icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
7. sep 2013

@ivetka1981 jééééj si mi teraz spravila chute!!!! Hladnáááá som!!!! mňam.......pošli mi poštou aj koláčik aj granatír 😀 :-P

tanitta
7. sep 2013

rajcinova omacka + varene hovedzie mesko, a na poobedie nalozena krkovicka v horcicovej omacke a zelerom., klobasky ...na gril 🙂

juranka
7. sep 2013

@ifkael ja robim lokse bez potrenia mastou, len nasucho opeciem na panvici z oboch stran. Ked su lokse hotove tak potom mozes natriet mastou, naslano alebo nasladko. A taketo suche lokse sa dobre skladuju aj v mrazaku ked ich vela narobim 😉

juranka
7. sep 2013

@lululka555 mnaaam az sa zalizujem za usami ked vidim ten kolacik. Ked budes moct tak mi prosim aj receptik napis 🙂

oktobermimi
7. sep 2013

Pečené kurča, ryžu a kompót 🙂

veverka24
7. sep 2013

Takze dnes fazulacka a kralici perkelt s mini kolienkami... Poobede mame akciu z prace takze vecera hadam zaistena mimo dome;)

juranka
7. sep 2013

Ja som dnes uvarila zeleninovu polievku (mrazena zeleninka-kukurica, mrkva, hrasok, lusky a brokolica, zemiacik a zahustene krupicou) a bryndzove pirohy-slaninka, smotanovy biely jogurt a pazitka. Kolacik uz mam od vcera urobeny na dnes- piskot, lekvar, na to karamelova plnka a poliate cokoladou. Este cakam kym mi nakysne cesto na slane pivne rozky a pustim sa do toho 😀

m_ij_ka
7. sep 2013

držková polievka, pečienka s ryžou a cviklou 🙂

oktobermimi
7. sep 2013

@veverka24 ten kraličí perkelt ako robíte tak ako kurací ? 🙂 a ake bi to bolo z haluškamy ? ( samozrejme bez bryndze :D 🙂 dakujem

veverka24
7. sep 2013

@oktobermimi robila som prvykrat🙂 ale tak isto, akurat som dala este suseny cesnak pre istotu🙂 mne sa chutovo ani nezdal rozdiel oproti kuraciemu .. Uvidim, co povie priatel...ten nebol nadseny z takehoto menu a tvrdi , ze kralik mu nechti;)

oktobermimi
7. sep 2013

@veverka24 :D já králika práveže zbožňujem najlepsie na plechu 🙂 ale perkelt sm ešte nejedla 🙂 ani partner nemá rad králika :D ale mam trik oberiem od kosti a dám späť do hrnca len mäso :D a nič nepozná 🙂 :D mäso ako mäso :D

titkovamiriam
7. sep 2013

u nas dnes ,,absolutne nezdrave,,ranajky,lebo deti mali uz pomazanok z tyzdna dosť/čo je pre mna najjednoduchsie do skoly/,kuracia polievka a kuracie cestoviny

ifkael
7. sep 2013

@juranka to viem, ze sa potieraju az ked su hotove. som sa ich nieco narobila s mamou- ona urobila cesto a ostatne som robila ja...len mamu uz nemam, tak potom hladam info na nete 😔

eva7780
7. sep 2013

gulas 🙂

anos18
7. sep 2013

Na ranajky natierka "Obliz prst" s chlebikom a zeleninou, na obed racsova polievka, kuracie stehna v medovej marinade s ryzou.

juranka
7. sep 2013

@anos18 co je to pomazanka obliz prst ? 😕

anos18
7. sep 2013

@juranka tu je link, niekto to tu spominal minuly tyzden, tak som vyskusala: http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&f...

pragmaticka
7. sep 2013

spenatove penne s cesnakom a syrom - zase som sa prejedla, take boli dobre.. ☹

tretulka
7. sep 2013

ja som dnes nevarila 🙂 , dojedali sme zo vcera kelovu polievku, sojove rezance slecovou omackou, ryzu, upiekla som jablkove pite a ked mala vstane ideme skamaratmi grilovat 🙂 . Zajtra nemam tusenia co uvarim, mam v mraznicke kare, ak mate nejaky tip na chutny nedelny obed, sem s nim 😉 vopred dakujem za inspiracie

zklimekova
7. sep 2013

karfiolová polievka s haluškami, knedľa a plnená paprika a guľky v paradajkovej omáčke 😉

hasleerka
7. sep 2013

u nás dnes vývar z morčacích krkov a kaša s rybími prstami ...
@tretulka moja si rozkázala vtáčiky .. ja ich robím z bravčového

stellamaris
7. sep 2013

Dnesna super vecera: moje prve Sushi,manzel velmi chvalil a mam robit castejsie 🙂 Suroviny sme mali vsetky doma dokonca,plnila som uhorkou,avokadom a vajecnou omeletou ........

danielaj
7. sep 2013

ahojtee, konenčne sa mi sem podarilo nakuknúť, ja dnes od skorého rána pracovne, urata´t celý dom, boli sme na zemiakoch, tak som narýchlo piekla kuracie stehná, ryža a hruškový kompót, polievka bola zo včera zemiakovo-tekvicová omáčka, plnila som karamelovo-punčové rezy a metrový koláč inak, pláty som si chvalabohu napiekla včera, ešte som stihla aj slivkový hrnčekový koláč a bebe dobré ráno, mm údil kapra a sumca, tak sme mali večeru 😉

lindauciatko
7. sep 2013

@danielaj ahoj, chcela som sa ťa spýtať k tým sušeným slivkám, ako ich je najlepšie skladovať? mamina nasušila, rozmýšľame asi najlepšie do šrobovacích pohárov. Musia byť aj v tme? Vďaka

No ja som slivky nestihla zamraziť, no ale ja robievam slivkové gule cez zimu s jablkami 😀
Nerobila som ani gule do mrazničky, keďže so zlomenou rukou mi všetko 2x toľko trvá

drobik1
7. sep 2013

ahojte..tak my dnes karfiolova polievka a pizza s donaskou do bytu... 😀 a zajtra hovädzi vyvar s rezancami a bravcove stehno na horcici s ryzou..kompot hrusky a marhule...dezert jahodovy puding s piskotami a cernicami... 🙂

a2303
7. sep 2013

Ahojte, Dnes obedík sviečková s cestovinami 🙂 večera (čo chladnička dala) slaninkovo,cibuľové zemiačiky s cviklou.

hasleerka
8. sep 2013

@drobik1 ako robíš to bravčové stehno??? rezníky alebo nakrájaš na kocky??

u nás dnes bude včerajší vývar a malá si rozkázala vtáčiky, tak mi ich ide pomáhať...

nelly3
8. sep 2013

hovadzie na hribikoch a ryza 😉

libka1
8. sep 2013

dojeme hovadzi vyvar, ako druhe vindaloo z kralika s ryzou, kolac som vytiahla z mrazaku 🙂 na veceru cestovinovy salat s paradajkami a cottage cheese