icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kajca84
30. aug 2013

Ja som dnes robila zemlovku

ifkael
30. aug 2013

slivkove gule a rajcinova polievka a poobede puding.

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28564 a zajtra tento kolacik snad sa podari...

ifkael
30. aug 2013

a mam vyskusane tieto bratislavske rozky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12107 su uuuuuzasne..takze v najblizsej dobe budu

maminka2013
30. aug 2013

dnes cestoviny s paradajkovou omáčkou a skúšam i fašírky zo sójového mäsa, takže ak sa nepodaria, máme sa do čoho pustiť :D

monika837
30. aug 2013

Polievka zo struhanej zeleninky a halustickami, zemiakovo tekvicove placky.... Dobru chut 😉

m_ij_ka
30. aug 2013

gulášová polievka, ryža s rezňami a čalamádou 🙂

drobec89
30. aug 2013

Dnes je na rade táto polievočka 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/kremova-hraskova-po...

lululka555
30. aug 2013

ahojky 😎 nevarím, dojedáme segedín s knedlou. A poobede cestujeme ,takže sa vareniu na nejaký čas vyhnem 😉

mm22
30. aug 2013

Prosim,nemate nejaky dobry recept s ovsenymí vlockami?polievka alebo cokolvek ine.

sashha
30. aug 2013

jaaj ako sa len teším, ja dnes nič a najbližšie možno aj dva týždne tiež nebudem musieť 🙂 wiiiii, maximálne pre synka 🙂) zveľaďujeme domčúr, a budeme u mojej máti, tatino je "kuchár", takže si aspoň od hrncov oddýchnem 🙂

firstbaby
30. aug 2013

U nas dnes vajickova-rascova polievka, cestovinky s bolognese omackou a ockovi urobime vecer vyprazany syr s hranolkami a uhorkovym salatom 🙂 a cez vikend nevarim, ideme na vychod na svadbu 😉

libka1
30. aug 2013

niekto ma tu inspiroval chilli con carne, tak sme ho prave dojedli
na veceru som nalozila krkovicku na grilovanie a spravila som k tomu kapustovy salat majonezovy
uvidim ako sa mi bude chciet ale mozno spravim moravske kolace 😅

zklimekova
30. aug 2013

včera sme boli na obed pri babke, mali sme šošovicovú polievku s párkom, a výborný kysnutý slivkový koláč s posýpkou...dnes paradajková polievka s haluškami a bravčové masko pečené spolu so zemiakmi, na olovrant čokoládový puding 😉

kikaneu
30. aug 2013

babuľky.....mám problém.....chcela by som urobiť taký nepečený tvarohový dezert, ale do toho tvarohu sa primiešava plátková želatína....nikdy som s ňou nerobila.....zvládnem to? podarí sa ? ako s tým narábať? vďaka za tipy 😉

11nika11
30. aug 2013

@tanitta idem ti to uz poslat 🙂

jachin
30. aug 2013

Dnes zeleninová polievka s haluškami, lekvárové pirohy
Zajtra: Rybka na masle, pečené zemiaky, čokoládové mafiny

eva7780
30. aug 2013

dnes sme dojedali mlety rezen zo syrom ,zajtra bude granadir 🙂

danielaj
30. aug 2013

ahojte, ja som dnes varila boršč a moravské koláčiky s tvarohom a domácim marhuľovým a višňovým džemom 😉 a pridávam pár fotečiek z tohto týždňa, treska, ovsená kaša s broskyňami a jblkom + javorový sirup, sušenie broskýň, broskyňový džem, domáca Lučina s cesnakovou pažítkou, ešte jedna sa mi robí a tá bude so sušenými rajčinami, moravské koláče 😉

hasleerka
30. aug 2013

dievčatá veľa vyvárate, chcem sa spýtať, máte múku v sáčkoch alebo v skle alebo môže byť aj v plastovej nádobe???

hasleerka
30. aug 2013

@danielaj mňam aj ja idem zajtra robiť moravské koláče

lienkafoj
30. aug 2013

@hasleerka múku skladujem normálne v sáčkoch....

titkovamiriam
30. aug 2013

Ahojte!Uz snad budem stihat denne. 🙂 🙂 🙂 dnes som robila lievance,cukinovu polievku a na veceru este paradajkovu lebo ma chytilo zasa paradajkove šialenstvo tak som robila kečup aj šťavu a trochu leča 😀

@hasleerka ja davam muku do skla lebo kupujem po 5 kg,ale aj plast moze v klude byt 🙂

titkovamiriam
30. aug 2013

@danielaj jemine aké žravé fotky!!!!!! 😀

michaelamilan
30. aug 2013

Ahojte babulky, tak konečne tu v kľude sedím a idem sa vám vypísať čo som varila/ piekla. Už ste mi babulky chýbali aj vaše chutné receptíky!!!! My sme malkali doma na byte, ešte k tomu deti na prázdninách, no nebolo veru času. V nedeľu idú deti domov, tak si užívame posledné dni aj keď sme všetci chorí :-/, teda až na malého...........no ale k vareniu: makové šúlance, bolonské špagety, pizza, panini, koláčiky, mleté bravčové rezne tuším od @danielaj, pečené rebierka, rizoto, ......... sem tam aj reštika a nesmie chýbať ani Mc Donalds 😀
Doplnila som aj šuplík s čajíkmi, na výber máme terz 19 druhov čaju 😝 - moja úchylka!!!!
Pridávam aj nejaké to foto. škoda že som nepofotila viecej, ale niekedy sme jedli už len keď sa rúra otvorila 😀
@hasleerka ja mám múku v sklenenej nádobe, ale mávala som aj len tak v sáčkoch.

michaelamilan
30. aug 2013

@titkovamiriam mmmmmmm krásne chutné fotečky!!! mňam a vidíííím že aj nová profilovka! 🙂 Krásna!

michaelamilan
30. aug 2013

@anny1984 kuk v mojom albume na donutky, tak som robila aj plnené šišky, len som vykrojima koliesko bez dierky.

titkovamiriam
30. aug 2013

@michaelamilan mnaaaam pizza akurat som pod svoju jednu fotku v albume pisala ze ju budem robit tiež cez vikend,vcera sme na vybornej boli u kamosky.Ja som maniak na kavu 🙂 -.čaj mam tiež rada ale to musi byt chladnejsie pocasie 🙂

michaelamilan
30. aug 2013

@titkovamiriam mno u nás sa teraz pije čaj na litre 😀 bylinkové striedame s ovocným......doteraz deti vypili 8l sirupu 😕 😅 tak teraz keď sú všetci chorí tečie potokom čajík 🙂 😵
Mno a dnes sa musím pochváliť lebo takú perfektne jemnú pizzu a pamimi čo som spravila som ešte nikdy nemala!!!! Teraz keby na niekoho dýchnem tak odpadne 😀 samý cesnak 😝

anavila
30. aug 2013

ahojte, dlho som tu nebola, pridavam fotky, co som stihla nafotiť, zapekané chleby s hocičím, ryža a maso na šampinonoch, no a na grilovačku dve ovocné torty, jedna pre deti, a druhá nie pre deti 😉 😉 😉

hasleerka
30. aug 2013

@michaelamilan páči sa mi ten tvoj šuflík ... ja chcem tiež trochu preorganizovať veci v linke, mám pocit že to mám všetko miš-maš ..