Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zemiakové placky s kyslou smotanou a dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom
cestoviny (zase 🙂 ale nám chutia) tentokrát s omáčkou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=853&order=1
a polievka zo včera mrkvovo-kalerábová
dnes slepaci vyvar s pismenkami a bryndzove halusky s kyslym mliekom 🙂
slep. polievka a zemiačky s mäskom, mnam mnam
palacinky, falošný vývar
dnes klasika, kuracie stehna s ryzou
slepaci vyvar, pecene maso, cervena kapusta, domaca knedla...
mam chut na slivkove knedle tak uvidime ci ich stihnem snad ano lebo budeme hladny 😉
@lyongirl ja ju scedim uplne, neboj sa toho bude dost aj tak kysla... ak tak si nechaj so deci ak by sa di zdalo malo tak vlejes a naopak ak bude moc kysla tak sa toho neboj lebo na zaver budes davat tu smotanu s mukou a to ti da uplne inu lahodnu chut takze by som povedala ochut si iba masko trosku kapustu a na zaver ked bude uz aj smotanka tak si to dochut isto to zvladnes 😉
zeleninova polievka, vysmazany syr, varene zemiaky, tatarska
cestovinku s pestom + zeleninkovy salat
asi sa pozvem k svokre 😀
Som tu prvý krát ,ale tak ma napadlo dám nápad a kedže mi dnes príde návštevatak tu to máte.Varila som kuracie vrkoče s vyprážanou cibulou a anglickou slaninkou.Mnam.Najprv v surovom stave kuracie rezne urobené ako vrkoč,okorenené,slaninka na plátky,vypekanie v masle,ryža,vyprážaná cibula,a nakoniec výsledné foto.Dobrú chuť.
@rebecca2006 tak isto ako zemiakové len tam pridáš sudovú kapustu
dnes zemiakovy salát ,kuracie nugetky, diviak pečený v trúbe(len tak pre chuť) 😝 a jablkovo-pudingový koláč
zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami a bravcovy gulas
fazulova kysla polievka a palacinky
rajcinova polievka a domaca pizza
...dnes vyprazany camembert a opekane zemiaky...a zajtra bude segedinsky gulas s knedlou 🙂
kelová polievka a palacinky s jahôdkami a šlahačkou
ostrokyslá polievka, palacinky s tvarohom a slivkovou nutelou 🙂

a este trosinku zemiakovych placiek 😉