icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
26. sep 2011

@romcag ja mám rada aj trošku zapečenú v rúre 😉 u nás sa dnes dojedalo,ostalo aj na zajtra

romea
26. sep 2011

my sme včera krstili a tak sme v nedeľu nevarili, ale musela som niečo spraviť nazajtra, lebo by ma moji chlapi zožrali - takže biela karfiolová polievka, cestoviny s kuracím mäsom a špenátovou omáčkou (dedko to akurát okomentoval, že vyzerá to zle - špenát 😝 ale chutí to fajn)

bambola
26. sep 2011

cestoviny s morskymi priserkami 😉

tosomja
26. sep 2011

Palacinky, polievka zo včera
Zajtra kurací stroganof, ryža, hranolky, tatarka a varená kukurica 🙂 😀

claudica
27. sep 2011

U nás dnes špenát, zemiaky, vajíčko... 🙂 Ešte sa dojedia makové a krupicové šúľance čo som včera robila, ale je ich málinko.... 😒

dena
27. sep 2011

cestoviny so syrovou omackou a kuracim maskom 🙂 a este vymyslim neaku rychlu polievku

firstbaby
27. sep 2011

dnes kelova polievocka s mrkvou a zemiakmi a zapeceny pangasius s varenymi zemiakmi a cerstvym uhorkovym salatom, dobru chut 🙂

majka35
27. sep 2011

polievka z ovsených vločiek a mrkvy a halušky s tvarohom a acidko 🙂

vivusika
27. sep 2011

slivkové knedle s grankom, zeleninová polievka s písmenkami 🙂

adka7755
27. sep 2011

dnes rýchlovka: vyprážaný syr so šunkou, hranolky, tatarka 😉 a malý má zeleninovú polievočku 😀 😀
už dávno som nemala tký lenivý deň ak dnes..nič, ale vážne nič sa mi nechce..sadá na mňa jarná únava na jeseň 😀 😀 takže miesto varenia sa ide na námestie kŕmiť holuby 😉

raffaella
27. sep 2011

zajko so svieckovou smotanovou omackou s knedlou od mamci 🙂

libka1
27. sep 2011

vyprazany syr, tatarka, pecene zemiaky, na vyber z 2 polievok co ostali: cuketova alebo rybacia 😀

inffinity
27. sep 2011

Od včera trošku ještě zapekaná brokolice se syrem, prsama a smetanou s těstovinkama.. nechám se pravděpodobně inspirovat od @libka1 vypražaným syrom 😀 a malé asi udělám rajskou polívku s pismenkama, ta ji miluje a mohla by ju jíst každý den 😎 my dospěláci se bez polévky obejdem 😝

miriamr
27. sep 2011

krémová brokolicová polievka, francúzske zemiaky a uhorkový šalát 😉

vera1132
27. sep 2011

upečiem hurky, klobasku, a bude test maggi chrumkavé kuracie kúsky / skusala to už niektorá zvas?????? je to dobré? //

kvojtanikova
27. sep 2011

@vera1132 ja som skusala Maggi chrumkave nugetky a nejaka vyslovene uchvatena som nebola. Tej zmesi na obalovanie tam je ozaj tak na 4 platky, dip ma tiez extra neoslovil. Skusala som obidva, a ked uz by som si mala vybrat, tak tie bylinkovo-cesnakove su lepsie. Vyhodou je fakt jednoducha priprava a ked to upecies na papieri, v podstate si nezaspinis ani ziadny riad, co by si musela drhnut.

adelaida33
27. sep 2011

u nás dnes kuracie prírodné plátky na mrkve s jablkami a ryža

sybilka
27. sep 2011

ja som v nedelu robila -kapustu knedle a pečené mäsko a urobila som k tomu aj vrabce v hrnci 🙂 , slepačí vývar s cestovinkou a tak ešte dnes dojedáme na obed .Na večeru bude rybičková pomazánka ,bryndzová pomazánka dufam že ostane aj detom na desiatu 🙂.Zajtra budem skušat tie Maggi nugetky a k tomu zemiaky a uhorkový alebo miešaný šalátik .

titkovamiriam
27. sep 2011

dnes špenat,zemiaky,volske oko-polievka karfiolova

libka1
27. sep 2011

tak toto spravim zajtra, dik za typ 😉 @titkovamiriam

kibuk
27. sep 2011

dnes kelovy privarok a fazulova polievka,hm kombinacia deti a manzela 😉

daniz
27. sep 2011

včera boli zemiakovo-bryndzové pirohy, dnes gulášová polievka + pečivo

adrianai
27. sep 2011

kur.vývar dojedáme...pečené zemiaky a žampióny so syrom - všetko na plechu 🙂

janefonda
27. sep 2011

kremová polievka z maslovej tekvice s krutónkami a s tekvicovým olejom, a vyprážaná parenica s kroketami a tatarskou omáčkou 😉

sisanka
27. sep 2011

tak ja som dnes robila bravcove kocky v omacke s hraskom a k tomu ryza,zeleninovy salat s balkanskym syrom a za chvilku pojdem piect sezamove zemle a vecer si urobime hamburgery 🙂

nikak23
27. sep 2011

paradajkova polievka a sabdzi ( indicka verzia zeleninoveho jedla) ja som robila karfiol so zemiakmi v jednom hrnci🙂

vera1132
27. sep 2011

@kvojtanikova dakujem za odpoved. no som zvedavá aké to bude, lebo s tou cesnakovou príchutou som nikde nevidela, ledva som to našla. necham sa prekvapiť. uvidim či bude aj nas nazor na to ako ti maš 🙂 ale dakujem.
ale zjedli ste to všetko ? :D

vera1132
27. sep 2011

@janefonda aj my môžeme tekvicovú, lubime. a aj malému chutila minulý týžden 🙂 pekne si to vyzdobila

janefonda
27. sep 2011

@vera1132 dakujem 😉 aj malej velmi chutila, tak som rada. U nas su polievky vseobecne oblubene 🙂

vera1132
27. sep 2011

@janefonda ked som bola mala tak som nemusela kremové, ale teraz ich môžem, a som rada že aj malý.