Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes madarska zemiakova polievocka so sirokymi rezancami a tvarohova zemlovka z vianocky s jablckami a ananasom
zemiakové pyré a filé na zelenine zapekané so syrom 😉 😉 😉 😉
hríbová polievka s lievankou + pečivo
my dnes len knedle vo vajci s kyslou uhorkou. zajtra brav. kare na prirodno, asi so sampionmi alebo na hrasku, ryza k tomu.
dnes zemiaková kaša a fašírka a ako dezert pudingová bábovka 🙂
my mame dnes trosku nezdrave jedlo.. vyprazany syr s hranolkami a tatarskou... 🙂
Kremova spenatovo-hraskovo-porova polievka s psenom, dcera ma spagety s kukuricou, hraskom a syrom. Dospeli budu mat este neviem 😀
Palacinky s nutelou, banánami a šlahačkou.
@lululka555 poprosim recept.
ahojte ja dnes varim staročesku bramboračku,bravčova panenka na prírodno a tarhona.
@erina098 kuracie prsia som pokrájala na kocky,posolila, zmiešala s bielým mletým korením,sušenou bazalkou a tymiánom a nechala chvíľu postáť.Medzitým som si očistila zemiaky , pokrájala na kolieska a uvarila. Mäsko som potom opiekla na masle, pridala som asi 4 hrste baby špenátu a 3 pretlačené strúčiky cesnaku a opekala som kým špenát nezmäkol. Uvarené zemiaky som vysypala do zapekacej misky, na ne som rozprestrela mäso so špenátom,posypala strúhaným eidamom a zaliala šľahačkovou smotanou.Zapekala som kým syr nezhnedol. 😉
Kocky nemate prosim vas niektora recept na donutky pecene na plechu? Lebo ja som mala ulozeny len internetovy link a tam to nejako neviem najst ☹ Budem velmi vdacna 😉
tvarohove slize na slano
@1977 no ani nemam ako taky recept,robila som od oka,takze neviem uplne presne mnozstva,ja uz viem,aku to ma mat konzistenciu a podla toho doplnam,ak pomoze,tak len orientacne : 300 g hl.muky, 1 kysla smotana, 1 vajce,pll c.lyzicky sody bikarbony, mlieko asi 2 dcl, cukor, asi deci oleja,vymiesat,naliat do kosickov,tento krat som tam dala nastruhane jablka s van.cukrom a skoricou a na kusky cokoladu 🙂
@lululka555 nadhera ako vzdy 😉
fazulová polievka so zeleninou a párkom + pečienka a ryža 🙂
Tak dnes dcerkine cestoviny cize Pasta bolognese 😉
@lululka555 Jeeeej, uz som si myslela ze si zanevrela na MK a tvoj super album 😉
Kocky,mate tu niektora perfektny recept na celozrnne pecivo,ktore sa podari kazdemu? 😀
hranolky z vlastných zemiakov - hned 4 panvice, ešte trocha ostalo....úspech zaručený 🙂
@levandullka ahoj, ale kdeže 🙂 ,len som počas sviatkov nemala čas na internet , venovala som sa naplno rodinke 😵 😵 😵 ... Inak aj ty nejako ,,zaháľaš,, 😉

ahojte, dnes varím brokolicovú krémovú polievku so strúhaným syrom a opečeným chlebíkom, šišky s jahodovou penou alebo s domácim jahodovým alebo marhuľovým džemom, kto, aké bude chcieť, poobede jablkovo-orechovo-čokoládové muffinky 😉