icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
14. jan 2012

sosovicova kysla polievka, steaky zo svieckovice s opekanymi zemiakmi, na ranajky cesnakovo eidamska natierka, vecera ryzovy nakyp taky luxusny tu niekto minule pridaval, tak ten, uz sa nan tesim 😀

kibuk
14. jan 2012

mliecna zemiakova s parkom,spagety so syrovou morca dellou 🙂

nadhera
14. jan 2012

Vecer som robila vafle, pre decka ostalo na ranajky. Na obed zapeciem cestovinu s kuracou sunkou na kocky a zeleninkova polievocka. Vecer ked budu chlapi poslusni, tak urobim čeregy. 😀 😀 😀 Vcera pred 5tou nocnou som uz nemala chut ich urobit. Takze dnes.

sonica
14. jan 2012

fusilli se spenatom a parmazanom 😵

gumkacik
14. jan 2012

dnes mame pizzu cesto je podla receptu na taliansku pizzu dufam ze sa bydari pizza . ked tato neni doma tak len pizza a daka polievka.

libka1
14. jan 2012

@nadhera musela som googlit ze co su to tie čeregy 😀 mama moja robieva 😉 len to inak volame 😉

ewkaewka
14. jan 2012

@pia22 ja to upečiem len jemne osolené/kôli nive/ , okorenené v rúre a samostatne urobím omáčku-trošku cibuľky na olivovom oleji, nastrúhanú nivu, smotanu na varenie, keď mám tak aj bambino alebo karičku...nič zložité
ale môžeš aj zapiecť pangasia, na to vyliať zmes a dorobí sa to na tom v rúre 🙂

kacsik
14. jan 2012

Dnes sa ide ku maminke na bolonské špagety a na večeru sa stavíme na pizzi 🙂 takže na dnes som voľná :D

levandullka
14. jan 2012

Dnes to bude rizoto s kuracím mäskom, mrkvičkou, šampiňónmi a kukuricou. K tomu asi vajíčková polievka 🙂

amadora
14. jan 2012

@kacsik prosím ťa dala by si mi recept na tú krémovú cesnačku so syrom a krutónmi? 🙂

tinuskaha
14. jan 2012

dnes sa doje kremova mrkvova polievka a urobim este palacinky....nechce sa mi dnes varit 😒

happy8051
14. jan 2012

morcaci vyvat so zeleninou a krupicovymi knedlickami - bude aj na zajtra, peceny pangas so syrom a sunkou, pecene zemiaky, mrkvovy salat

adulikka
14. jan 2012

dnes rezancovu polievku,a manžel robí sviečkovu na smotane a knedla....a ešte spravila pečené buchty plnené tvarohom a lekvárom

dada1212
14. jan 2012

dievčatá viete poradiť nejaký jednoduchý a chutný recept ako pripraviť filety z lososa? lebo som ešte túto rybu nikde nerobila, jedla som ju len v reštaurácii.

babija
14. jan 2012

ja robim losos uplne jednoducho - ulozit do keramickej zapekacej misky (da sa ale aj na panvici), zlahka dno potriet maslom, losos mierne osolit, pokvapkat troska citrónom, na vrch dat troska cesnku (kto ma rad) a platok masla, dat zapiect do rury zakryte alobalom, k tomu salatik, zemiaky 🙂
dobru chut 🙂

babija
14. jan 2012

zabudla som - za 15 minut je losos hotovy

sisanka
14. jan 2012

dnes peciem pizzu a halusky s kapustou a poobede este upeciem vareskovy kolac,mnaaam 🙂

eva7780
14. jan 2012

u nas sa dnes dojeda gulas a piekla som rychly jablkovy kolac

zuziq
14. jan 2012

slepacia polievka a kuraci stroganov na hrasku s ryzou. Dufam ze ostane aj na zajtra 😀

rastulka
14. jan 2012

Kuracia polievka a dukatove buchticky 🙂

@happy8051 ahoj,ako robis toho pangasa so syrom a sunkou? 🙂

vvia
14. jan 2012

zapečena brokolica a zajtra kare na hriboch so zemiakovou kašou 🙂

mata71
14. jan 2012

paradajkova polievka,zemiakova kaša s cibulkou,,,,,,na zajtra manžel vari srnči gulaš.
neterka Kristinka ma oslavu menin prideme večer domov,,tak nech mame daco na večeru a pondelok, 😵 tam budu srncie menajlonky,raznicie,pecienka s lokšou,rezne šalat...kopa zakuskov,,,

babullka1
14. jan 2012

tak ja dnes zemiaky peciem zemiaky prekladane kuracim mäsom,brokolicou,kukuricou,sunkou a syrom a cele je to zaliate v smotanovo syrovj omacke.. 😉

silvia31
14. jan 2012

Domáce pečené jaternicky, varene zemiaky a kyslá kapusta 🙂 úplne ze mnaam

adelaida33
14. jan 2012

dojedáme zo včera - rezance s tvarohom a dukátové buchtičky

lubka89
14. jan 2012

baby ako robievate raznici ?

maminka11
14. jan 2012

Na plechu - vymastit plech olejom, vrstvim zemiaky - olupane surove nakrajane na platky, bravcove maso mensie kusky, cibula, slanina - osolit, okorenit, posypat cervenou paprikou, na vrch zemiaky - zakryt alobalom a dat piect. To je rychla priprava.
Takto isto robim aj balicky v alobale ako 1 porcia, cize viac balickov a najzdlhavejsia priprava je pre mna napichovanie na palicky - spajde - to ide zemiak, cibula, maso, slanina a opakovat - dat dusit alebo piect na cibulke, aby to bolo raznici stavnate a nevyschlo.
Maso sa moze pouzit aj kuracie.

eva7780
14. jan 2012

@maminka11 ja idem presne to iste robit zajtra,tiez z bravcovym,ale ja to cele zabalim do alobalu,nech je ta štava vnutri,nevrstvim to,len to spolu premiesam,nedavam papriku,iba vegetu

eva7780
14. jan 2012

... potom ku koncu alobal otvorim ,nech sa pripecu zemaky