Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
palacinky... si davame trochu do tela 😀
@denne73 jednoducho... nastruham vydlabanu tekvicu, hodim ju na spenenu cibulku, trochu to nechám dusit (osolim - nepodlievam - pusti to vlastnu stavu) dusim to asi tak 15-20 min. podla chuti... potom pridam len slahacku na varenie rozmiesanu so solamilom (ak chces mozes dat trochu hl. muky - ja som dala cca 400ml smotany na varenie, 2pl solamilu a 1 pl hl.muky) a trochu mlieka... okorenim, dosolim... vypnem hodim kopor a mama tam dava aj ocot ale mne to chuti aj bez toho 🙂
mangel doniesol kuriatka z lesa, tak hubova polievka a masko z diviaka na kari, opekane zemiaky a uhorkovy salat 🙂
jáj, hubová polievka - mňam 😉
zajtra bude vyprážaný syr so zemiakmi, tatarkou a miešaným zeleninovým alebo uhorkovým šalátom - uvidím, na aký budem mať väčšiu chuť 😀
polievka hŕstková
No dnes bude polievka zo včera a manžel včera doniesol bedle, tak budú vyprážané bedle. Mňam.
ja mam na dva dni frei... uchylili sme sa k svokrovcom takze sa davame obskakovat 🙂
Zapekané cestoviny so šunkou, smotanou, mozzarelou, paradajkami a bazalkou 😀
dnes brokolicova polievka s gulickami a telaci gulaso-paprikas s knedlou
vysmážaný karfiol + zemiaky
Bedle sa pražiaaaaa 😀
takže karfiol je varený, nemám vajcia 😅
pôvodne som chcela karfiolovú polievku, ale rozmyslela som sa a samozrejme vôbec ma nenapadlo skontrolovať, či mám všetko...
paradajková polievka a šúlance s makom 🙂 🙂 🙂
ahojte dnes mame karfiolovu polievocku od vcera a peciem kuracie stehna na kyslej kapuste so zemiakmi 🙂
dnes sosovicova polievka, masko este zo vcera, na zajtra mam dnesnu polievku a druhe urobim slivkove gule, na zahrade mame kopec sliviek 🙂
my dnes bryndzove halusky, zajtra k nim spravim zeleninovu polievku
@salvinka na oleji alebo masle oprazim cibulku, potom na ruzicky rozobrany karfiol, rascu, mletu papriku a sol. Potom podlejem a zakryte dusim do makka. Potom uz len pridam vajicka a rozmiesam ako prazenicu 😉 K tomu uvarene zemiaky.
Detska verzia - dam varit zemiaky, karfiol s rascou. 'VArim do makka, zlejem vodu, ale necham tak trosku na spodku, popucim malinko a pridam vajicko a poriadne necham prevarit, kym sa zrazi. Na konci zamiesam lyzicku masla

@standa82 tuto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462 ale ja nedavam mrvenicku len zamiaky...mm mrvenicku moc nechce v nej 😀 ...neviem cim to je ale v tomto recepte ta bryndza trochu chyta na dno ked sa vari...je to tak aj v tvojom recepte?