icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zarabono
21. júl 2013

@egyptanka ja pouzivam hlavne olivovy olej do prikrmov

lululka555
21. júl 2013

Ahojte 🙂 dnes strúhaná zeleninová polievka, kuracie kúsky zapekane so šampiňónami a pórom ,basmati ryža a polníček a ríbezĺový koláčik s posýpkou. 😎

11nika11
21. júl 2013

baby mam doma kopu cukety.co z nej spravit?uz ma nebavi ju stale len grilovat 🙂dakujeem

anuska74
21. júl 2013

@atiatko Tam varili aj gulášik? sme sa o tom bavili, môj syn zbožnuje halušky, ten by bol šťastný na takom podujatí.Ja by som si dal najskôr gulášik. 🙂

vivusika
21. júl 2013

u nás dnes paradajková polievka so syrom od včera a ideme vonku ugrilovať napácované kuracie vykostené stehná a k nim zemiačky a zeleninový šalát 🙂

anuska74
21. júl 2013

@11nika11
cuketové placky, alebo pozri tu má tam recepty z cukety
http://www.mimibazar.sk/recepty.php?strana=3&hl...

11nika11
21. júl 2013

@anuska74 dakujem 🙂

michalag
21. júl 2013

Ahojte
dostali sme od svokrovcov velku tekvicu. CHcela by som ju vyprazat, ale neviem na aku hrubku ich nakrajat (kolieska) a aj ju predvarate?

luciferova
21. júl 2013

@michalag surovu na 1cm. Ja robim klasika v trojobale, ulozim na plech na papier na pecenie, pokvapkam olejom a o chvilu je zdravo vyprazena cuketa/tekvica na svete 🙂 vyskusaj

michalag
21. júl 2013

@luciferova dakujem 🙂

michalag
21. júl 2013

@luciferova ked ju posolim tak ju mam nechach kym pusti trochu vody, ze? aspon tak som robila cukinu

michaelamilan
21. júl 2013

Ahjte, u nás dnes kôprová omáčka s údeným kolenom, syrové taštičky a ešte z predvčera roládu. Včera som nevarila, zasa sme troška povýletovali. Pekný nedeľný dník prajem.
P.S je tu niekto kto má SOŠ PZ???? info do IP ďakujem!!!!

michalag
21. júl 2013

a este jedna vec ako zistim ci je mlada alebo stara tekvica? Ked je starsia tak ten stred mam vydlabat ci to mam vyprazat cele aj s tymi jadierkami?

luciferova
21. júl 2013

@michalag podla velkosti a pevnej koze zistis. Ak ma velke jadierka, vyber. Budes mat len kolieska. A ja nenechavam vypotit... Ani nesolim predtym. Sol davam do vajicka.

nelly3
21. júl 2013

madarsky gulasik a robim z rana marhulovy dzem zo 6 kg marhul, nervy moje, robim ho prvy krat 🙂

atiatko
21. júl 2013

@anuska74 áno aj guľáš tam varili - myslím, že stál 3 € .... aj grilované veci - živánska, klobásky .... 😉

snu
21. júl 2013

ahojte,, dnes sme mali polievocku, pecene kuriatko so spaldovou tarhonou a salatik 🙂 kolacik este zostal,takze nepecem 🙂 a pojdem urobit marhulovu dren 🙂

lillona
21. júl 2013

pecene maso s knedlou a kapustou

lillona
21. júl 2013
martinasturmova
21. júl 2013

Ahojte dnes mame slepačiu polievku od včera a knedlu,kapustu a pečené mäsko 😉

fordikford
21. júl 2013

@11nika11 niekde som tu čitala že je z nej výborny džem s pridanim lesneho mrazeneho ovocia chcem skusit nakolko ich mam aj ja inač cuketovy zakusok ,polievka,placky

charllotte
21. júl 2013

my mame knedlu, kapustu a masko pecene a ako zakusok bublaninu s visnami a ribezlami 😀

fordikford
21. júl 2013

dnes kačacia polievka s mrveničkou,madarsky gulaš s knedlou pekny den 🙂 🙂

11nika11
21. júl 2013

@fordikford no pocula som uz kadeco ale o cuketovom dzeme este nie 🙂a veru vyskusam.nas svokra zasobuje cuketou a uz som bola z tohl zufala,ze neviem co z nej🙂 dakujem za tip.

fordikford
21. júl 2013

@11nika11 ved ani ja ale za pokus to stoji ten sacok ovocia ma nezabije boli odpovede že je vraj dobry tak uvidime 🙂 🙂

danielaj
21. júl 2013

@pami2 jasné, že môžeš použiť aj tekvicu, teraz som robila tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493, dala som údený syr a mňamkové sú 😉 robievma aj placky, aj tie máme radi 😉

danielaj
21. júl 2013

@dara29 ja do cukinového leča dávam aj papriku, akoby som robila klasika lečo, len pridám cukinu navyše, aj zaváram do pohárov, aby sme mali na zimu, milujeme to, hlavne bez vajíčka, pridávam aj párku, či klobásu 😉

danielaj
21. júl 2013

@11nika11 my cuketu milujeme, vyprážam, robím lečo, grilujem, varím polievku, robím cukinový koláč, je výborný, tiež džem, presnidávku atď. 😉