Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
slivkove gule a rajcinova polievka a poobede puding.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28564 a zajtra tento kolacik snad sa podari...
a mam vyskusane tieto bratislavske rozky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12107 su uuuuuzasne..takze v najblizsej dobe budu
dnes cestoviny s paradajkovou omáčkou a skúšam i fašírky zo sójového mäsa, takže ak sa nepodaria, máme sa do čoho pustiť :D
Polievka zo struhanej zeleninky a halustickami, zemiakovo tekvicove placky.... Dobru chut 😉
gulášová polievka, ryža s rezňami a čalamádou 🙂
Dnes je na rade táto polievočka 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/kremova-hraskova-po...
ahojky 😎 nevarím, dojedáme segedín s knedlou. A poobede cestujeme ,takže sa vareniu na nejaký čas vyhnem 😉
Prosim,nemate nejaky dobry recept s ovsenymí vlockami?polievka alebo cokolvek ine.
jaaj ako sa len teším, ja dnes nič a najbližšie možno aj dva týždne tiež nebudem musieť 🙂 wiiiii, maximálne pre synka 🙂) zveľaďujeme domčúr, a budeme u mojej máti, tatino je "kuchár", takže si aspoň od hrncov oddýchnem 🙂
U nas dnes vajickova-rascova polievka, cestovinky s bolognese omackou a ockovi urobime vecer vyprazany syr s hranolkami a uhorkovym salatom 🙂 a cez vikend nevarim, ideme na vychod na svadbu 😉
niekto ma tu inspiroval chilli con carne, tak sme ho prave dojedli
na veceru som nalozila krkovicku na grilovanie a spravila som k tomu kapustovy salat majonezovy
uvidim ako sa mi bude chciet ale mozno spravim moravske kolace 😅
včera sme boli na obed pri babke, mali sme šošovicovú polievku s párkom, a výborný kysnutý slivkový koláč s posýpkou...dnes paradajková polievka s haluškami a bravčové masko pečené spolu so zemiakmi, na olovrant čokoládový puding 😉
babuľky.....mám problém.....chcela by som urobiť taký nepečený tvarohový dezert, ale do toho tvarohu sa primiešava plátková želatína....nikdy som s ňou nerobila.....zvládnem to? podarí sa ? ako s tým narábať? vďaka za tipy 😉
Dnes zeleninová polievka s haluškami, lekvárové pirohy
Zajtra: Rybka na masle, pečené zemiaky, čokoládové mafiny
dnes sme dojedali mlety rezen zo syrom ,zajtra bude granadir 🙂
ahojte, ja som dnes varila boršč a moravské koláčiky s tvarohom a domácim marhuľovým a višňovým džemom 😉 a pridávam pár fotečiek z tohto týždňa, treska, ovsená kaša s broskyňami a jblkom + javorový sirup, sušenie broskýň, broskyňový džem, domáca Lučina s cesnakovou pažítkou, ešte jedna sa mi robí a tá bude so sušenými rajčinami, moravské koláče 😉
dievčatá veľa vyvárate, chcem sa spýtať, máte múku v sáčkoch alebo v skle alebo môže byť aj v plastovej nádobe???
Ahojte!Uz snad budem stihat denne. 🙂 🙂 🙂 dnes som robila lievance,cukinovu polievku a na veceru este paradajkovu lebo ma chytilo zasa paradajkove šialenstvo tak som robila kečup aj šťavu a trochu leča 😀
@hasleerka ja davam muku do skla lebo kupujem po 5 kg,ale aj plast moze v klude byt 🙂
@danielaj jemine aké žravé fotky!!!!!! 😀
Ahojte babulky, tak konečne tu v kľude sedím a idem sa vám vypísať čo som varila/ piekla. Už ste mi babulky chýbali aj vaše chutné receptíky!!!! My sme malkali doma na byte, ešte k tomu deti na prázdninách, no nebolo veru času. V nedeľu idú deti domov, tak si užívame posledné dni aj keď sme všetci chorí :-/, teda až na malého...........no ale k vareniu: makové šúlance, bolonské špagety, pizza, panini, koláčiky, mleté bravčové rezne tuším od @danielaj, pečené rebierka, rizoto, ......... sem tam aj reštika a nesmie chýbať ani Mc Donalds 😀
Doplnila som aj šuplík s čajíkmi, na výber máme terz 19 druhov čaju 😝 - moja úchylka!!!!
Pridávam aj nejaké to foto. škoda že som nepofotila viecej, ale niekedy sme jedli už len keď sa rúra otvorila 😀
@hasleerka ja mám múku v sklenenej nádobe, ale mávala som aj len tak v sáčkoch.
@titkovamiriam mmmmmmm krásne chutné fotečky!!! mňam a vidíííím že aj nová profilovka! 🙂 Krásna!
@anny1984 kuk v mojom albume na donutky, tak som robila aj plnené šišky, len som vykrojima koliesko bez dierky.
@michaelamilan mnaaaam pizza akurat som pod svoju jednu fotku v albume pisala ze ju budem robit tiež cez vikend,vcera sme na vybornej boli u kamosky.Ja som maniak na kavu 🙂 -.čaj mam tiež rada ale to musi byt chladnejsie pocasie 🙂
@titkovamiriam mno u nás sa teraz pije čaj na litre 😀 bylinkové striedame s ovocným......doteraz deti vypili 8l sirupu 😕 😅 tak teraz keď sú všetci chorí tečie potokom čajík 🙂 😵
Mno a dnes sa musím pochváliť lebo takú perfektne jemnú pizzu a pamimi čo som spravila som ešte nikdy nemala!!!! Teraz keby na niekoho dýchnem tak odpadne 😀 samý cesnak 😝
@michaelamilan páči sa mi ten tvoj šuflík ... ja chcem tiež trochu preorganizovať veci v linke, mám pocit že to mám všetko miš-maš ..

Ja som dnes robila zemlovku