icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hyta
16. nov 2013

@madono Ďakujem veľmi pekne za recept, určite vyskúšam.

eva7780
16. nov 2013

baby poradte mi,mam podobny nerezovy lis na cesto a chcela by som vediet,ci ste niektora pouzivali tie nasadky co su na fotke biele?rozmyslam ci by s tym nesli robit parizske rozky 😕aj cesto aj na plnku, zatial som nasadky vobec nevyuzila tak ani netusim ci by to slo 😅

mima2778
16. nov 2013

@smuhyta biely jogurt ?

jarka721
16. nov 2013

@eva7780 mám podobné ale tie násadky biele som ešte nepoužila a parížske robím plniacim cuk.vreckom 🙂 😉

dzudka
16. nov 2013

@luciok daj recept na to mravenisko dakujem 😉

dzudka
16. nov 2013

@mima2778
@jarka721
Neviete niekto fajny recept na chrenovu mnam omacku?

zklimekova
16. nov 2013

dnes sme mali kelovú polievku a na druhé opekané zemiaky, šampiňovovú omáčku a opečené marinované kuracie prsia 😉

zuzzuli
16. nov 2013

@eva7780 ja mam podobny stroj a minuly rok som s nim plnila kolace a maximalna spokojnost 😉

eva7780
16. nov 2013

@zuzzuli tiež mám ten pocit,že to musí ísť,ked sú tam nasadky určené k tomu 🙂

zuzkat1
16. nov 2013

@eva7780 ja mam take tescoma. Pouzivam tie biele na zdobenie tort slahackou.celkom to ide.

zuzkat1
16. nov 2013

@smuhyta biely jogurt ak mas

andrea1985a
16. nov 2013

@michaelamilan prosim ta das recept na tu ostrokyslu polievku....vopred dakujem

siska53
16. nov 2013

My mame kelovikend
V sobotu kelova polievka a kelovy nakyp, v nedelu kelova polievka a robila som ryzu, pre deti morcacie na mrkve a sedane a my vyskusame robi maso na sampinonoch. Uvidime, co na robi maso povie muz, lebo sojove mu nechuti a klasicke maso mi stale jest nechce.

michaelamilan
16. nov 2013

@atiatko ahojček, sú kúpené v kauflande. A mali tam aj srdiečka usmievané, hviezdičky apd. A cena 3,99. Som bola taká happy že som ich našla 🙂

michaelamilan
16. nov 2013

@andrea1985a no jasnačka, kuk do môjho albumu tam je 🙂

luciaq
17. nov 2013

dobre ranko zienky. dnes varim ja: hovadzia polievka s pismenkami, vyprazane rybie file,zemiaky s petrzlenovou vnatou a miesany salatik, hovadzie dusene na hubach a cestvoninova ryza, ak polovicka nekupi tak s ryzou.

ifkael
17. nov 2013

Vyvar, losos so salatom zeleninovym a asi zemiaky a deti chcu bolonske spagety- netradicne ze v nedelu...ale co pre ne clovek neurobi

bullinka
17. nov 2013

Nam dnes vari manžel 🙂 zajaca na spôsob opitej vinarky. Ja potom už len ryzu.

hwiezdinka
17. nov 2013

Vybornu kapustnicu s mäskom, dubakmi a dvomi druhmi klobasy 😉

m_ij_ka
17. nov 2013

naše raňajky bryndzová nátierka s pečivom , čaj

vivusika
17. nov 2013

my dnes na raňajky rybacia pomazánka a domáci chlebík, na obed zeleninová polievka s kvasnicovými haluškami od včera, segedínsky už z našej kapusty, domáca parená knedľa 🙂

salome_82
17. nov 2013

U nás sú predčasné Vianoce - zemiakový šalát s bravčovým rezňom 🙂 No čo, dostali sme na to s manželom strašnú chuť 😀

monika_k
17. nov 2013

@salome_82 dnes mame presne to isteee 🙂 ale nato som dostala strasnu chut iba ja 🙂

zuzub
17. nov 2013

kačička sa nám pečie 😵

hasleerka
17. nov 2013

no my dnes velice zdravé jedlo na obed, že pečený boček s kašou ... ale mňam ... no aspoň polievka je zdravá karfiolová

hasleerka
17. nov 2013

@zklimekova ako si sem hodila také dve malé fotky????

atiatko
17. nov 2013

@michaelamilan ďakujem za písmenká .... skúsim sa tam možno aj dnes zastaviť ... snáď aj u nás ich budú mať 🙂

maznacik007
17. nov 2013

my dnes manzelovi na zelanie fazulova polievka cervena so sirokymi rezancami, kacacie prsia na mede, cervena kapusta a lokse, malu torticku ako dezert, pre deti ako druhe parene buchty..oni kacacie prsia nechcu...

no ale co clovek neurobi sak ano ... aby boli vsetci spokojni...

michaelamilan
17. nov 2013

@atiatko tk držím palce aby tam boli 🙂 sú proste senzačné a keby neboli, tak by som sa pozrela u nás a ak by si chcela tak ti ich kúpim a pošlem 🙂 😉

gianni
17. nov 2013

dnes rascová polievka, zo včera hovädzie s cestovinou a ešte robím v mini grile špízy- taký mix(cuketa,zemiak,cibula a klobása) + marinované tofu
chládne mi chrumkavý "chlieb bez miesenia"