Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte 😎 dnes navaríme - dojedame zo včera segedin s knedlou 😉 pekný slnečný dník želám 😎
Kuracie stehná na hríbkoch, tarhoňa, zeleninková polievka a puding s piškotami ako dezert 🙂
dnes segedín s knedľou
Ahojte,tak aj my dietujeme.malý je zase chorý,zas nejaká viroza.Malá bude mať mliečnu zemiakovú polievku a pre nás dospelých-sladká fazulová na rýchlo zahustená gulášovou sáčkovou.nejako nám to tak viac chutí 🙂
Dostala som tip v robote na francuzske zemiaky a taku chut som dostala ale budu asi az zajtra lebo vcera navareny gulas tak to musime popapat 🙂
Este mi napadlo nieco co som si ako recept vymyslela aj ked mozno niekto nieco take robi 🙂 kuracie prsia posolit, posypat provensalskym a aj trochu grilovacieho dat do pekaca na to poukladat nakrajane paradajky mozu byt tiez posypane provensalskym a na ne nastruhat syr. robim tak ze najprv trochu peciem same prsia kludne prikryte najprv potom ak chcete tak odkryt a pripiect a az potom dat tie paradajky a syr ale piect tak aby sa paradajky uvarili. k tomu fajne omastene varene zemiacky paradajky s maskom pustia dost stavy je to rychle ziadne riady dokopy a fajnotka 🙂
tak dnes sú u nás zapekané cestoviny alá "čo dom dal" 😅
@rastulka ďakujem 😉 ten koláč vyzerá super....ja som včera spotrebovala jahody čo boli ešte doma...robení džemu a spravila som deťom mrazenú jahodovú dreň..tak sme si pochutili 🙂
@michaelamilan ďakujem 😉 ....joj dúfam že to skoro prejde..teploty sú už nižšie, ale celú noc plakala pre boľavé uško, nech tie kvapky a lieky rýchlo zaberú :(
tarhoňove rizoto 🙂
u nás dnes kalerábovo-cuketová krémová polievka s opraženým chlebíkom..a po tretej prebdenej noci...mi moja mamka sľúbila pomoc 🙂...a spraví nám bryndzové a kapustové halušky....tak sa venujem iba malej 🙂
@nelinka0401 skoré uzdravenie..nech už to počasie prestane blázniť ..a tie choroby zmiznú ... 😉
@natal12 určite sa dá aj bublanina spraviť z mrazeným ovocím..ja do muffiniek bežne dávam mrazené maliny...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22425 ja dnes skúsim tento receptik ,,,Bôby som este nikdy nejedla ...tak urobim a vyskusam ten paprikas 🙂
ahojte tak u nás len dnes rýchlovka špenátová polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16185&ord... mňamková a druhé neskôr vysmážaný camember a domáce hranolky 😉
zapekana polenta so zeleninou, sunkou a syrom
dnes máme... fazulovú polievočku na sladko a lekvárové kapsičky s makom 🙂
@a2303 ahojki ... ja som tu už ten receptík napísala, ale aby si ho nemusela hľadať, tak ho kopírujem 😉 Ja robím tieto lievance tak "od oka" - myslím suroviny 😉 Dávam 400g polohr.múky, 3 žĺtka, cca 3/4l mlieka (podľa konzistencie cesta) - k tomuto cestu pridám na cibuľke a pretlačenom cesnaku trošku osmaženú šunku nakrájanú na kocočky (cca 30dkg) a osmažím aj za 3 hrste mrazeného hrášku a 3 hrste mrazenej kukurice. Všetko pekne spolu zmiešam, ochutím soľou (príp. vegetou). Do takéhoto cesta nakoniec zapracujem tuhý sneh vyšľahaný z 3 bielok. No a potom na kvapke oleja pečiem na panvici na lievance (dolky) 😉
Tak na dnes som vymyslela paradajkovu polievku a francuzske zemiaky.
@zklimekova
@nelinka0401 baby a akým mixérom to mám mixovat tie jahody na tu dreň ? tyčovým ?
@daniella224 skus solamyl alebo gustin 🙂 to je tusim skrobova alebo kukuricna mucka 🙂
porovu polievocku prvy krat,a tak mi zachutila ze ju budem robit asi castejsie mnamky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1750
@zklimekova
@nelinka0401 nakoniec som to týčovým vymixovala a uz sa mrazí 🙂
@vieruna Dobrý deň. Ja robievam špagety iba s morcadelou a to mi baby nechcú, takže väčšinou majú čisté. Aká je tá klobásová zmes prosím ? Ani boloňské nám nechutili. Ďakujem.
polievka zeleninova od vcera, cuketovo zemiakove placky so zeleninovym salatom

@natal12 Na olivovom oleji som orestovala pretlaceny cesnak, pridala som cherry paradajky v konzerve, pridala trosku cukru, oregana a nechala prevriet. Potom som uz iba cestoviny posypala parmezanom 🙂