icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bubo1104
25. mar 2012

dnes : ostala kuracia polievka , tak dojedáme a druhé som vypražila karfiol + miešané zamiaky + syrová omáčka . Ešte som upiekla čajové - čokoládové rožky .

lunana
25. mar 2012

Dnešné menu, pre môjho mm, ktorý má dnes meniny: smotanová kuracia polievka, bravčové soté v zemiakovej placke a marlenka...hádam mu bude chutiť 😝

mimmka30
25. mar 2012

ahojte ja som dnes madarsky gulas z knedlou a brokolicova polievka od vcera ostala..

angieska
25. mar 2012

@happy8051 tieto robievam 🙂 len ja vynechávam šľahačku a vrch posypem takými malými farebnými cukríkmi a používam viac mlieka, pretože pečiem na veľkom plechu a potom sa mi zdá vrstva krému veľmi tenká.. ale stále sa po nich len zapráši, nestihnú ostať 🙂

lola77
25. mar 2012

My sme mali fašírku so zemiakovou kašou a uhorkou 🙂

beruska.zuzanka
25. mar 2012

My dnes klasicky, bravčový vývar slíže, kuracie prsia na zelenine, ryža, zemiaky a po obede syrové muffiny s pažítkou, to ako olovrant a mrkvovo jogurtové s mandľovými lupienkami a citrónovou polevou 😝

sisanka
25. mar 2012

my dnes vyvar s rezancami a kuracie prsia na prirodno s karamelizovanymi jablckami,ryza,hranolky a salat,mnaam sme sa dopucili a dezert ziadny,nechce sa mi piect 🙂

eva7780
25. mar 2012

my dnes slepačiu polievku,vypr.karfiol aj pangasius,zemiakova kasa a uhorkovy salat

zklimekova
25. mar 2012

my sme dnes mali slepačiu polievku, pečené kurča, s ryžou a teraz poobede bude tortička ku káve, robila som pre manžela k narodkám 🙂

kawasaki17
25. mar 2012

slepacia polievka, parena knedla, kysla kapusta s varenou sunkou a opekanou cibulkou...

madonnka
25. mar 2012

Ahojte,vcera som pripravila k manzelovym meninám jogurtovú torticku a z keksov takú nepecenú fajnotku plnenú cokoládovym pudingom.Obe boli super,chutilo 🙂

lululka555
25. mar 2012

@zklimekova krasna torticka,co je to okolo nej,cokolada? 🙂

danielaj
25. mar 2012

my dnes kurací vývar so zeleninou a rezancami, dusené bravčové karé s kukuricou a šampiónmi, ryža, jablkový kompót a práve som dorobila Eskimo rezy, ale namiesto kokosového pudingu som dala karamelový 😝 ten nám lepšie chutí 😉

danielaj
25. mar 2012

@zklimekova krásna tortička 😉

jenie123
25. mar 2012

bravcovy vyvar, bravcove masko na stave so zeleninou, ryza a jablkove muffiny.. 🙂

eri28
25. mar 2012

rybie prsty, opecene zemiaky, volske oko tatarka, uz je to fuc spapkane......

irsina83
25. mar 2012

Jahnacia polievocka s krupkami, grilovany striip steak z hovadzinky a pecene omacky a uzasna barbecue omacka 🙂 obedik sme si spalali na teraske a ako dezert manzelova malinovo-citronova torta 🙂

nedockava4
25. mar 2012

Kuracia polievka, plnka, rezance 🙂, cestoviny so smotanovo syrovou omackou, na vrch som dala na drobne kocky nakrajany udeny ostiepok a prudko opecene kuracie mäso (nalozene v sojovej omacke)...ani som necakala, ze to bude tak chutit...na veceru nezostalo. A pre manzela k meninam kolacik s cucoriedkami, kyslou smotanou a zelatinou...

michaella7
25. mar 2012

včera som nevarila,som sa nechala obslúžiť 😀 obedovali sme u švagrinky a tá mala fantastickú paradajkovú polievočku zo syrom a madarský guláš 🙂 no a dnes sme mali kuraciu polievku a bravčový rezeň na prírodno z ryžou a opekanými zemiačikmi--mňaaaamm 😀

janusa_
25. mar 2012

ryza, kuracie sote 🙂

firstbaby
25. mar 2012

U nas dnes na obed polievka zo vcera, kysla zemiakova a masove gulky v paradajkovej omacke so zemiakovou kasou a teraz sa pecie kuriatko, k tomu ryza a domace kysle uhorky, dobru chut 😉

caly8
25. mar 2012

slepačia polievočka a fašírku so zemiakovou kašou .. teraz idem urobiť palacinky 🙂

barushkaaam
25. mar 2012

jahodove knedliky 🙂

ukana
25. mar 2012

vyprážaný syr so zemiakovou kašou.... 🙂

eri28
25. mar 2012

@ukana mnaaaaaaaaaaaam

eri28
25. mar 2012

@barushkaaam to som este nejedla..

barushkaaam
25. mar 2012

@eri28 to mas knedliky z tvarohoveho cesta a vnutri mozes mat rozne ovocie...slivky, marhule, jahody....je to mooooc dobre, odporucam 🙂 😉

eri28
25. mar 2012

@barushkaaam tie sladke gulky slivkove, makove...a tak

barushkaaam
25. mar 2012

@eri28 nooo asi to 😀 .....myslim, ze mame na mysli obidve to iste, akurat to inak volame 😀

eri28
25. mar 2012

@barushkaaam okej 😉