icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

oktobermimi
4. okt 2013

😀 teraz so si dorobila bravčové kare na hubách a kary z ryžou 😎

lucikatn
5. okt 2013

vajíčková polievka so zemiakmi a rascou, pečené kuriatko s ryžou a mrkvovým šalátom, jablkové pité a domáci chlieb bez miesenia

bronia13
5. okt 2013

@lucikatn aky je domaci chlieb bez miesania?

juranka
5. okt 2013

dnes bude u nas pecena kacica, dusena kapusticka a knedla 😀

cayar
5. okt 2013

Neformalne rebierka& salat z rukoly

www.natanieri.sk ( rezept)
🙂

libka1
5. okt 2013

paradajkova kapusta, opecena spekacka, chlieb, sosovicova polievka

zigzag
5. okt 2013

@susannah ano kombinujem s psenicnou, hladkou, hrubou, polohrubou,aku mam, asi 50/50 na 600g muky 3 dc vlaznej vody v ktorej rozmyjem drozdie trosicka cukru a necham napenit, potom ta muka, asi 100 g olivoveho oleja, sol korenie, tymian, rasca je dolezita, da taku chlebikovu chut, poriadne vymiesit, do misky dat troska oleja a do toho bochnik cesta a pokrutit mistickou, aby bolo cele cest naolejaovane, a nechat kysnut v miske pod utierkou asi hodnu,,, cesto je chrumkave , hladam take ako robia v picerce,take gumove, ale k tomu som sa este nedopracovala a tato razna verzia chuti vsetkym doma, najma malemu, :D tak robievam toto

zigzag
5. okt 2013

@atiatko h, ja iba cukor dam a vyvarim, nedavam niake zahustovadla ani pektiny, iba cukru podla chuti, 🙂

marlenka75
5. okt 2013

Guláš z diviny, knedla.

tanitta
5. okt 2013

ahojte
dnes peceny sumec na pikantnych zemiakoch, vajickova polievka, a vysmazany karfiol
pekny den zelam 😉

cukrik580
5. okt 2013

nejaka zeleninkova polievocka alebo brokolicova, este neviem a k tomu koprovozemiakovy privarok a fasirky 😀

hasleerka
5. okt 2013

ja už mám hotový vývar a ide urobiť palacinky

nelly3
5. okt 2013

baby receptik nejaky overeny na peceny cajik? dakujem moccc 😉

tanitta
5. okt 2013

@nelly3 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6795 asi zvacsa tento recept koluje ja som robila tiez dala som aj hrozno.. ale nedavaj bo chrumaju jadierka 😀 a nic moc potom

mami.sk
5. okt 2013

dnes bude zemiaková polievka na kyslo a pirohy ( perky) tvarohové a lekvárové 😉

anaku
5. okt 2013

Rano natierka co dom dal (varene vajka, taveny syr, sunka, kysle uhorky, horcica, majolka), na obed vyprazany syr, rybie prsty, varene zemiaky a poobede este kysnute buchty so slivkovym lekvarom z tohto cesta http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37998

lucikatn
5. okt 2013

@bronia13 robievam ho podľa tohto receptu a je skvelý - väčšinou ho krájam ešte teplý.... 😀 😀 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-...

adikad
5. okt 2013

@lucikatn Myslíš, že ho môžem piecť aj v jánskom skle ? 😕 😕 😕

bambina78
5. okt 2013

Zajtra mame krstiny, tak pripravujem svieckovu..zideme sa viaceri 😉 . Druha foto je hlavne pre zienky co otalaju s kupou Tefal Clipso, je uzasny..vtomto je teraz vyse 3kg masa a cez kilo zeleniny a zvladol to po risku (myslim tym predpisane povolene mnozstvo). Pekny vikend zelam 🙂

vivusika
5. okt 2013

kyslá zemiaková polievka so zelenou fazuľkou, špagety, morčacie mäso na hubách a už kysne cesto na makový a čokoládový závin 🙂

bambina78
5. okt 2013
lucikatn
5. okt 2013

@adikad ja ho pečiem len v tom lebo iné s vrchnákom nemám a zatiaľ sa mi podaril vždy 😉

lucikatn
5. okt 2013

@bambina78 presne toto som robila minulý týždeň. Hrniec som si po dlhom váhaní kúpila asi pred dvoma mesiacmi a taktiež ho môžem len odporúčať! 😀

bambina78
5. okt 2013

akoze riadne sibe tomuto konikovi dnes... nie a nie mi zobrat druhu foto 😀 😀

natal12
5. okt 2013

pre inšpiráciu : http://varecha.pravda.sk/recepty/milka-rezy-fot...

ale vyzerá chutne !! 🙂

lydia22
5. okt 2013

Dnes brokolicová polievka zo včera a vyprážané šišky plnené lekvárom

gianni
5. okt 2013

dnes hŕstková polievka,pečený bok s tekvicou a krupicová kaša...

katka16121986
5. okt 2013

Kuracie medailonky v mexickom obale s pecenými zemiakmi. :D

zklimekova
5. okt 2013

smotanová polievka so zelenou fazuľkou, zemiaková kaša, fašírka pečená v celku s vajíčkom vo vnútri, broskyňový kompót 😉

lululka555
5. okt 2013

@ladybaby ahoj pozri mi do albumu...tam som napísala recept 🙂