icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

firstbaby
4. okt 2013

U nas dnes paradajkova polievka s krupicovymi haluskami a palacinky s jahodovym dzemom 😉

susannah
4. okt 2013

Dnesne menu: Polievka z tekvice Hokaido s jablkom a kari a Rizoto s kuracim masom pripravovane s tekvicovym vyvarom a repkovym olejom

zigzag
4. okt 2013

...hotovo 🙂 dnesne menu, sosovicovy privarok, orieskove suchare a jablkovy kolac 🙂

zigzag
4. okt 2013

a vcera bola pizza 🙂

zigzag
4. okt 2013

takze pizza z raznej muky, a barokolicovo karfiolova polievka a zavarila som aj marmeladu z domaceho hrozna 🙂

mirage
4. okt 2013

@zigzag ahoj, ako robis dzem z hrozna?

papuka
4. okt 2013

@zigzag aj ja by som poprosila receptík 😉

zklimekova
4. okt 2013

dnes pangasias pečený na masle, zemiaková kaša a..popritom robím tortu na krstiny pre moju spolužiačku zo strednej 😉

siska53
4. okt 2013

My na zajtra sosovicna na kyslo a jablkove lievance ( muky ovsenna a amarantova, cukor z kokosovych kvetov).

siska53
4. okt 2013

A inak obdiv vsetkym, ktore takto viete a stihate vyvarat. Ja bud rychlo po obede, ked aspon 1 dieta spi a druhe si pozera rozpravku, prip. mi asistuje, alebo po nociach. Lebo pri nich (1,5 a 3,5 roka) sa dost tazko vari.

zuzana030
4. okt 2013

tatinko v práci ešte týždeň, tak my máme vývar kurací, žemlovku s broskyňami, dojedáme zapečené kuracie mäsko so zemiakmi a smotanou, zeleninový šalátik
toto budeme mať celý víkend 😀 😀 😀

zuziq
4. okt 2013

Baby poradte! Ideme na navstevu,nesiem im chlebik a chcem este nieco sladke upiect ale nie zakusok. Moze byt aj nieco kysnute.... ale nieco faaakt fajne pri com nestravim pol dna...nechcem klasicke buchty alebo zaviny....dakujeeem

zuziq
4. okt 2013

A pls tie co peciete chlebik - mozem do cesta pridat cele semiacka uz pri mieseni a nechat tak vykysnut? A cele alebo ich podrvit? Mam slnecnicu,lanove aj tekvicove sem.

jachin
4. okt 2013
venija
4. okt 2013

@zuziq kysnuty kolac s drobenkou

vivusika
4. okt 2013

práve sa dopiekol cesnakový posúch, tá vôňa cesnaku 🙂 🙂 🙂

susannah
4. okt 2013

@siska53 ja tiez varim po veceroch, ked bambulka spinka. Nastastie je o siedmej uz tuha, takze to celkom zvladam 😉 len ma mrzi, ze nemam tolko casu piect, lebo to ma bavi este viac 😉

susannah
4. okt 2013

@zigzag ako robis cesto z raznej muky? Kombinujes s bielou?

veroni87
4. okt 2013

Dnešný deň, v znamení kysnutého cesta, zajtra ideme na oslavu tak som sa činila 🙂 Pre priateľovho otca som skúsila malinovník, keďže má rád kysnuté tak takáto "torta". Dúfam, že bude dobrá, ešte som ho nerobila, tiež dnes prvýkrát briošky z plechu na muffiny - sú vážne úžasné. Plnila som čokoládou a tvarohom a juhoslovanské koláče 🙂

martina1305
4. okt 2013

@zigzag presne taketo hrozno mam v chladnicke a neviem, co s nim. takze aj ja by som sa potesila receptu na dzemik

m_ij_ka
4. okt 2013

my sme dnes mali super detskú večeru, zapekané toasty so šunkou , syrom a kečupom, 🙂

levandullka
4. okt 2013

Dnešná (bábätkovská) večera a dezert - strúhaná BIO mrkva s jablkami a zdravé muffiny s ovsenými vločkami, čokoládou, čerstvými brusnicami a čučoriedkami 🙂

atiatko
4. okt 2013

@zigzag ahojki ... celkom si mi nasadila chrobáka do hlavy s tou marmeládou z domáceho hrozna ....z hrozna som ju ešte neskúšala robiť ... môžem veľmi pekne poprosiť o recept ... ďakujem ... pekný večer 🙂

elliah
4. okt 2013

Baby prosim vas aku cokoladu ( bezne dostupnu) je najlepsie do fondue....ak mate aj nejaky overeny recept budem rada....diky

bellada
4. okt 2013

vcera - zeleninova polievka, kuracie prsia na horcicovej omacke + zemiakova kasa
dnes - spenatove vrtulky s mrkvou a vajickom a vecer som piekla uz na vikend kokosovy kolacik http://lesk.azet.sk/clanok/81447/kokosovy-kolac...

michaelamilan
4. okt 2013

babulky, keď spravím oškvarky a zamrazím ich aké budú po rozmrazení??? či mám radšej spraviť z menšej dávky?????
@levandullka Kráááásme muffinky, podelíš sa o receptííííík???? A aj my takto teraz večeráme pri malom 😀 Dnes som mu aj zjedla biely jogurt s banámom a ovsenými vločkami 😀 😅

ladybaby
4. okt 2013

@lululka555 uzasne to vyzera, co na ne davas? dik

kvietocek7
4. okt 2013

@danielaj mnam, no vyskusam -len sa chcem spytat ako dlho to varis?

kvietocek7
4. okt 2013

@levandullka no dalsia dobra motivacia-stare dobre a hlavne zdrave receptiky mrkva s jablkom a piskotky 🙂 musim zajtra detickam nachystat 🙂 a tiez ak mas po ruke ten recept na muffinymozes ho sem hodit, vyskusame upiect s detickami

slimstar
4. okt 2013

Grécka fazuľová polievka Fasolada
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/807-grec... 😉