icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katka3012
29. okt 2011

a este trosinku zemiakovych placiek 😉

adelaida33
29. okt 2011

zemiakové placky s kyslou smotanou a dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom

lyongirl
29. okt 2011

@katana11 ešte by ma zaujímalo, koľko treba vyžmýkať kapustu, alebo či tam dať aj trochu z tej kyslej vody, toto neviem odhadnúť, aby sme ho nemali moc kyselý, ale zas ani taký planý...

nanulik
29. okt 2011

cestoviny (zase 🙂 ale nám chutia) tentokrát s omáčkou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=853&order=1
a polievka zo včera mrkvovo-kalerábová

firstbaby
29. okt 2011

dnes slepaci vyvar s pismenkami a bryndzove halusky s kyslym mliekom 🙂

zuzka1008
29. okt 2011

slep. polievka a zemiačky s mäskom, mnam mnam

kralicica
29. okt 2011

palacinky, falošný vývar

stardust
29. okt 2011

dnes klasika, kuracie stehna s ryzou

kikusa8
29. okt 2011

slepaci vyvar, pecene maso, cervena kapusta, domaca knedla...

salma22
29. okt 2011

mam chut na slivkove knedle tak uvidime ci ich stihnem snad ano lebo budeme hladny 😉

katana11
29. okt 2011

@lyongirl ja ju scedim uplne, neboj sa toho bude dost aj tak kysla... ak tak si nechaj so deci ak by sa di zdalo malo tak vlejes a naopak ak bude moc kysla tak sa toho neboj lebo na zaver budes davat tu smotanu s mukou a to ti da uplne inu lahodnu chut takze by som povedala ochut si iba masko trosku kapustu a na zaver ked bude uz aj smotanka tak si to dochut isto to zvladnes 😉

katana11
29. okt 2011

@lyongirl urcite skus to je moje prve jedlo take riadne ktore som nikdy nepokaslala a daj si tam aj bobkovy list a na zaciatok koren celym korenim a az potom daj mlete. Na zaver to povyberam aby nahodou niekto nezahryzol 😅

iinuska
29. okt 2011

zeleninova polievka, vysmazany syr, varene zemiaky, tatarska

evuliatko_tn
29. okt 2011

cestovinku s pestom + zeleninkovy salat

tinuskaha
29. okt 2011

asi sa pozvem k svokre 😀

nicky182
29. okt 2011

@ingrid56 dakujem ti, idem robit cervenu kapustu ...fiiiha s tym anananasom to asi bude problem, nemam doma ananas 😠

ingrid56
29. okt 2011

@nicky182 no to je skoda, lebo je fakt vyborna :-P

luy
29. okt 2011

Som tu prvý krát ,ale tak ma napadlo dám nápad a kedže mi dnes príde návštevatak tu to máte.Varila som kuracie vrkoče s vyprážanou cibulou a anglickou slaninkou.Mnam.Najprv v surovom stave kuracie rezne urobené ako vrkoč,okorenené,slaninka na plátky,vypekanie v masle,ryža,vyprážaná cibula,a nakoniec výsledné foto.Dobrú chuť.

katushka16
29. okt 2011

@rebecca2006 tak isto ako zemiakové len tam pridáš sudovú kapustu

romea
29. okt 2011

@lunana mňáám, údené kuracie stehienka sa u nás uvaria vo vode (takýto vývar je potom dobrý základ pre napr. fazuľovú polievku), k nim si robievame zem.pyré a nejaký šalátik 🙂

babullka1
29. okt 2011

dnes zemiakovy salát ,kuracie nugetky, diviak pečený v trúbe(len tak pre chuť) 😝 a jablkovo-pudingový koláč

katy2
29. okt 2011

zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami a bravcovy gulas

jendralka
29. okt 2011

fazulova kysla polievka a palacinky

luy
29. okt 2011

A našla som recept z minulého týždňa.Plnená tekvica.Ako doplnok kuracie mäsko a plnené pečené paradajky.

zuziq
29. okt 2011

rajcinova polievka a domaca pizza

peta268
29. okt 2011

...dnes vyprazany camembert a opekane zemiaky...a zajtra bude segedinsky gulas s knedlou 🙂

ajkaag
29. okt 2011

@nanulik dakujem za inspiraciu, dnes to fakt bodlo, do omacky sme pridali cesnak, sampinony, namiesto taveneho syra struhany a nakoniec troska oliviek mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

titkovamiriam
29. okt 2011

dnesne varenia a vcerajsie pernickovanie

katushka16
29. okt 2011

kelová polievka a palacinky s jahôdkami a šlahačkou

kralicica
29. okt 2011

ostrokyslá polievka, palacinky s tvarohom a slivkovou nutelou 🙂