icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pinkypinkus
25. feb 2011

A dneska na obedík máme šošovicovú polievku a zeleninové rizotko. 😵 mňam

titkovamiriam
25. feb 2011

@michele11 no urcite že ano 😉

eva7780
25. feb 2011

my dojedáme a robila som masko s ryzou,plny hrniec kapustnice,idem k mamine na 10 dni,tak nech ma mm aj svokor aspon na zaciatok,potom si uz oni spravia 😉
takže 10 dni nebudem varit,max.len pomáhať 😵 😵 😵 😵 😵

ilijanka
25. feb 2011

@pinkypinkus dík, ale najskôr asi skúsim s tými predvarenými a potom postúpim na vyšší level 😅

lea132
25. feb 2011

karfiolova polievka s hraskom, strudle ( jablkova, jablkovo-orechova, makova s ceresnami a makova s lekvarom ) 😝

mmonika
25. feb 2011

dnes zeleninova polievka s rozslahanym vajickom ,a klasika vyprazany syr a hranolky... dnes sa mi ani troska nechce varit 😀 😀 😀 😀 😀

a na vikend asi pecena krkovicka ,kapusta a knedla 😉

lydia22
25. feb 2011

Halusky s tvarohom

lucka1987
25. feb 2011

😕 😕 😕
ja tu nemozem moc nazierat... lebo potom neviem co zozrat od radosti 😀

michele11
25. feb 2011

@eva7780 10 dni nevarit.... nemozem si pomoct, ale zavidiiiiiiim 😀

eva7780
25. feb 2011

@michele11 😀 😀 😀 😀 😀 😀

inna7
25. feb 2011

zeleninová polievka s haluškami a toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=958 mňam 🙂

djevcatqo
25. feb 2011

dneska vynimocne nic ... 🙂)) ale vcera som robila zapekany karfiol s brokolicou a syrovou omackov. snazim sa uz nieco take co moze aj mala papkat aby som nemusela na sto stran varit ... 🙂

kvojtanikova
25. feb 2011

my dneska dojedame svieckovu, zajtra budu bryndzove pirohy z rozkov, nejaka polievka, a v nedelu mame krstiny, tak sa nadlabneme v restauracii - slepacia, hranolky/ryza a masko na gazdovsky sposob (slaninka, cibulka), dve obrovske torty, mnam mnam...

alure
25. feb 2011

šampionová polievka,plnené pečené kuracie stehná a ryža 🙂

babullka1
25. feb 2011

@maculik @anaxamon dnes som spravila tie gratinovane zemiaky,pangasiusa k tomu ..je to fakt pecka 🙂 su bezvadne,malemu strasne chutili a nam tiez 🙂
a akurat dorabam bublaninu s marhulami ale v´mafinovej forme,lebo maly ju tak radsej zje 😝

maculik
25. feb 2011

@babullka1 ze je to vyborne? Aj nam to velmi chutilo, mm vecer zjedol pol plechu, kym som bola na pedikure 🙂
Ja som dnes dojedla, akurat kusok som nechala malemu.
A varila som zeleninovu polievku (aj na zajtra) a vecer spravim na zajtra plnene baklazany. A od nedele 8dni bez varenia, ideme na dovolenku 😵

elixia
25. feb 2011

sosovicova polievka,neskor este spagety s kyslou smotanou, cherry paradajkami, sunkou a syrom 🙂

luciferova
25. feb 2011

ake su gratinovane zemiaky? hodte recept 🙂

a ked som uz tu - my dnes kapustnica s hribami a slivkami a ako druhe zapecene zemiaky s cibulou a slaninou a k tomu kysla kapusta 🙂

vinka
25. feb 2011

ja idem zajtra variť šošovicovú polievku na kyslo 🙂 a na druhé neviem idem pokukať čo ste varili vy 😉

luciferova
25. feb 2011

@lyongirl dakujem, pridane medzi oblubne, vyskusam 🙂

lyongirl
25. feb 2011

@luciferova 🙂

miriamr
25. feb 2011

zeleninová polievka s písmenkami, pečené morčacie stehno a ryža, segedín s knedlou pre manžela a sladké pre všetkých http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139 😉

anaxamon
25. feb 2011

teda tie gratinovane zemiaky naberaju na oblubenosti🙂))) ale vacsinou jednoduche s lacne jedla su tie najlepsie

ja budem dnes na veceru robit spenat, zemiaky a volove oko 😝

berika
25. feb 2011

zajtra sa chystám upiecť tieto lístkové pudingose pre ktrstného syna k meninám, dúfam že budú dobré, ešte som ich nikdy nerobila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34940
dnes sme mali fazulovú zeleninovú polievku s údeným maskom, lángoše. zajtra asi špagety

kukujka
25. feb 2011

dnes bola gulasova polievka a bude aj na zajtra

vesi
25. feb 2011

@lucka1987 presne tieto kupujem ja a som maximálne spokojná. osmahnem si mleté mäsko na cibuľke, ked je udusené, zalejem to syrovou omáčkou - polotovar zo sáčku, resp. obsah sáčku zmiešam s mliekom podľa návodu, a vylejem do mäsa, varím, kým nezhustne. potom vrstvím, začínam zmesou, končím zmesou, normálne by som na to mäso dala ešte nejakú zeleninku, ale u nás fičí len kukurica a tú zamiešam do mäsovej zmesi, navrch dám nahrubo nastrúhaný syr, aby bola pokrytá celá plocha a nezakryté dám piecť cca na 25-30 minút 😀

vesi
25. feb 2011

zabudla som, tieto chladené, netreba predvárať. raz mi dokonca ostali, tak som ich šupla do mrazničky a ked som ich išla po čase použiť, dávala som ich také zmrazené rovno do pekáča a nebol v tom rozdiel 🙂

metlonka
25. feb 2011

@bzuco dnes som skusala pirohy podla tvojho receptu 😉 boli vynikajuce, len sa tak za nimi zaprasilo 😀 MM mi neveril ze su z rohlikov 😀 😀 cele mi to trvalo hodinu...za vydatnej asistencie mojich ratolesti 😀 ....samej by mi to islo rychlejsie...cize super rychle a jednoduche, diky...zaradujem do mojej knizky receptov 😉

bzuco
25. feb 2011

@metlonka
no vidíš...a si sa bála 🙂 😉

ja sa zajtra chystám na tie bryndzové pirohy - rožkové cesto ostáva 😎