icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
27. okt 2013

@luciok vdaka. je to taka jednoducha rychlovka
@bambina78 ja davam vzdy menej mlieka. Kolacik je taky vlhkejsi, kedze je tam vela pudingu.

gelinka75
27. okt 2013

dnes kuraci vyvar so zeleninou, pecene kura na kari, ryza a mrkvovy salat, dezert mame cokotortu

hatapkagb
27. okt 2013

vcera sme mali torteliny s cesnakovo syrovou omackou a dnes mame rezen a zemiakovy salat dcerke zemiakova kasa a uhorkovy salat

jarka721
27. okt 2013

@abriela prosím ťa ako robíš jogurtovú plnku?

maminka2013
27. okt 2013

@veronicka1901 ahoj 🙂 jablčká robím podľa tohto receptu z varechy 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/jablka-v-zupan...

maminka2013
27. okt 2013

@veronicka1901 a vyprážam na panvici ako rezeň 🙂

lalus
27. okt 2013

včera špagety+kečup+syr, dnes zemiaky+fašírka pečená na plechu... ako zákusok domáca marlenka 😉

raza
27. okt 2013

tak mi dnes zasmaženú rascovú polievku s vajcom a pečené kuriatko s ryžou a rezne od včera.. šalátik z rajčiny a rukoly. dobrú chuť a peknú nedelu 🙂

maja2039
27. okt 2013

Hovadzia polievka s rajbanickou, kuracie fasirky zemiakovy salat.....
a zakusok ku kavicke zo vcera struhany tvarohovy kolac....

lian35
27. okt 2013

Ahojte.Dnes u nás-slepačia polievka,pečené kuracie krídelka + ryža a zeleninový šalát(rajčina,paprika,reďkovka,cibuľka).🙂

biancal
27. okt 2013

@lalus mozem poprosit recept na marlenku? 🙂

dennkaa
27. okt 2013

My sme dnes varili hovadzi vyvar s rezancami a zapekane kuracie prsia so sampinonmi a ako priloha bola zemiakova kasa 🙂

lalus
27. okt 2013

@biancal na nete ich je viacej, ja robievam túto http://tortyodmamy.sme.sk/zakusky/marlenka-bez-...

mmonika
27. okt 2013

Ahojte, u nas je dnes klasika : slepacia polievka + slýže, a zemiaková kaša + čevabčiči.. a ako zakusok som spravila pudingovo - smotanový koláč ..tak snad vydržia nebyť hladný do večera 😀

salome_82
27. okt 2013

Lokše plnené kuracou pečienkou a kapustovú štrúdľu s hrozienkami.

michaelamilan
27. okt 2013

@elenka6 jééééj no to by bolo super!!!!!!!! Potom hneď otváram šampanské 😀

danielaj
27. okt 2013

ahojte, dnes vývar z domáceho koohúta so zeleninou a slížikmi, bravčové karé na plátky dusené so šampiónmi, rajčinami a paprikou, aj pár bravčových rezňov som urobila, ryža, zemiakový šalát, čerstvý jablkovo-hruškový kompót, a foto včerajšieho jablčníka so škoricovou polevou a hruškového koláčika s čoko polevou - na foto len posledné kúsky, nestíhala som fotiť, zmizli veľmi rýchlo 🙂

danielaj
27. okt 2013

@zuzub aj ja som robila ten jablčník so škorticovou polevou, naozaj skvelý, zmizol, ani som sa nestačila obzrie´t 🙂

juranka
27. okt 2013

@danielaj ako si robila ten so skoricovou polevou? sa mi to podla obrazku vydi, ze je taky suchy na vrchu? by som vyskusala zajtra aj ja 🙂

denisa87
27. okt 2013

Náš dnešný obedík,Karfiolová polievočka,Gyros v arabskom chlebe(domáci) a zapekane kuracie prsia s broskynami a syrom +ryža 😉

danielaj
27. okt 2013

@juranka suchý nie je, práveže je šťavnatý, výborný naozaj, tak isto som robila aj ten hruškový na druhej foto, len som dala na plech,a by bolo viac a na vrch som dala čoko polevu, podľa tohto receptu som robila http://varecha.pravda.sk/recepty/jablcnik-so-sk..., aj @zuzub ho robila a tiež ho tu chváli 😉

abriela
27. okt 2013
zklimekova
27. okt 2013

hovadzia polievka s rezancami, zemiaková kaša, vyprážané kuracie prsia aj stehná, slivkový kompót 😉

bellada
27. okt 2013

vcera - fazulova polievka s udenym kolenom, francuzke zemiaky
dnes - polievka od vcera, bravcova panenka plnena susenymi slivkami so slivkovou omackou podla receptu http://dobruchut.azet.sk/recept/1488/bravcova-p... zemiakova kasa
dezert - nepecena smotanovo - jahodova torta

miska030
27. okt 2013

My dnes slepacia polievka,robila som dve druhy obedika,vyprazane kuracie stehienka a zapekane kuracie mäsko s cibulkou a cesnakom,zemiakova kasa,vyborne bolo 😀 A este mame ako dezert nepecenu smotanovu tortu,ta sa este chladi 😀 😀 😀

eva7780
27. okt 2013

včera len nepečenú tortu a zemiakové pagáčiky 🙂 nevarila som,mali sme výročie svadby,tak sme boli večer v pizerke 🙂 dnes kuracie prírodné rezne,ryža a slepačia polievka

titkovamiriam
27. okt 2013

Dnes kuracia polievka a kuracie pečienky na leče s tarhoňou.Poobedňajšie mlsanie langošov ,lokší a zákuskov v Mikiho langošárni 🙂

lululka555
27. okt 2013

ahojky 🙂 , pridávam foto nášho dnešného obedíka, mexický guláš s ryžou a strúhaným emmentálom a koláčik - cesto ako na bábovku ,ale urobila som ho mramorové, na vrchu mascarpone zmiešané so šľahačkou, maliny a granko 😉

levandullka
27. okt 2013

Včerajší a dnešný obed - varené hovädzie s cestovinami a s hríbovou omáčkou a cícerové kari s ananásom (všetko fit a light) 🙂