icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
24. mar 2012

@sloto ja som prave dovarila hraskovu s mrvenickou 🙂 rychla a fajnucka

sara07
24. mar 2012

http://www.apetitonline.cz/recepty/6335-kureci-...
my dnes toto do 30 min hotové, inak fajné

sloto
24. mar 2012

tak nakoniec šošovicová bude 🙂)

zklimekova
24. mar 2012

malá vstala o 6ste,j tak navarené bolo už pred 9tou 🙂..paradajková polievka , kurací perkelt a tarhoňa 🙂..teraz malá zasa spí a ja sa bavím s tortou pre manžela k narodkám 🙂

luciasveckova
24. mar 2012

MY DNES MAME RYBKY.

dtveronika
24. mar 2012

zemiaky na kyslo s opraženou klobáskou a volským okom

kacickah
24. mar 2012

pipinková polievka,kuracie rezne s ryžou a hranolkami plús zeleninová obloha a piškotova torta 😀 😀 😀

d_anica
24. mar 2012

Paradajková polievka a langoše. Zajtra živánka na plechu 🙂

simona112
24. mar 2012

@snu tak mu ich trošku pomasti obyčajným maslom alebo troškou olivového oleja. ja to tak niekedy robievam. alebo daj mu tam ak lúbi trošku tvarohu alebo smotany a ak vôbec môže.

romea
24. mar 2012

U nas dnes biela karfiolova polievka, pecene kuriatko a ryza, zakusok dunajske vlny 🙂

katushka16
24. mar 2012

my dnes vývar z bravč.kostí a zemiakové placky

tortelinka
24. mar 2012

dnes boli spenatove lasagne, zemiakova polievka a salat so surovej cvikly

nadhera
24. mar 2012

@verinka100
@lussy23

Karfiolove placky - 1karfiol, 2-3 vajko, 12PL hladka muka, 1kysla smotana /250ml/, sol,vegeta
KArfiol uvarit v slanej vode,scedime,vychladime,roztlacime. pridame muku,smotanu,vajko.dochutime solou,vegetou.vznikne huste cesticko,na oleji vysmazame male placky,ktore naberame lyzicou. Tot original recept. 😉
Mozete pridat struhany syr a ja vysmazam na lievanicke - placocky su rovnomerne 😀
K tomu pyre a salatik a moja banda sa olizuje ako mlsny kocur. 😀 😀 😀

mircova
24. mar 2012

pradajková polievka a kolienka s vajíčkom,
zajtra kurací vývar s rezancami, rybie filé so zemiakovou kašou uhrokový šalát, pre malého to isté, len ryb. filé na masielku a mrkvový šalátik 🙂 a ešte by to chcelo dáky dezert, tak uvidím, čo to bude, ale bábovka to istí 😉

nadhera
24. mar 2012

Vecer dam robit pizza chlebik do pekarnicky.

Vcera vecer som piekla rohliky - suprove. Vecer o 9tej decka este po polke suche jedli,lebo ze mnam. No nepotesi? Cesto bolo fakt super - milujem surove cesto od malilinka.

mircova
24. mar 2012

@nadhera s tou kyslou smotanou to nepoznám, ale určite skúsim 🙂

nadhera
24. mar 2012

@mircova skus a ked mas nastruhaj tvrdy syr. Mnamotka. 😀 Decka zoberu placku do ruky a nic k tomu nechcu. Ja ich robim malinke - do lievanicky. Take jednohubky.

nadhera
24. mar 2012

@tortelinka prosim o recept zo surovej cvikly. zboznujem uvarenu - osupem,zjem. Deckam nastruham -ale uvarenu. Surovu som nikdy neskusala. 🙂

tortelinka
24. mar 2012

@nadhera osupanu surovy nastruham spolu s jablkom, vyzmykam polku citrona, stipku soli a korenia, poliat trochou vody alebo jablkoveho dzusu..hotovo..jeme to celu zimu, nekupujem nesezonne potraviny

nadhera
24. mar 2012

@tortelinka vyzera to dobre, myslis,ze to zjedia aj decka? Dzus isto by si dali a aj jabka . 😀

tortelinka
24. mar 2012

@nadhera to neviem, ale je to take sladkokysle, podla mna by to mohlo chutit, skus a uvidis

nadhera
24. mar 2012

kto chcel rychlu polievku? Nastruhat tvrdy syr do taniera a zaliat horucim hovadzim vyvarom z kocky. 😉 Samozrejme len pre dospelych , ale recept isto potesi....

tortelinka
24. mar 2012

@tortelinka daj potom vediet ci chutilo 😉

sandy80
24. mar 2012

rýchla polievka? tá moja dnešná bola raz dva hotová - krémová brokolicová - do vody hodím bujón, zemiaky, brokolicu, uvarím, rozmixujem, pridám mlieko a nakoniec smotanu - vynikajúca!!! Na dnes ešte pečené kura, zemiaky v trúbe pečené, šalát🙂 Plus som spravila narýchlo muffinky banánové s kúskami čokolády🙂

michaelabj
24. mar 2012

Dievky, prosím vas dajú sa zemiakové šúľance zamraziť? Mám urobené zemiakové cesto a mám ho veľa... ako to uchovať? Ak áno, uvarené, či surové? Ď

veve39
24. mar 2012

@nadhera prosim ta v tych plackach ma byt 12PL muky, ci ide o preklep 😲 ?

nadhera
24. mar 2012

@veve39 je to original v recepte 😉 berem to stale s rezervou a davam od oka,aby cesto bolo take hustejsie a liace zaroven 😉

nadhera
24. mar 2012

@michaelabj pred troma dnami som davala do mrazaku uvarene zemiakove sulance 😉 ostali mi uvarene popucene zemiaky , urobila som sulance - nieco sa zjedlo a zvysok do mrazaku 😀

veve39
24. mar 2012

@nadhera aha, vdaka 🙂 zdalo sa mi to vela..vyskusam ich, vyzeraju byt super

nadhera
24. mar 2012

@veve39 aj chutia super 😉