To cesto je užasné.
Ahojte...máte niekto osvedčený rýchly koláčik/zákusok z jahôd? nestíhame papať 🙂
čítala som tu recept na grilovaný hermelín (nie som si istá, či presne ten syr to bol), dnes som kúpila v Lidli camembert, čo je asi podobný hermelínu, hľadám ten recept spred pár dní a nemôžem ho nájsť, nespomína si niekto kde bol? ☹
Tymiánové krevety s koktejlovou omáčkou 😝 😉
http://tipnajedlo.sk/recepty/tymianove-krevety-...
Polievka klasická nedeľná, bravčové karé na dubákoch, rezne z bravčovej panenky, varené nové zemiaky s maslom a hlávkový šalát🙂
Ahojte 😉 dnes kelova polievka,vyprazane plnene kur.prsia so sunkou a syrom,pecene zemiaky,miesany salat,kolac som nerobila,kedze mam maleho maroda,ktory je na mne prilepeny 😖
Ahojky dievčatá 😉 , dnes u nás nedeľný vývar so zeleninou a sližikmi, kuracie prsia na šampionoch + ryža a rezne z brav.karé s varenými zemiakmi s maslom , a šalátik zo záhradky 🙂 a idem sa slniť na terasu a popíjať kávičku...dezert bude jahodový koktail neskôr 😎 😎 😎
peknú nedeľu želám 🙂
ahojte zienky!po čase trosku fotiek z vikendoveho varenia:
-tvarohovo jahodovy kolacik
-sobotna vecerna grilovacka
-v sobotu sme boli v meste tak som robila len trosku číny
-v nedelu kuracia polievka a plnena paprika
a kedze okrem papriky a oliv je zeleniky plna zahradka ,tak šalatik s domacim jogurtom a ako dezertik jahody so šlahackou-tych je denne plna miska
a niekolko foto z gurman festu 🙂 -super kuchara urcite poznate Vojto Artz,robil tam rozne ryby a morske plody,rad sa s ludmi rozpraval 🙂 ,aj ine stanky ci uz s kavami,ovocim,drinkami ale aj masovymi ci inymi specialitami boli super ak este dnes stihate a ste z Ba a okolia hor sa do Medickej zahrady 🙂
@titkovamiriam papriku si nesadila?
@joannas no sadila ale tam bude paprika tak v septembri aku ju mam ubohu 😠
ahojte...
dnes faširky,pečene kurča,zemiaky a ryža,,čalamada...
uvareny jahodovy lekvar 5 pohaarov horčičakov... 😵

@bambina78 dakujem 🙂