icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jonki
10. aug 2010

@standa82 tuto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462 ale ja nedavam mrvenicku len zamiaky...mm mrvenicku moc nechce v nej 😀 ...neviem cim to je ale v tomto recepte ta bryndza trochu chyta na dno ked sa vari...je to tak aj v tvojom recepte?

standa82
10. aug 2010

@jonki ...áno, ale len trošku. Lebo celkové varenie trvá asi 1/2 hodinu. Takže zo 3x to premiešam a je to OK.

standa82
10. aug 2010

@jonki ...vyzerá skvelo. Nabudúce ju vyskúšam. 🙂

jonki
10. aug 2010

@standa82 tak skusime obe 😉 zmenu

salma22
10. aug 2010

palacinky... si davame trochu do tela 😀

atrami
10. aug 2010

@jonki , vyskúšam 😉

zuzuz1
10. aug 2010

@denne73 jednoducho... nastruham vydlabanu tekvicu, hodim ju na spenenu cibulku, trochu to nechám dusit (osolim - nepodlievam - pusti to vlastnu stavu) dusim to asi tak 15-20 min. podla chuti... potom pridam len slahacku na varenie rozmiesanu so solamilom (ak chces mozes dat trochu hl. muky - ja som dala cca 400ml smotany na varenie, 2pl solamilu a 1 pl hl.muky) a trochu mlieka... okorenim, dosolim... vypnem hodim kopor a mama tam dava aj ocot ale mne to chuti aj bez toho 🙂

denne73
10. aug 2010

@zuzuz1 😉 😉

azuz
10. aug 2010

mangel doniesol kuriatka z lesa, tak hubova polievka a masko z diviaka na kari, opekane zemiaky a uhorkovy salat 🙂

berika
10. aug 2010

@azuz závidím, dala by som si aj ja

aero
10. aug 2010

jáj, hubová polievka - mňam 😉

bzuco
10. aug 2010

zajtra bude vyprážaný syr so zemiakmi, tatarkou a miešaným zeleninovým alebo uhorkovým šalátom - uvidím, na aký budem mať väčšiu chuť 😀
polievka hŕstková

standa82
11. aug 2010

No dnes bude polievka zo včera a manžel včera doniesol bedle, tak budú vyprážané bedle. Mňam.

zuzuz1
11. aug 2010

ja mam na dva dni frei... uchylili sme sa k svokrovcom takze sa davame obskakovat 🙂

miracko
11. aug 2010

Zapekané cestoviny so šunkou, smotanou, mozzarelou, paradajkami a bazalkou 😀

miracko
11. aug 2010

😀 @standa82 Bedle milujem - lepšie ako rezeň 😀

standa82
11. aug 2010

@miracko ...to áno. 😀

zucha
11. aug 2010

dnes brokolicova polievka s gulickami a telaci gulaso-paprikas s knedlou

lyongirl
11. aug 2010

vysmážaný karfiol + zemiaky

standa82
11. aug 2010

Bedle sa pražiaaaaa 😀

lyongirl
11. aug 2010

takže karfiol je varený, nemám vajcia 😅
pôvodne som chcela karfiolovú polievku, ale rozmyslela som sa a samozrejme vôbec ma nenapadlo skontrolovať, či mám všetko...

inna7
11. aug 2010

paradajková polievka a šúlance s makom 🙂 🙂 🙂

janac1974
11. aug 2010

ahojte dnes mame karfiolovu polievocku od vcera a peciem kuracie stehna na kyslej kapuste so zemiakmi 🙂

jazminn
11. aug 2010

@inna7 ja som presne toto varila včera. 😀 Dnes brokolicová polievka, roštenka s ryžou. 😉

azuz
11. aug 2010

dnes sosovicova polievka, masko este zo vcera, na zajtra mam dnesnu polievku a druhe urobim slivkove gule, na zahrade mame kopec sliviek 🙂

azuz
11. aug 2010

@janac1974 dobra mnamka, musim uz aj ja stehna na kapuste upiect 🙂

salvinka
11. aug 2010

@zucha prosim ta ako robis ten karfiolovy mozocek??? to je prazenicka ??

salvinka
11. aug 2010

my dnes bryndzove halusky, zajtra k nim spravim zeleninovu polievku

zucha
11. aug 2010

@salvinka na oleji alebo masle oprazim cibulku, potom na ruzicky rozobrany karfiol, rascu, mletu papriku a sol. Potom podlejem a zakryte dusim do makka. Potom uz len pridam vajicka a rozmiesam ako prazenicu 😉 K tomu uvarene zemiaky.
Detska verzia - dam varit zemiaky, karfiol s rascou. 'VArim do makka, zlejem vodu, ale necham tak trosku na spodku, popucim malinko a pridam vajicko a poriadne necham prevarit, kym sa zrazi. Na konci zamiesam lyzicku masla

salvinka
11. aug 2010

@zucha dakujem, coskoro vyskusam 😝 narobila si mi chutky 😀