icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
2. okt 2013

@zklimekova jejda no ďakujem za receptík! Uáááá musím ísť kúpiť kel a zajtra ich spraviť!!!!!!! 😀 hííííí no kto vie čo jej chutilo viacej, alebo možno tá kombinácia je jednoducho super, tak spapkala všetko 😝

Ja som už zjedla 4lupačky s maslom a džemom ako mi chutia mňáááááám

jarka721
2. okt 2013

@hasleerka a receptík by nebol?

veronicka1901
2. okt 2013

No ja sa teda dnes nemam cim chvalit. Porova polievka zo vcera, Karolinke som spravila spenatovy privarok a ja som si upiekla zmrazenu pizzu, cista katastrofa so mnou dnes 😒

zklimekova
2. okt 2013

@michaelamilan ja sa na ne tiež chystám..chcela som ich robiť včera, ale najstarší syn mal problém so žalúdkom..a asi by neprežil, keby som ich spravila a on by nemohol ochutnať :D

michaelamilan
2. okt 2013

@zklimekova no aká si len super ohľaduplná mamička!!! To by som ani ja neprežila keby ich nemôžem papať 😀 asi sa dnes sčemerím 🙂 ale sú proste fntastickéééééé

womankc
2. okt 2013

@michalag ale čo by si bola, každý nevie všetko. Kvások si urobíš odobraním z toho odváženého celku prísad .Ja napríklad ale kvások nerobím takto, ja si zohrejem celé mlieko z predpisu, alebo vodu , podľa toho na čo cesto je . do toho dám trochu cukru pomiešam a namrvím tam kvasnice , nechám ich nakvasiť a potom to dám do múky a vymiešam a tuk/ masť, maslo, margarín / dávam až na koniec a roztopený ešte teplý a riadne vymiesim . To cesto sa mi potom javí akési jemnejšie. Niekedy ale sa mi nechce a tak to rovno všetko pridám priamo do múky a vymiesim bez toho predkvasenia, ale tuk vždy nakoniec roztopený a teplý a takisto aj mlieko ohriate

michalag
2. okt 2013

@womankc dakujem 🙂
ved to ze niekto robi tak ina zase tak a potom som taka dopletena ze akym sposobom som to nakoniec urobila ja 😅 . Asi bude najlepsie si to napisat ako to robim ja a bude pokoj, casom to snad ostane uz aj v hlave 😅 😀

zklimekova
2. okt 2013

@michaelamilan zajtra sa asi na nich vrhnem..lebo tu slintám nad pc :D pri tvojom chválení 😉

kvietocek7
2. okt 2013

@danielaj vyborny napad s tou omackou - mas aj svoj overeny recept? 🙂

cukrik580
2. okt 2013

pecene kuracie horne stehna a pecene zemiaciky 🙂 chcelo by to dezert 😀

hasleerka
2. okt 2013

@jarka721 a ktorý by si potrebovala???

moje zlaté poradte ... som varila rajčinovú omáčku, ale zisťujem že nejka málo som jej urobila a je zbytočne hustá ... myslíte že môžem vybrať guľky a ešte raz ju prevariť s vodou

michaelamilan
2. okt 2013

@hasleerka ja si myslím že hej.....keď mám niečo napr strašne husté, tak do toho vlejem prevarenú vodu a ešte spolu krátko prevarím 🙂

luciok
2. okt 2013

@zklimekova Tie kelové placky vyzerajú veľmi chutne

hasleerka
2. okt 2013

@michaelamilan no len či to môžem ešte teraz urobiť ked už je studená

bimbo37
2. okt 2013

dnes sme dojedali polievku zo vcera a robila som granatir a jednoduchy jablkovy kolac.

ifkael
2. okt 2013

@bimbo37 granadir..mnaaaaaaaaaaam.
len co ked u nas to jem akurat ja s najmensim.... ale zas nemusim pecienku, tak na sobotu budem mat mnamku

luciok
2. okt 2013

Dnes som piekla briošky z varechy čo sem pridala @danielaj. No čo vám poviem... polovicu som doslova zožrala na posedenie 😀

jarka721
2. okt 2013

@hasleerka na tie rožky 🙂

michaelamilan
2. okt 2013

@hasleerka áno môžeš. Ja to tak tiež robievam.......aj na druhý deň v kľude, tomu sa nič nestane. 😉

susannah
2. okt 2013

Slubena zemiakova kremova polievka s cuketou 😉 vyborna, myslela som, ze zostane aj na zajtra, ale len po nej zahucalo 😉

bimbo37
2. okt 2013

@luciok ahoj, mozem sa ta spytat na ktorej strane najdem ten recept na tie briosky? ked ich tak chvalis vyskusam ich aj ja 😊

libka1
2. okt 2013

vajickova polievka, hamburgery v zemliach

adenka
2. okt 2013

Ze aka super tema 🙂
My sme dnes mali kuraci vyvar a karfiolove fasirky so zemiakovou kasou. Zajtra bude asi cicerova polievka a kuracie pecienky s ryzou 🙂

luciok
2. okt 2013

@bimbo37 stranu netuším, tu je rovno link: http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co...
A ospravedlňujem sa, nie sú z varechy..

bimbo37
2. okt 2013

@luciok diki moc 😊

luciaq
2. okt 2013

zeleninova polievka a uncle bens s kuracim maskom a opekane zemiaky.grecky salat

chloe001
2. okt 2013

Dnes bola zemiakova polievka a vyprazane cukinove kolieska s varenymi zemiackami a jogurtovo-cesnakovym dressingom.
Zajtra sa chystam na zeleninovu polievku (asi s knedlickami, uvidim) a pecene kuracie stehna, este nie som rozhodnuta, ci s ryzou, ci zemiakmi 🙂 a salatik...

fomarik
2. okt 2013

@stanislava111 tá harula. ostalo mi asi za tri polievkové lyžice zemiakovej kaše, tak som do toho šmarila ešte 4 nastruhané zemiaky, veeela majoránky, 5 stručikov cesnaku, sol, ml. čierne korenie, nastruhala som aj cibulu, a tak od oka som pridala aj struhanku spolohrubou mukou. nakoniec 1 vajíčko a smažila som ju na panvičke. Bola to viac- menej taká rýchlovka, chuťovka, k telke 😉

irsina83
2. okt 2013

Dnesny obed - sosovicova polievka z ciernej sosovice, sojovej smotany a sojoveho mlieka s riasou wakame, kurca Gordona Ramsayho so psenicnym bulgurom a vecera - vajickova fritatta s tofu a parmezanom

zklimekova
2. okt 2013

@luciok aj veľmi chutili 🙂