Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 nie, je to vymiesane maslo s mascarpone a praskovym cukrom
@zklimekova Ano,to je alergia na mliečnu laktozu /cukor/ Vhodnou dietou deti zvyčajne z alergie na mlieko vyrastu 🙂 Ostava nam dieta a dufat,že z toho aj ona vyrastie 🙂 😉
Zajtra mám zemiakový šalát - ale taký špeciálny, nie s vaječnou majonezou.
Dnes sme mali obed u tety - slepačia polievka a bolonské cestoviny...
@danielitka86 prosim ta kde kupujes curry omacku? naposledy som taku mala zvonku.. 😒
@zuul myslím, že kľudne môžeš, ja teda nemrazím, iba ke´d náhodou zostane niečo a je mi to ľúto vyhodiť, šupnem do mrazáka, ale myslím, že mraziť môžeš, fašírky mrazím, ale surové, potom len vytiahnem a vypražím 😉
@zuziq ja som mala cuketové lečo dnes na raňajky, milujeme to teda len my dvaja, decká to veĺmi nechcú a pritom to je výborné, ja to aj zaváram, aby som mala na zimu, cuketa je úžasná 😉
@rastulka ☹ joj, to mi je ľúto, tak meníte celý jedálniček, že? ☹
ja som dnes varila gulášovú polievku so zemiakmi aj haluškami, ryžový nákyp s tvarohom, višňami a žltými malinami, a máme ešte tortu a kopec zákuskov z nedeľnej oslavy, dnes som bola na družstve kúpiť mliečko, narobila som si tvarohu, zajtra chcem robiť syr, ale až keď prídem z roboty, dva dni dovolenky skončili, je to strašne málo 😒
dnes som robila pecene kura na cukete, cesnaku a paprike, priloha bola ryza a zavarana jablckova paprika.
@bambina78 ja žijem v Nemecku, takže tu 😒 u nás som ju tiež nevidela 😕
Dobre ranko. Konecne aj nam zacali dozrievat a padat marhule. Vcera sme nazbierali asi 2 kila popadanych, tak som spravila lekvar. Na skusku som donho dala levandulove kvietky. Uvidim, co to spravi, ked to chvilu odstoji, ale vcera to bolo vynikajuce. 🙂
dnes sa u nas vyvara 😀 pre malinku cuketovo zemiakove pyre so zltkom, pre hugiho zemiakova polievocka s parkom a kakaove rezance a pre seba si robim opat cuketove leco kedze bolo mnam a mame uz vlastne cukety aj rajciny. Ze aky luxus varit tri obedy pre trojclennu rodinu 😀
u nás dnes paradajková polievka so syrom, zapekaná cestovina s párkami, zeleninou a syrom, ľadový šalát s paradajkami a mladou cibuľkou 🙂
U nas dnes hraskova polievka s krupicovymi haluskami, pre manzela vyprazany syr s hranolkami a uhorkovym salatom a pre nas cestoviny bud s makom a lekvarom alebo s tvarohom 😉
tak dnes som sa rozhodla pre niečo rýchle, na obed som totiž sama doma, drahý príde až večer, takže sa toho u nás toľko nepoje 🙂 na obed budú opečené špekačky so zemiakmi na cibuľke a chystám sa spraviť pizzu na večeru, tak dúfam, že sa mi cesto podarí - ešte som neskúšala 😅
ja dnes žemlovku:D zbožňujem...včera bol šalát s tuniakom:D
Dnes budu mat deti pecene zemiaky v rure s kyslou smotanou ako dresingom. Len tak postnejsie sa bude obedovat. No a popoludni, kedze mame narodeniny, bude kavova torta a oblozene chlebicky. No ale vcera som mala v kuchyni take peklo, ked som zdobila tortu, ze sa mi maslovy krem roztekal a kedze to ma hnedastu farbu od kavy tak sa to napadne podoba na taku hnedu kopku hnoja po mackovi Pu. No ale aspon to nesmrdi. 😀
u nás dnes mrkvičková polievočka s krupicovými haluškami a ako druhé nové varené zemiačiky, cuketa obalovaná v 3-obale a mali byť uhorky na smotane ako šalátik ale synátor chce tatarku k tomu 😀
u nás dnes: kyslá stručková polievka, restovaná pečienka s ryžou a kysla úhorka 😉
Ahojte 🙂 u nás dnes parené buchty s čerstvými marhuĺami 🙂
Kucharocky, mate niektora overeny a odskusany receptik na domacu pizzu? dakujem 😉
@ivanajelinek Už 2krát som ju robila a je fakt super...už budem robiť len túto....
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8815
Ahojte, my sme včerajší obed nejedli, strávila som totiž SUPER narodeniny s malým na traumatológii ☹ ☹ RTG a neurológii fňuk, že fakt super narodeniny no a tým pádom sme včerajší obedík jedli dnes!
My dnes karfiolova polievka a palacinky
tak baby sto rokov som tu nebola 🙂 fuua ani vas nedocitam 🙂
tak u nas dnes: peceny pangas na masle, pecene zemiacky s cesnekovou solou, cinska kapusta s lanovymi semiackami a teraz pecem spaldove muffinky s malinami a jostami 🙂
my dnes zeleninkovú s hviezdičkami,strapačky, a včera guláš a ribezľová bublanina a na večeru omáčku s "natvrdlím "vajíčkom a fašírkami

@lienka2 kakaove rezy s ribezlami