icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

denise01
10. nov 2013

Laska vraj ide cez zaludok...u nas je to doslovne 🙂 Malemu som vyprazala rybku na masle, lebo inak mi ju nespapa a objavilo sa taketo srdiecko...varime s laskou 🙂 My dnes inak len tak klasicky, zeleninova polievka a kuracie masko, ryza, hranolky, marhule. Manzel robi nepeceny bananovy zakusok s mandlami a ja sa este chystam upiect bryndzove korbaciky. Vsetkym pekny den

zuzkat1
10. nov 2013

Ahojte,vcera zapekane cestoviny a coko torta a dnes hovadzia polievka,ryza a sote z morcacieho a sojoveho masa.

danielaj
10. nov 2013

u nás dnes vývar z kosti z bravčového karé, zelenina, domáce slížiky, dusené plnené závitky z bravčového karé , ryža, opekané zemiaky, cvikla, robila som cviklový racio šalát na olovrant, deťom idem urobiť ovsenú kašu s hruškami a jablkami 😉

zklimekova
10. nov 2013

v sobotu sme mali špenátovú polievku a bryndzové pirohy, piekla som marhuľovú bublaninu....dnes hovadzí vývar s rezancami , zemiaková kaša, kuracie rezne a mrkvovo-jabĺčkový šalát 😉

luciok
10. nov 2013

Ahojte, dnes sme mali pečenú krkovičku, kapustu a knedľu a poobede som urobila jablkový koláč so škoricovou polevou. Prvýkrát som ho robila včera a mal neuveriteľný úspech.
@danielaj Vďaka za inšpiráciu 😉

titkovamiriam
10. nov 2013

a poobedne vypekanie-osie hniezda-jahodove s čerstvo natrhaných jahôd,škoricové a v rúre su este s jablkovou nutelou

miselka007
10. nov 2013

Ja som predchvilkou dovarila svieckovu a este parim knedlu a potom idem este spravit sisky 😀 to je dnesne nase menucko a nebicko v papulke 😝

luciok
10. nov 2013

@titkovamiriam Jahody? Teraz v zime? To je ako z rozprávky o 12tich mesiačikoch 😀

titkovamiriam
10. nov 2013

@luciok to su celoročne a kým nezacne mrznuť tak budu rodit,už skoro ani listy nemaju no kvetov a kvetov 🙂

zuziq
10. nov 2013

Dnes sme varili spolocne s polovickou zelerova kremova polievka s opekanymi paprikovymi chlebikmi a vyprazane rybie filety (trojobal so sojovej muky,vajicka a struhanky s pumpernicklu) zemiakova kasa a restovana zeleninka

michaelamilan
10. nov 2013

Tak dmes bol totálne jednoduchý obedík: obalená jemná saláma a vysmažená 😀 😅 no že kde si uľahčím tam 😀
a práve som dopiekla hrabienkine rezy 🙂

michaelamilan
10. nov 2013

@eva7780 ja mám klasické pogumované, sáčkom to určite nepôjde. Mám ho už 9 rokov a stále je ako nové a tom som sa sním nastriekala až až. A treba aj zvoliť ozdobnú špičku.

eva7780
10. nov 2013

@michaelamilan pogumovane mam aj ja,este som ho nikdy nepouzila 😀 😀 tak sa hadam "dokopem"na sviatky na parizske rozky,dufam,ze mi to pojde 😅

michaelamilan
10. nov 2013

@eva7780 ale neboooj sa, to dáš!!!!!! 😉 škoda, že nemám vyfotené moje prvé indianky čo som v škole robila 😅 to bolo na zaplakanie 🙂 .......heh

luciaq
10. nov 2013

dnes varil milacik: kuracia polievka s cestovinou, bravcove raznicie a kuracie sote s paprikou,kukuricou a hraskom s ryzou. dnes som mala relax 😉

hasleerka
10. nov 2013

@titkovamiriam žeby si dala receptík na tie hniezda, skúsim aj ja...

m_ij_ka
10. nov 2013

ja som na večeru spravila pizzu

abriela
10. nov 2013

@michaelamilan kolacik pod takymto nazvom nepoznam. Je to linecke cesto, jablcka, sneh a na vrchu nastruhane cesto?

michaelamilan
10. nov 2013

@abriela áááno Gabi, ako píšeš 🙂 A po akým nízvom ho poznáš?? tento ja mám zo školy.

abriela
10. nov 2013

@michaelamilan nazov ani neviem, ale nieco take je v knihe recepty zo zivota - aj ked tusim, ze je to tam asi s orechami.

lululka555
10. nov 2013

@abriela ja ten istý poznám pod názvom- barónkine rezy..a mám ho napísany tiež s orechami..je to super koláčik..

abriela
10. nov 2013

@lululka555 veru je dobry. Ja orechy nemam rada, cize robila som ho s kokosovou plnkou a aj jablkami.

kikatko
10. nov 2013

kačica, 2 druhy kapusty a knedla- človek by čakal že bude aspon aj na večeru a ked som prišla z nakupov tak prázdny pekáč

irsina83
10. nov 2013

Dnes sme mali hovadzi vyvar s mrvenickou a manzel spravil pecenu kacku. ktora sa piekla s pomarancom, tymianom a bobkovym listom s domacimi loksami a cervenou kapustou s karamelom na vine 😉

siska53
10. nov 2013

Na zajtra porova polievka s oblacikmi z ovsennej muky, pseno, morcacie masko s paprikovou trikolorou (deti), tofu s paprikovou trikolorou. A to bude vlastne aj na pozajtra. Dovarene prave ,teraz. A este dokoncim cviklovo-mrkvovy salat.

m_ij_ka
11. nov 2013

naše raňajky rybičková pomazánka, chlieb, ovocný čaj

beah
11. nov 2013

Ahojte, my dnes dojedáme zo včera: bravčový vývar z kostí so slížikmi a "knedlo, vepřo, zelo".

gucz
11. nov 2013

ja som dnes uvarila rizoto (s hráškom, kukuricou, mrkvičkou a mäskom z kuracích pŕs) a k tomu zavárané slivky, alebo uhorky, alebo čalamáda, kto na čo bude mať chuť

veronicka1901
11. nov 2013

@michaelamilan Moj oblubeny, akurat my mu hovorime grofkin kolac 🙂, vyzera vyborne.

m_ij_ka
11. nov 2013

zasmažená polievka, pizza zo včera