icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

januschka10
9. jún 2013

Ahojte, tak ja dnes telacie maso na stave a zemiakove pyre a hovedzia polievka.

titkovamiriam
9. jún 2013

@garonka tie rozky su vynikajuce na niekolko sposobov a je to za par centakov 🙂

titkovamiriam
9. jún 2013

a mam na vas prosbu kucharocky.v sobotu oslavujeme marekove narodeniny a budem piect cokoladovo bananovu tortu a piskotovu jahodovu.Vlani som ich mala suprove
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48486
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40652
ale chcela by som nieco nove tak mi dajte vase receptiky na vase podobne torty a hlavne na kremy do nich,hned napisem ze nechcem tortu potahovat ani niak zlozito sa s nou babrat na to proste nemam 😲 velký dííík kto sa mi ozve a da svoj receptik alebo link.

bubo1104
9. jún 2013

dnes som uvarila šošovicovú polievku , ryža + kuracie prsia na kari , mužovi na cestu kuracie rezne v rúre posipané zmäskou syra + zemiakovú kašu + uhorky

titkovamiriam
9. jún 2013

Páči sa na večeru-jahodový koktail

titkovamiriam
9. jún 2013

@anaku uou tak ta kubanska zaujala ma cislo jeden!!! 🙂

anaku
9. jún 2013

@titkovamiriam az teraz som si vsimla ze to maju byt tie iste torty co minule si robila nie nejake nove 🙂 . nevadi, tak mozno tipy na inokedy.

titkovamiriam
9. jún 2013

@anaku nevadi mozno bude ina 😀

atiatko
9. jún 2013

Ahojte babenky ... tak u nás bol dnes na obed kurací vývar so zeleninkou a krupicovými haluškami, a hlavné jedlo kuriatko so zemiakmi, mrkvou a netradične rozšľahaným vajíčkom upečené spolu na jednom plechu ... pridávam fotočky pred a po upečení a mňamka na tanieri ... krásny večer 😉 🙂

marlenka75
9. jún 2013

My dnes kurací vývar s domácimi rezancami, živánska pochúťka, zeleninový šalát, domáca bazová limonáda 🙂

luciok
9. jún 2013

@nelinka0401 Už asi neskoro, ale predsa: ja krkovičku dávam piecť na pekáč, alebo aj do remosky a zalejem ju dostatočným množstvom vody, ale tak, aby neboli ponorené celé plátky mäsa. Občas podlejem, poprípade poobraciam. Tak ju mám vždy šťavnatú a zvrchu fajne pripečenú
@atiatko Tie kokosové sušienky vyzerajú senzačne..

trudka4
9. jún 2013

Moje "Pekařské rohlíky" :
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=134629
Jsou neuvěřitelně dobréééééé .....

zklimekova
9. jún 2013

včera poobede sme boli na oslave, švagor mal 45 rokov, mali gulášik, pečené prasiatko, veľa šalátov, koláčov..aj moju tortičku 🙂....u nás dnes bola slepačia polievka s rezancami, zemiaková kaša, pečené kuracie stehná

kibuk
9. jún 2013

ahojte dnes obed u svokry kurča po jordansky,kuracia polievočka a teraz som detom dopiekla buchty na zajtra 🙂

miruss
9. jún 2013

U nás dnes špenátová polievka, ražniči, zemiaková kaša, hlávkový šalát. A ešte som robila jahodové nanuky a jahodovú bublaninu. 🙂

raszuz
10. jún 2013

dobré ránko, takže u nás dojedačky z víkendu 😀 , ale nedalo mi to a spravila som ešte včera večer perkelt z kuracích pŕs, mala som také 2 kg balenie mrazený pŕs, ktoré som dala celé rozmraziť, lebo inak sa nedalo, 4 som použila na obed a ostalo ich 9, tak som rozmýšľala, čo so zvyškom, zamraziť sa to už vraj nemá, tak som z časti urobila ten perkelt, ostatné pomlela s cibuľou, cesnakom, rožkom, ochutila, urobila fašírky (nevyprážala som ich) a tak som to dala zamraziť, dúfam, že to bude použiteľné v budúcnosti ...

natal12
10. jún 2013

Dobré ránko, dnes je ako pekne ale ma za zamračit asi poobede 😒 ale dnes budem robiť rezne v cestíčku a ryžu s hráškom a kompót k tomu 🙂

eva7780
10. jún 2013

dobre ranko,u nas dnes dojedacky zo vcera,zemiakova kasa a masova rolada,plnena vajcom ,polievka sa dojedla,ale akosi sa mi nechce varit inu,mozno poobede🙂 u nas bol krasny vikend ,ale teraz to vyzera ako pred dazdom

eva7780
10. jún 2013

@titkovamiriam ja nedam dopustit na http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301 a aj ked som robila aj potahovane torty,tak vacsinou urobim tuto,alebo klasiku piskotoo ovocno smotanovu,mna az tak velmi nebavi pecenie tort 😝 inspirovala si ma tym koktejlom,mna to ani nenapadlo pri jahodach

jachin
10. jún 2013

@eva7780 tak túto tortu robievam aj ja, rýchla, jednoduchá a chutná..odporúčam.

jachin
10. jún 2013

A dnes: slepačia polievka, mäso na prírodno s kukuricou, ryža

ivetka1981
10. jún 2013

bravčovinka plnená klobáskovou zmesou a ,zem.pyré

betka22betka
10. jún 2013

od včera ešte slepačia polievka a ryžový nákyp- je vynikajúci!!!!!!! do 1/3 som dala okrem hrozienok aj sušené slivky...

womankc
10. jún 2013

@bambina78 jéj také dačo sme mali včera , len sme mali domáce špagety a do paradajek som dala ešte podusenú jarnú cibuľku 🙂

womankc
10. jún 2013

ahojte, cez víkend som takmer nevarila, lebo sme mali preteky oba dni / partizánske a šenkvice/ , v sobotu som len morčací vývar s hráškom a krupicovými haluškami , a u babky sme zjedli zaprávanú kyslú kapustu s kôprom + udené mäsko a knedlík v nedeľu sme jedli tiež mimo a tak večer len domáce špagety s paradajkovou šťavou, udusenou jarnou cibuľkou , cesnakom + trošku olív a + syr . No a zavárala som jahody, lebo pri tom partizánskom bol samozber , tak sme sa stavili a ešte mám popučené za misu na drť predeti, alebo ešte neviem. možno sirup 🙂
no a všetko vonku vonia kráááááásne lipovo

vieruna
10. jún 2013

@womankc ako robis jahodovy sirup? To by som aj ja rada vyskusala.
Ja som vcera konecne urobila tie syrove pagace. Veeelka mnamka 🙂 A teraz najblizsie dva dni nevarim, lebo nam zostala aj zo soboty plnena paprika aj z nedele pecena krkovicka

zklimekova
10. jún 2013

@natal12 🙂 tak buď rada, že máte pekne aspoň ráno..u nás je už ráno zamračené

natal12
10. jún 2013

To aj unás býva ráno zamračené a poobede teplučko 🙂 ale teraz je pekne. A zajtra už má pršat aj stredu vraj 😒

libka1
10. jún 2013

zeleninove krupoto so syrom