icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
17. júl 2013

Včera aj dnes som robila ovocnú smotanovú tortu, mala veľký úspech

luciok
17. júl 2013

Zavarila som si pár pohárikov červených ríbezlí a egrešov - to len tak do bublaniny

luciok
17. júl 2013

Dva dni sme s drobcom prázdninovali u starkej, tak som varila ja - včera zapekaný karfiol so zemiačkami a čerstvým šalátom zo záhradky, Dnes vyprážaný syr, zemiaky a tatarka.

danielaj
17. júl 2013

ahojte, dnes cukinovo-zemiaková omáčka s kôprom, a bryndzové halušky so slaninkou a ja aj s kôprom, práve som dopiekla ríbezľovo- egrešovú bublaninu s jogurtom 😉

danielaj
17. júl 2013

@zuziq nám chutila, taká jemná údená chuť , parenicová😉
@anos18

dana_l
17. júl 2013

fasirka s cuketou, mrkvou a mladou cibulkou a koooooopa cesnaku. zvysky peceneho kurata so zemiakmi.

smuhyta
18. júl 2013

Dnes milanske spagety salatik zeleninka mnam mnam ...ovocie a biely jogurt tiez mnam mnam

zuziq
18. júl 2013

ddnes bude vyprazany karfiol bez vyprazania 😀 normalne v trojobale ale peceny v rure a k tomu zemiacky a uhorkový salat. a polievka zeleninkova kedze som varila karfiol,bude mnamkovy vyvar z neho s krupicovymi haluskami

lululka555
18. júl 2013

Ahojte 🙂 ja som včera ešte varila kukuricu a večer ovsenú kašu 😝

dnes na obed polievka zo včera zeleninová a druhé budú syrové guľky s varenými zemiakmi a domácou tatarskou 😝 😎

maminka2013
18. júl 2013

dnes budú fašírky s novými zemiakmi a tatarkou, polievka zrejme krémová tekvicová 🙂

tin007
18. júl 2013

Robim sampinonovo-tekvicove "rizoto" z pohanky a k tomu bude losos peceny v alobale v limetkovej stave s ciernym korenim a solou. Ak sa mi bude chciet, urobim marhulovy hrncekovy kolac.

fordikford
18. júl 2013

na dneska bude rusky boršč a zemiakove halušky s kapustou a tvarohom

bianka0111
18. júl 2013

Ahojte..mna dnes nahovorila dcérka na vysmážaný syr s hranolkami 🙂 ..raz za čas trochu mastného nezaškodi 😀

riave
18. júl 2013

ja dnes cesnacku s parkom a pecenu krkovicku s kasou 🙂

katyka11
18. júl 2013

Ja dnes robim cukinove placky...... zajtra zapek.cestoviny... potom granatir a uhor.salat... a v nedelu rybie prsty si moj vymyslel...

snu
18. júl 2013

ranecko, dnes chlapcom robim fasirky a varene zemiacky so salatom-vsetko co zahradka da 🙂 a mne este neviem 🙂 ked som sa dala na zdravu stravu 🙂))

gianni
18. júl 2013

včera boli karfiolové placky a večer som robila domáce musli tyčinky,ale sa mi pri krájaní rozpadávali tak budú skôr do mlieka,alebo jogurtu 😉
dnes ideme ku mame na 3 dni tak variť bude ona,dnes to bude kelová polievka a plnená paprika...

nika774
18. júl 2013

Baby, mate pristroj na donutky-sisky? Skusali ste aj nejake ine cesticko ako je v origos receptoch? Chcela by som spravit s drozdim, aby boli ako tie prave donuty, no neviem ci by to slo, kedze do pristroja sa dava cesto riedke, nalieva sa tam a neviem ako to spravit s kysnutym..

jasminet
18. júl 2013

my vcera brokolicovu kremovu polievku bez smotany a svieckovu na smotane s knedlou, dnes vysmazanu cuketu so zemiakmi a zo zvysoku knedle asi urobim na veceru knedle vo vajicku s cervenou repou. a kedze je kopec cukiet, tak asi aj cuketovy kolac, sladky. slany sme mali min. tyzden. 😉

ale chcela som sa poradit... casto robievame hovadzie maso na vsetky sposoby, tak rozmyslam ci nekupit tlakovy hrniec? je to dobre? ako sa v tom vari? vzdy som sa toho bala aby to nebuchlo...

womankc
18. júl 2013

dnes chcem urobiť marhuľovo tvarohovú štrúdľu a karfiolovú polievku ,druhé len dačo ľahké ak bude treba , ešte dojedáme

michaelamilan
18. júl 2013

Ahoje, ja dnes robím kuracie pečienky s ryžou a mrkvovú polievku.

luskacik32
18. júl 2013

@nika774 ja som robila s drozdim klasicke palacinkove cesto len som si v mlieku zarobila kvasok.

ivanajelinek
18. júl 2013

@luciok ahoj. Torticka vyzera nadherne. Vymiesala si kysle smotany len s cukrom? A piskoty a ovocie?

daniz
18. júl 2013

dnes cestoviny a grankom + maslo

kibuk
18. júl 2013

dnes som varila Kuracie sote v zeleninovo-sýrovej omačke a ryža a teraz pečiem pudingovu bábovku 🙂

slavka1307
18. júl 2013

@zuziq Ja som to robila raz, ale sa mi nepodari (možno kvôli tomu, že bol z mraziaka)l. To ste normálne uvarili, či iba predvarili karfiol (z vody robíte zeleninovú polievku aj s kúskami karfiolu ?), obalili a dali na papier na pečenie ? Aj ste potreli obalený karfiol olejom ? Ďakujem.

zarabono
18. júl 2013

dnes karfiolova polievka,pecene buchty a este peciem jedny v trube,som zvedava,moje prve v zivote...

slavka1307
18. júl 2013

@daniz Ďakujem za radu - cestoviny uvariť a potom to granko a maslo ako ? Iba posypať na tanieri a pokvapkať maslom ? Ďakujem.

lululka555
18. júl 2013

dnešné syrové guľky, zemiaková kaša a tatarská z kyslej smotany 😝 😎 😉

veronicka1901
18. júl 2013

Filety zo šťuky so zemiakovou kašou a rukolový šalát. Dnes bez polievky, akosi to pri malej nedávam, totálna anarchia u nás vládne 😒