icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sono2
9. mar 2014

Plnenú papriku

helka107
9. mar 2014

baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...

hyta
9. mar 2014

Ahojte, u nás zo včerajška kuracia polievka a k tomu losos s citrónom a bylinkami, opečené zemiaky, zeleninový šalát. Pre mlsné jazýčky tiramissu.

lanczi
9. mar 2014

@luciok Mozem poprosit recept? Dakujem

lucikusik
9. mar 2014

Dnes varil mm. Polievka šošovicová zo včera a zemiakový šalát s cibuľou s k tomu rezne. Foto som zabudla urobiť. Ale šalát pripravil podľa tohto receptu. http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovo-cibu...

daniela09
9. mar 2014

my sme dnes mali kurací vývar s mušličkami, pečené kuriatko s plnkou, ryža a čerešňový kompót. v sobotu som robila pizzovníky, cesnakové rožky a na želanie šišky a pečené buchty makové- tie som nestihla odfotiť

briketa
9. mar 2014

@lucikusik to je nas vianocny salat na ktorom som vyrastla. Nikdy sme nerobili majonezovy (ja majonezovy ani nezjem) Dodnes milujem a robim vylucne taky. Este nabuduce mozes uvarit vajicka natvrdo, nakrajane na kolieska , dat ku salatu na stol do misky zvlast a kto si prosi, prida si do salatu.

malalucka3
9. mar 2014

zklimekova ahoj mozem ta velmi pekne poprosit o recept na tu makovo tvarohovu zebru....dakujem velmi pekne

katussska24
9. mar 2014

u nás bola brokolicová polievočka, pečené kurča+natur rya s broskyňami , taká klasika, strašne chutila 😝

bronia13
9. mar 2014

@luciok mnaaaaaaaaam milka je moja najoblubenejsia cokolada, kde prosim ta najdem recept? a foto vyzra super neboj nic 😉

bronia13
9. mar 2014

@meinkonka mnaaaaaaaaaaam kuraci krk zboznujem 😉

bronia13
9. mar 2014

@bobinkask ten pizza kolac vyzera fajne a ten chleba este lepsie, videla som recepty na to ale som to este nerobila, vyskusam a ten syr zboznujem!

m_ij_ka
9. mar 2014

naša večera zemiakové placky

slavka1307
9. mar 2014

@malalucka3
Keď chcete napísať niečo niekomu konkrétnemu, musíte dať @zklimekova 🙂

malalucka3
9. mar 2014

@zklimekova ahoj mozem ta velmi pekne poprosit o recept na tu makovo tvarohovu zebru....dakujem velmi pekne

malalucka3
9. mar 2014

@slavka1307 Dakujem...som si to neuvedomila...dik moc

denaalubos
9. mar 2014

Ja som dnes ukuchtila famózny segedínsky 🙂

bobinkask
9. mar 2014

@bronia13 dakujem za pochvalu 😵 ten chleba určite vyskúšaj u nás je dost oblúbený a skúšam rozne náplne...je to taká rýchlovka ked neviem čo na večeru alebo ked zostane chlebík...

bobinkask
9. mar 2014

@luciok mnám ta milka torta 😵 už dávnejšie sa na nu chystám len mi vždy záhadne zmizne čokoláda 😀 nabudúce je musím dat pod zámok a konečne ju vyskúšat 🙂

bobinkask
9. mar 2014

dnes u nás slepačí vývar a veeela zeleninky v nom, kurací nakyp s hraškom a porom, hranolky a zelerové hranolky,šalát coleslaw a tvarohovo-ovocná tortička a ešte foto včerajšieho nutelového kvetu

leushkka
9. mar 2014

Zemiakova cesnacka, losos na pare k tomu pecena zelenina( fenikel, cukina, cerv.cibula,paradajky,oliv.olej,balsamico). No a upiekla som domace rozky - dam do mrazaku a stale mame po ruke fajn pecivko

bronia13
9. mar 2014

@leushkka mnam mnam tie rozky vyzeraju super!!! mas recept? chutia ak prave Slovenske? ja zijem v zahranici a uz som skusala xy receptov a ani jeden mi poriadne nevysiel, aj z Hypernovy mi poslali recept na tie ich super slaninove a ani tie neboli take ako z obchodu 😉

maminka2013
9. mar 2014

@bobinkask tak to vyzera skvelo 😵 az mi slinky tecu 😅 mohla by som poprosit recept na tu torticku a nutelovy kvet?

luciaq
9. mar 2014

dnes u nas varila polovicka: kuracia polievka s cestovinou, pecene kurca, ryza, salat, bravcove masko na prirodno s mrkvou a kyslou uhorkou 😉

amdeis
9. mar 2014

My sme mali zeleninovu drozdovu polievku a na druhe tvarohove gule pre deti a pre nas chlebovo spenatovy kolac.

leushkka
9. mar 2014

@bronia13 robila som podla tohto receptu
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv...
Pred tym som robila iny recept z cisto spaldovej celozr.muky a rozky boli tuhe, proste ako celozr. Pecivo. Do tychto son tiez primiesala 100g tej muky,ale su makke. Drozdie pouzivam len susene,urobim si kvasok a potom cesto necham spracovat v pekarnicke. Zvysok ako recept. Nechaj ich este 2x podkysnut,daj im cas.

malalucka3
9. mar 2014

@zklimekova dakujem velmi pekne.som v peceni a vareni zaciatocnik ale vyskusam....

jasminet
9. mar 2014

@leushkka ahoj, kolko drozdia suseneho davas do rozkov?