icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
28. aug 2010

zemiakova na kyslo karfilove zemiaky s hraškom a kukuricou,a ešte upiekla moravske kolačiky 🙂 😉

aero
28. aug 2010

údené bravčové rebierka , zapečené v rúre, červená kapusta , knedle
ked ostane bude aj na zajtra - ked nie tak : kuracie prsia plnené šunkou a syrom a praženicou
zapečené v rúre zo slaninkou , ryža hranolky.....
a ešťe keby som stihla - rada by som upiekla jablkový koláč 😉

happy8051
28. aug 2010

@kibuk ako robis tie karfiolove zemiaky???

kibuk
28. aug 2010

@happy8051 cibulku speniš na oleji do sklovita ,daš za malu lyžicku cervenej.slad.papriky zamiešas,pridaš na kocky nakrajane zemiaky,karfiol,hrašok alebo lubovolnu zeleninku dobre premiesas,osolit,ovegetit,podliat trochou vody,prikryt a nechat dustit,obcas premiesat ked neje uz voda a zemiaky su ešte neni hotove tak kludne doliat opat trocha vody vyborna mnamka 🙂 pišem ako tatar ale tu je foto može sa pužit aj brokolica proste kto na co ma chut 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30941&use...

5katarina7
28. aug 2010

ja som dnes robila bryndzovú polievku,a parené buchty

atrami
28. aug 2010

fazuľová polievka. Zapečené mäso so šampionmi, syrom, smotanou, zemiaky.

eva7780
28. aug 2010

slaný cuketový koláč a fazulova polievka

daducha
28. aug 2010

zeleninova polievka s krup.haluskami, hrachova kasa a tofu perkelt.
No a zajtra bude nezdrave jedlo ale o to chutnejsie - pecene mäso,knedlik a dusena kysla kapusta mnaaaaaaaaaaaaaaaam 😀

berika
28. aug 2010

Dnes som robila fašírky s chlebíkom, zajtra bude pečená kačica

eva7780
28. aug 2010

@daducha robiš chutky s tým nezdravým jedlom 😉 u nás budú zajtra vyprážané kuracie rezne 😅

miracko
28. aug 2010

U nás dnes naobed bryndzové halušky, poobede sme boli na oslave, grilovačka atd. a zajtra sa chystám na sviečkovú 😀

nnikka
28. aug 2010

@miracko aj u nas sobotna klasika

zucha
28. aug 2010

dusene rezne z kare so stavou a tej stave dusene aj zemiaky........... 😵

kibuk
28. aug 2010

zajtra opat cely den v kuchyni 🙂 😉 taaakze porova polievka a kurča na smotane,plnene tortilly s chutnym šalatikom a mm ma poziadavku na fazulovu polievku 🙂 😀

miracko
28. aug 2010

@nnikka hej je to klasika a vzdy len v sobotu lebo to sa neda prihriať, resp. su dobre len cerstve a jedine v sobotu sme vsetci naobed doma 😀

nnikka
28. aug 2010

dobra tema... 🙂

uz ste rozmyslali nad zajtrajskom? ja spravim asi kuracie rezne to dlho vydrzi cez tyzden a k tomu co ked nie su zemiaky???? u nas su teraz po povodniach "zemiaky nad zlato" 😅 alebo kuracie s ryzou???

a mm ma poziadavku na jablkovy kolac, poradte recept na ten taky co ide cesto nastruhane jablka a na vrch cesto a cely je taky makky... plis

standa82
29. aug 2010

Polievka z bravč.kostí - rezance, plnené bravč.rezne so šunkou a syrom - vyprážané, niečo na prírodno, nové zemiaky, uhorkový šalát. 🙂

cinamon7
29. aug 2010

gulasik a grilovane kuracie kridielka, mnam !

luga
29. aug 2010

parkova polievka, hydinove placky s pecenymi zemiakmi a k tomu zeleninka

luga
29. aug 2010

@nnikka , my robime takyto : 200 g polohrubej muky, 200 g hladkej muky, dve vajicka, 200g praskoveho cukru, 1 hera- na doske vymiesit cesto, rozvalkat, rozdelit na dve casti , jednu dat na vymasteny a mukou vysypany plech, navrstvit postruhane jabkla (vyzmykane), posypat kryst. cukrom, van.cukrom,prip. skoricou a trochou struhanky a zakryt druhou polovicou rozvalkaneho cesta, popichat vidlickou a upiect , po upeceni sa este pocukruje

nnikka
29. aug 2010

@luga dakujem vyskusam dnes... 🙂

luga
29. aug 2010

@nnikka ,niet zac,dufam, ze bude chutit 😉

bzuco
29. aug 2010

u nás dnes kurací vývar s rezancami a pangasius + cibuľovo-zemiakový šalát

happy8051
29. aug 2010

my dnes kuraci vyvar s rezancami, bravcove stehno na prirodno so sampinonmi, ryza, maslove zemiaky s petrzlenovou vnatou a paradajkovy salat

atrami
29. aug 2010

@luga , no vyskúšam aj ja, dostali sme jablká aj hrušky, tak budem piecť.

mirage
29. aug 2010

Cesnacka, losos so smotanovo- bylinkovou omackou, pecene zemiaky, spenat a parena mrkva.

martinex
29. aug 2010

fasirky a zemiaky na kyslo

5katarina7
29. aug 2010

kurací vývar s rezancami,vyprážané kuracie rezne so zemiakmi s petržlenovou vňaťou,a dezert krémeš.

inna7
29. aug 2010

tiež kurací vývar s rezancami, mäsko z diviny na prírodno, ryža, uhorkový šalát a dezert - inteligentné rezy 😉

petusko
29. aug 2010

slepacia polievka a pecena kacka s knedlou a cervena kapusta, pre deti pecene kuriatko s ryzou 🙂