Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@maculik ja mám takýto recept:
1PL masla
150g pokrájaných húb na plátky
2PL smotany
postrúhaný syr
100g pokrájanej šunky
V panvici zohrejte maslo, pridajte huby, osoľte, okoreňte. Miešajte a duste 5 min., kým sa nevyparí voda. Primiešajte smotanu, syr a šunku. Palacinky naplňte a na plechu zapekajte 5 min. na 180 st.. Ževraj na 6 porcií. Ale ja by som si to asi nejak doladila, že dala Bambino, popr. kukuricu, alebo hrášok...
jej vy vyvarate mnamky 😀 decka chcu vyprazany hermelín a ,,americke,,zemiaky,zeleninový šalát,sližikovu polievku.Tak zemiaky čistia,zeleninu krajaju a ja spravím syr za 10 min-polievku som postavila. 🙂
dnes zeleninove rizoto so sojovym masom kedze je den pred vyplatou tak to bolo s toho co kuchyna a chladnicka dala
u nás dnes rajčinová polievka so syrom, zemiaková kaša, losos na masle a vanilkový puding s jahodami 😉
@alure dakujem ale to je presne to co mame stale... nieco na sposob sote so zeleninou... a chcelo by to zmenu... mozno vymyslim nejaku cesnakovu marinadu a ugrilujem ...len k tomu sa nehodi potom ryza... alebo to spravim v paraku aj s ryzou a hotovo... no neviem... dakujem za tipy🙂
ahojte dnes kuracia pečen na smotane s ryžou 🙂
cesnakova polievka a pizza 🙂
sampinonova polievka, morcacie sote, ryza, zemiaky, anglicka zeleninka, dresing
my dnes polievku zeleninovu a kuracie mäsko na zelenine s ryzou.. 😎
bravcova pecienka orestovana a ryza,uhorkovy salat
Ahojte babule 🙂
já už mám navařené 😎
rajskou polévku s kapáním a segedín s knedlíkem 😉
ahojte 😎 ja dnes varim salatovu polievocku, mnam mnam.... a kuracie stehna, ryza, hranolky k tomu salatik.... a faaajne cokoladove muffinky 😵
dnes hríbovo- šošovicová polievocka
a krupicové slivkové guľky 😎
my dnes uplne jednoduchy obed,lebo poobede dojde navsteva..tak toho bude dost na jedenie....
Zeleninovu polievku s vajickom a pecene cesnakove zemiaky s kecupom alebo zakysankou...
zemiakova baba a mrkvova polievocka
baby nemate nejake linky na recepty v parnom hrnci?mam ho doma ale neviem ziadne recepty.
@lunana No normalne to robim z kare a dam to na rezniky, ale kedze som mala iba prsia tak som ich rozrezala tiez na take rezniky, uplne jemnucko vyklepala, osolila, okorenila, hodila do hrnca na olej trosku osmahnut nech pusti stava.. Ked boli take biele, bielo - oranzove (uz sa robila korka), vybrala som ich, do vypeku hodila 1-2pl hladkej muky, nechala zaprazit, zaliala vodou, masko nakrajala na kocky/medajlonky, hodila to nazad, nasypala som tam jednu velku plechovku (asi 400g) mrkva+hrasok+kukuricka a jednu malicku hrasok+kukurica, osolila, okorenila..mozes to tak nechat alebo tam mozes dat smotanu na varenie ako ja tentokrat, dala som pollitrovu.. chuti to uplne inak takze mas dve rozne jedla 🙂 a najma za 20 min to mas hotove, kare si dava trosku nacas ale tiez to nie je nejaka hroza, pol hodinka a da sa papat 🙂
na dnes podla receptu co som tu od niekoho obkukala, rybky v smotanovo nivovej omacke
ja som presunula vcerajsi obed na dnes, takze pecene kuracie stehienka so zemiakovou kasou, ovocny salat a potom spravim "cokoladky", vymysel mojej babky - na malicky stvorcek listkoveho cesta jednu kocku cokolady, prelozit, potriet vajickom, posypat takou tou sladkou farebnou "ryzou" na zdobenie ci co to je za slak a upiect 🙂 take mile jednohubky 🙂
zeleninové rizoto a fazulová mlieková polievka 🙂
dneska polievočka z kačacich drobov so sližikmi a zeleninou a dukatove buchtičky 🙂

@lukinkowa nemas zaco potom daj vediet 😵