Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
údené bravčové rebierka , zapečené v rúre, červená kapusta , knedle
ked ostane bude aj na zajtra - ked nie tak : kuracie prsia plnené šunkou a syrom a praženicou
zapečené v rúre zo slaninkou , ryža hranolky.....
a ešťe keby som stihla - rada by som upiekla jablkový koláč 😉
@happy8051 cibulku speniš na oleji do sklovita ,daš za malu lyžicku cervenej.slad.papriky zamiešas,pridaš na kocky nakrajane zemiaky,karfiol,hrašok alebo lubovolnu zeleninku dobre premiesas,osolit,ovegetit,podliat trochou vody,prikryt a nechat dustit,obcas premiesat ked neje uz voda a zemiaky su ešte neni hotove tak kludne doliat opat trocha vody vyborna mnamka 🙂 pišem ako tatar ale tu je foto može sa pužit aj brokolica proste kto na co ma chut 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30941&use...
ja som dnes robila bryndzovú polievku,a parené buchty
fazuľová polievka. Zapečené mäso so šampionmi, syrom, smotanou, zemiaky.
slaný cuketový koláč a fazulova polievka
zeleninova polievka s krup.haluskami, hrachova kasa a tofu perkelt.
No a zajtra bude nezdrave jedlo ale o to chutnejsie - pecene mäso,knedlik a dusena kysla kapusta mnaaaaaaaaaaaaaaaam 😀
Dnes som robila fašírky s chlebíkom, zajtra bude pečená kačica
U nás dnes naobed bryndzové halušky, poobede sme boli na oslave, grilovačka atd. a zajtra sa chystám na sviečkovú 😀
dusene rezne z kare so stavou a tej stave dusene aj zemiaky........... 😵
zajtra opat cely den v kuchyni 🙂 😉 taaakze porova polievka a kurča na smotane,plnene tortilly s chutnym šalatikom a mm ma poziadavku na fazulovu polievku 🙂 😀
dobra tema... 🙂
uz ste rozmyslali nad zajtrajskom? ja spravim asi kuracie rezne to dlho vydrzi cez tyzden a k tomu co ked nie su zemiaky???? u nas su teraz po povodniach "zemiaky nad zlato" 😅 alebo kuracie s ryzou???
a mm ma poziadavku na jablkovy kolac, poradte recept na ten taky co ide cesto nastruhane jablka a na vrch cesto a cely je taky makky... plis
Polievka z bravč.kostí - rezance, plnené bravč.rezne so šunkou a syrom - vyprážané, niečo na prírodno, nové zemiaky, uhorkový šalát. 🙂
gulasik a grilovane kuracie kridielka, mnam !
parkova polievka, hydinove placky s pecenymi zemiakmi a k tomu zeleninka
@nnikka , my robime takyto : 200 g polohrubej muky, 200 g hladkej muky, dve vajicka, 200g praskoveho cukru, 1 hera- na doske vymiesit cesto, rozvalkat, rozdelit na dve casti , jednu dat na vymasteny a mukou vysypany plech, navrstvit postruhane jabkla (vyzmykane), posypat kryst. cukrom, van.cukrom,prip. skoricou a trochou struhanky a zakryt druhou polovicou rozvalkaneho cesta, popichat vidlickou a upiect , po upeceni sa este pocukruje
u nás dnes kurací vývar s rezancami a pangasius + cibuľovo-zemiakový šalát
my dnes kuraci vyvar s rezancami, bravcove stehno na prirodno so sampinonmi, ryza, maslove zemiaky s petrzlenovou vnatou a paradajkovy salat
Cesnacka, losos so smotanovo- bylinkovou omackou, pecene zemiaky, spenat a parena mrkva.
fasirky a zemiaky na kyslo
kurací vývar s rezancami,vyprážané kuracie rezne so zemiakmi s petržlenovou vňaťou,a dezert krémeš.
tiež kurací vývar s rezancami, mäsko z diviny na prírodno, ryža, uhorkový šalát a dezert - inteligentné rezy 😉
slepacia polievka a pecena kacka s knedlou a cervena kapusta, pre deti pecene kuriatko s ryzou 🙂

zemiakova na kyslo karfilove zemiaky s hraškom a kukuricou,a ešte upiekla moravske kolačiky 🙂 😉