icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mibi41
8. jún 2013

@bambina78 dakujem 🙂

aadulik2110
8. jún 2013

@ukana
@hyta
@bliss71 ďakujem za odpoveď a za vašu skúsenosť 🙂

bambina78
8. jún 2013

@atiatko predpokladala som, ze chutia ako kokosky ale preto som sa prave pytala na tie z obchodu..akurat ja som nemyslela ovalne, su to take male kocky a predavaju sa v krabici tusim od opavie..a presne mavaju aj esicka taktiez v krabici.

bambina78
8. jún 2013

@raza aj ja mam ten tefal ako alenka, je super. Este mi nic neprihorelo.

atiatko
8. jún 2013

@bambina78 áno teraz sú ako malé kocky a sú od Opavie ... je ich tam ako sa hovorí 5 a pol a sú predražené.... a tieto domáce kokosky - sú mňam a cena surovín je pri tom množstve čo si z cesta napečieš nízka 😉

bambina78
8. jún 2013

no presne tie som myslela, lebo tie zboznujem ale su fakt drahe..najradsej by som vzdy mala celu krabicu pre seba ale bohuzial u nas chutia vsetkym 😀

nelly3
9. jún 2013

dobre ranko, u nas hovadzia polievocka a trosku nezvycajne, ale nechceli sme dneska masko, tak cuketovy privarok + vajicka natvrdo a varene zemiaciky 😉

gelinka75
9. jún 2013

dnes u nas netradicne mrkvova polievka s krupicovymi haluskami, vyprazany karfiol, zemiaky, tatarska, jogurtova nepecena torticka s jahodami 🙂

marianna2468
9. jún 2013

Ahojte kocky,ja viem ze to tu velmi nepatri ale chcem sa spytat ktora z vas ma keramicku panvicu,aku znacku a vlastne ci je taka dobra ako sa o nej hovori? Chcela by som si kupit ale stale vaham nakolko to je cenovo narocnejsie. Zienky co ich mate poradte ze ako to vlastne s nimi je v praxi.

reni1512
9. jún 2013

Dnes to bude nedelna polievocka, babkine domace cestovinky, mučkalica (masko na paradajkach) ryza, rebarborovo-jahodkovy kolac 🙂 uuulalala a poobede si urcite vyjdeme na zmrzku, aj ked moj zub vobec nepocuva..Peknu nedelu 🙂 zenusky

luciaq
9. jún 2013

my dnes hovadzia polievka, madarsky perkelt s haluskami a poobede grilovacka

trasko
9. jún 2013

ahojte.davno som nekuk sem.dnes talianska vynikajuca najsamlepsia paradickova polievocka,starsi ma rezancovu,zemiaky s petrezelom,rascou a masielkom,fasirka z pekaca,vylepsene tzatziky,kolacik z domaceho kysleho mlieka makunky a stavnaty mnaam.najmensi ma kuraci cicik s mrkvou,pietrzlanom,cukinou a zemiackom.skoda ze nemviem davat foto z mobilu.

lydia22
9. jún 2013

My dnes kuracia polievka a živánka a kedže dnes oslavujeme synove narodeniny tak torta koláčik chlebíčky a pod.

zuzana_1
9. jún 2013

My dojedame kuriatko s opekanymi zemiakmi a ryzou a na zajtra rozmyslam,ze urobim cestoviny s cuketou a omackou syrovou.

charllotte
9. jún 2013

vcera sme mali tarhonu s maskom na horcici a uhorkach, aj ked je dnes nedela, ja som robila kolozvarsku kapustu a zemiakovu kasu, a az spapame potom robim zemlovku s jablkami a tvarohom 🙂

vivusika
9. jún 2013

u nás dnes polievka na kyslo z fazuľových strukov, zemiaková kaša, rezne naopak dusené v rúre 🙂

daniela09
9. jún 2013

my sme dnes mali hovädziu polievku s rezancami, druhé bola ryža a bravčové na hríboch, a nedalo mi , musela som vyskúšať tu už ospevované osie hniezda v inej podobe, a sú perfektné. robila som aj s kakaom. To cesto je užasné.

katja78
9. jún 2013

Ahojte...máte niekto osvedčený rýchly koláčik/zákusok z jahôd? nestíhame papať 🙂

daniela15
9. jún 2013

čítala som tu recept na grilovaný hermelín (nie som si istá, či presne ten syr to bol), dnes som kúpila v Lidli camembert, čo je asi podobný hermelínu, hľadám ten recept spred pár dní a nemôžem ho nájsť, nespomína si niekto kde bol? ☹

nikushkasa
9. jún 2013

Tymiánové krevety s koktejlovou omáčkou 😝 😉
http://tipnajedlo.sk/recepty/tymianove-krevety-...

lenka2512
9. jún 2013

Polievka klasická nedeľná, bravčové karé na dubákoch, rezne z bravčovej panenky, varené nové zemiaky s maslom a hlávkový šalát🙂

lienka2
9. jún 2013

vcera zeleninova polievka s haluskami, buchty na pare
dnes brokolicova s opecenym chlebikom, kuracie a morcacie rezne, nove zemiacky, hlavkovy salat a jahodovy kolacik

lencyca
9. jún 2013

Ahojte 😉 dnes kelova polievka,vyprazane plnene kur.prsia so sunkou a syrom,pecene zemiaky,miesany salat,kolac som nerobila,kedze mam maleho maroda,ktory je na mne prilepeny 😖

lululka555
9. jún 2013

Ahojky dievčatá 😉 , dnes u nás nedeľný vývar so zeleninou a sližikmi, kuracie prsia na šampionoch + ryža a rezne z brav.karé s varenými zemiakmi s maslom , a šalátik zo záhradky 🙂 a idem sa slniť na terasu a popíjať kávičku...dezert bude jahodový koktail neskôr 😎 😎 😎
peknú nedeľu želám 🙂

titkovamiriam
9. jún 2013

ahojte zienky!po čase trosku fotiek z vikendoveho varenia:
-tvarohovo jahodovy kolacik
-sobotna vecerna grilovacka
-v sobotu sme boli v meste tak som robila len trosku číny
-v nedelu kuracia polievka a plnena paprika
a kedze okrem papriky a oliv je zeleniky plna zahradka ,tak šalatik s domacim jogurtom a ako dezertik jahody so šlahackou-tych je denne plna miska

titkovamiriam
9. jún 2013

a niekolko foto z gurman festu 🙂 -super kuchara urcite poznate Vojto Artz,robil tam rozne ryby a morske plody,rad sa s ludmi rozpraval 🙂 ,aj ine stanky ci uz s kavami,ovocim,drinkami ale aj masovymi ci inymi specialitami boli super ak este dnes stihate a ste z Ba a okolia hor sa do Medickej zahrady 🙂

joannas
9. jún 2013

@titkovamiriam papriku si nesadila?

titkovamiriam
9. jún 2013

@joannas no sadila ale tam bude paprika tak v septembri aku ju mam ubohu 😠

mata71
9. jún 2013

ahojte...
dnes faširky,pečene kurča,zemiaky a ryža,,čalamada...
uvareny jahodovy lekvar 5 pohaarov horčičakov... 😵

miskap2111
9. jún 2013

Dnešný výtvor mojej dcéry: "Macarons"