Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka z morčacích krídel, druhé dojedáme a na večeru asi budú zemiakové placky
dnes na želanie prázdninujúcich 🙂...špagety s mletým maskom a najmenšia mala zemiakovú kašu a rybku pečenú na masle
dnes bola hrstkova polievka a pecene zemiaky so sampinomi
Kočky nejaký overený recept na pizza tyčinky 🙂 dakujem
Ideme varit sosovicovu kyslu polievocku a fasirky z ovsenych vlociek a mrkvy k tomu zemiaciky 🙂
cestovinovy salat s kuracim maskom 🙂
ahojte zienky potrebovala by som recept na cokoladovu polevu, uz som raz niekde zahliadla ale nepamatam si ze kde, viem ze sa tam nejako varila slahackova smotana s kakaom a tusim aj cokoladou , taka klasicka co sa spusti cera a do toho cokolada sa mi nepaci bo sa to potom lame pri krajani....mate niektora recept?
@katkas1 ahoj, ja som ju zatial neskusala, ale kazdy kto skusil chvali tuto polevu - aj v tejto teme:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759
ahoj 🙂. Krasne dakujem za radu aj ja, kupim si aj tie jemne krupy perlicky, kupit ich aj v beznom obchode lebo na rychlo som si ich vyhladala ako Bio vyrobok v Bio obchode ? 🙂
Som rada, ze som dala tip na varenie 🙂
dakujem aj za druhu odpoved 🙂
ja som už naložila aj kuracie prsia do marinády na zajtra 😎 , bude čína http://kucharka.madness.sk/recept/1414/kuracie-... , a teraz už idem oddychovať 🙂 .
práve som dopiekla moje prvé žemličky kaiserky z domácej pekárne, joj tá vôňa 😉 😝 foto zajtra 😉
@lucinenka001 ja som ich kúpila normálka v kauflande 🙂
dnes mame pizzu 😵
Gulasova polievka a prekladane zemiaky.. 🙂
ja som vcera varila no skor pekla toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6876
sorry ale som to tu niektorej z vas tu to "ukradla" hi hi hi, robila som to nevyzeralo to naj naj ale bolo to perfektne!!!!!! ako croissanty chutili fakt super!!!!
ak niektora hladate recept na kysnute cesto tak toto cesto je perfektne len bez tej plnky, tak som urobila z 2/3 buchticky a z 1/3 makovy zavin a zabila som 2 muchy jednou ranou 🙂
teraz ces post nejem meso mate najake dobre recepty na ryby - no aby to nemolo nejake nezdrave alebo vyprazane (nechce sa mi vyprazat) a drzim dietu 😵 este k tomu 😀 diki
dnes dojedáme zo včera, piekla som včera dve veľké šťuky, tak jasné, že sa nezjedli, len k nim musím dorobiť asi zemiakovú kašu, a deťom urobím makové, orechové slíže 😀 , ak by rybu už nechceli 😒
kyslá fazuľová polievka a langoše
@bronia13 260ml vlaznej vody,4 polievkove lyzice oleja,mala lyzicka cukru-krystal.,2 male lyz.soli,500g hladkej muky, 2 male lyzice susene drozdie
vsetky suroviny dame do pekarnicky najprv mokre,potom suche ale to urcite vies nechame vymiesit a vykysnut. Po vykysnuty vyberiem,cesto rozdelime na 4 casti,kazdu rozvalakme na placku prerezeme na trojuholniky a stocime od sirsej casti k uzsej,dame na plech vystlanym papierom na pecenie a nechame este cca 20minut podkysnut.Pecieme pri 190 stupnov doruzova,pred vlozenim do rury rozky potrieme rozslahanym vajickom
dnes polievka od vcera tatik dojeda fasirky v horcicovej omacke,zemiaky a detom idem upiect ceske buchty plnene lekvarom alebo nutelou 🙂

@lussy23 samozrejme nech sa paci tu je recept: morcacie al.kuracie masko si naklepeme, osolime, okorenime, na kazdy kusok polozime sunku, syr, predtym uvarenu zeleninku - ja som dala mrkvicku a brokolicu a zvinieme to do rolky, pripevnime sparadlom. Kazdu rolku obalime v muke, osmahneme to z kazdej strany na oleji,zalejeme kuracim vyvarom a nechame dusit kym je masko makke. Masko si potom odlozime nabok a do tej stavicky hodime brokolicu ( ja som si ju uvarila predtym spolu s tou zeleninou co som davala do roliek ), vymixujeme a na zjemnenie dame malinko smotany na varenie a zahustime mukou al. solamylom. Ked sa ti zda byt, ze je malo tej omacky, tak dolej vyvar. Ja ked som masko dusila, tak som tam dala asi 1,5 litra vyvaru a bolo to tak akurat a brokolicu som dala celu tu hlavicku co predavaju. No a masko podavame najlepsie so zemiacikmi a polejeme tou brokolicovou omackou. Verim, ze bude chutit 🙂