Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Maminy davam do pozornosti koreniny ktore som dnes objavila v BA vo Fresh markete. Uzasne, chutne a bez glutamanu a soli. Vsetko sme si mohli ochutnat ovonat. Volaju sa Davidkovo kořeni. A maju aj eshop.
Tak davam do "placu"
http://www.davidkovokoreni.com/eshop/
Dnes bryndzove pirohy so slaninkou a nato este aj bryndzova omacka 🙂
dnes na zelanie manzela ryzovy nakyp s broskynami a visnami 😝
Bryndzové halušky
@xenia2 pihory robis domace? ci polotovar?
dnes trosku babracky a robila som lekvarove perky 🙂
Recept na maslové osie hniezda http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1574-rec...
zemiaky na kyslo, rychle a jednoduche a chutne
Poraďte mi prosim ako urobit syrovu omacku?
@lubica285 ja robievam bez muky, dam varit slahackovu smotanu a do nej nastruham syr, alebo namrvim Nivu. Hotovo. A este pre dospelych okorenim ciernym korenim.
pecene zemiaky s tatarskou
U nas dnes buchty na pare( nutela,slivkovy lekvar- plnka) posypka granko,skoricovy cukor alebo orechy
Domaca pizza 🙂
ja - rizoto - osmažené plátky cesnaku, kukurica, hrášok, mrkva, hnedá ryža, na záver primiešané pesto z medvedieho cesnaku, navrch postúhaný syr
dcéra - losos na masle, varené zemiaky
muž - zbytky z chladničky 😀 😀 😀
Buchty na pare so slivkovym lekvarom a sosovicova kysla polievka 🙂
Kysla strukova polievka a hliva na paprike s cestovinou
Frankfurtská polievka 🙂 prvý krát robená a určite nie posledný mňam 🙂 a druhé dojedačky kôprová omáčka s fašírkami
Cestoviny penne so sampinonovou omackou, poobede slahacka s jahodami a poliatou cokoladou. mnaaam
@elienocka fiha, aká porcia 🙂
granadir, uhorkovy salat
@iinuska skvely tip si mi dala. ten sme nemali uz davno 🙂
@miriam11 oooooooh, tie jahody asi poslem mojho chlapa kupit. Mnam
Bolonsku omacku so spagetamo
Mrkvova polievka, losos zo zemiakmi a smotanovu tortu
Tak my dnes nie syrovu omaclu, ale palacinky so syroma salamou v trojobale a domace hranolky 🙂
@lubica285 o domace hranolky som sa pokusala niekolko krat a nikdy to nebolo ono :/
Kapustove halušky so slaninkou 🙂
dnes som varila fazulovu mliekovu polievku a k tomu dolky 🙂

Bryndzaky so slaninkou dnes babyyyy :*:*:*