Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a vcera bola pizza 🙂
dnes pangasias pečený na masle, zemiaková kaša a..popritom robím tortu na krstiny pre moju spolužiačku zo strednej 😉
My na zajtra sosovicna na kyslo a jablkove lievance ( muky ovsenna a amarantova, cukor z kokosovych kvetov).
A inak obdiv vsetkym, ktore takto viete a stihate vyvarat. Ja bud rychlo po obede, ked aspon 1 dieta spi a druhe si pozera rozpravku, prip. mi asistuje, alebo po nociach. Lebo pri nich (1,5 a 3,5 roka) sa dost tazko vari.
tatinko v práci ešte týždeň, tak my máme vývar kurací, žemlovku s broskyňami, dojedáme zapečené kuracie mäsko so zemiakmi a smotanou, zeleninový šalátik
toto budeme mať celý víkend 😀 😀 😀
Baby poradte! Ideme na navstevu,nesiem im chlebik a chcem este nieco sladke upiect ale nie zakusok. Moze byt aj nieco kysnute.... ale nieco faaakt fajne pri com nestravim pol dna...nechcem klasicke buchty alebo zaviny....dakujeeem
A pls tie co peciete chlebik - mozem do cesta pridat cele semiacka uz pri mieseni a nechat tak vykysnut? A cele alebo ich podrvit? Mam slnecnicu,lanove aj tekvicove sem.
@zuziq ja idem piesť zajtra toto:
http://varecha.pravda.sk/recepty/lekvarovnicky-...
práve sa dopiekol cesnakový posúch, tá vôňa cesnaku 🙂 🙂 🙂
Dnešný deň, v znamení kysnutého cesta, zajtra ideme na oslavu tak som sa činila 🙂 Pre priateľovho otca som skúsila malinovník, keďže má rád kysnuté tak takáto "torta". Dúfam, že bude dobrá, ešte som ho nerobila, tiež dnes prvýkrát briošky z plechu na muffiny - sú vážne úžasné. Plnila som čokoládou a tvarohom a juhoslovanské koláče 🙂
@zigzag presne taketo hrozno mam v chladnicke a neviem, co s nim. takze aj ja by som sa potesila receptu na dzemik
my sme dnes mali super detskú večeru, zapekané toasty so šunkou , syrom a kečupom, 🙂
Baby prosim vas aku cokoladu ( bezne dostupnu) je najlepsie do fondue....ak mate aj nejaky overeny recept budem rada....diky
vcera - zeleninova polievka, kuracie prsia na horcicovej omacke + zemiakova kasa
dnes - spenatove vrtulky s mrkvou a vajickom a vecer som piekla uz na vikend kokosovy kolacik http://lesk.azet.sk/clanok/81447/kokosovy-kolac...
babulky, keď spravím oškvarky a zamrazím ich aké budú po rozmrazení??? či mám radšej spraviť z menšej dávky?????
@levandullka Kráááásme muffinky, podelíš sa o receptííííík???? A aj my takto teraz večeráme pri malom 😀 Dnes som mu aj zjedla biely jogurt s banámom a ovsenými vločkami 😀 😅
@lululka555 uzasne to vyzera, co na ne davas? dik
@danielaj mnam, no vyskusam -len sa chcem spytat ako dlho to varis?
@levandullka no dalsia dobra motivacia-stare dobre a hlavne zdrave receptiky mrkva s jablkom a piskotky 🙂 musim zajtra detickam nachystat 🙂 a tiez ak mas po ruke ten recept na muffinymozes ho sem hodit, vyskusame upiect s detickami
Grécka fazuľová polievka Fasolada
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/807-grec... 😉

U nas dnes paradajkova polievka s krupicovymi haluskami a palacinky s jahodovym dzemom 😉