Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninova polievka, pecene pstruhy so zemiakovo - cibulovym salatom
dnes varime hraskovu polievku s krupicovymi haluskami a halusky s tvarohom a kyslym mliekom 😉
zo včera zostala čína a idem robiť dolky..niečo sladké si doprajeme 😀
bavorské koleno a zemiaková kaša a šalát a polievka je v štádiu riešenia 😎 😀
pečená bravčovina,dusená červená kapusta knedeľ domáci od starkej 😎
hovadziu polievku zo spikovej kosti, nejedla som spik dobrych 10 rokov, normalne sa nan trasiem 😀
poradíte mi niečo rýchle na dnes? a nemusí to byť s mäsom. okrem cestovín, tie sme mali vcera...
šošovicová omáčka na kyslo, špagety so syrovo-šunkovou omáčkou, včera som ich nakoniec nerobila pre deti, lebo mali pečené kuracie stehná a ryžu, tak budú dnes špagety pre všetkých, 😀 ešte som aj osmažila trocha strúhanky na masle pre mňa, dám si na tie špagety, lebo mám chuť na sladké 😀 a už mám uvarené 😀 😀
@brmbolcek ahoj ja robievam na gule toto skvelé rýchle cesto, dobre sa s ním robí, je mäkučké aj na druhý deń, ak zostane 😀
Cesto na gulky/perky
400 g polohrubej múky, 2 PL bravčovej masti, štipka soli a vlažná voda podľa potreby, vypracujem nelepivé cestíčko, odtŕham si z neho kúsky a balím do neho hocijaké ovocie, alebo rozgúľam a robím z neho perky so slivkovým lekvárom, vyskúšaj 😉
dnes mame kuracie prsia na prirodno+ ryza+kysla uhorka nalozena s koprom mnamky
my máme rímske cestoviny
dnes filety so stuky,obalene v ochutenej muke , oprazene a nove varene zemiaky k tomu 😎
@veronika1417 ahoj 🙂 tak kolacik odskusany a urcite som ho nerobila posledny krat 🙂 je krehunky a vonia kakaom...takze chutil 🙂
Ahojte,
máme ešte zo včera karfiolovú polievočku, pečené kuriatko a zemiakové pyré... to dojeme na obed a varím šošovicovú polievku a budú dukátové buchtičky... 🙂
polievka zo včera - kelová a ešte vyprážané rybie filé, pre malú rybka na masle 🙂..a k tomu zemiaková kaša
ahojte maminky, prosim vas o radu. Mam doma PILOS tvaroh jemny a mam chut hroznu na nejaky tvarohovy kolac. Nemate nejaky osvedceny dobry recept? dakujem
bolonské lasagne
a rozhodla som sa upiect jednoduchy tvarohovy kolac, nakolko mam vela tvarohu a neviem co s nim 😉 hadam bude chutit
http://varecha.pravda.sk/recepty/extra-rychly-a... 🙂
Ahojte. Neviete poradit nejaky kolac alebo nieco z tych podlhovastych piskot? Mam ich doma strasne vela a neviem co s nimi. 😉
kelova polievka s parkom a pecene masko, knedla, kapusta...
zapekaný karfiol so syrom a šunkou v smotane s vajíčkom a k tomu zemiačiky s pažítkou a šalát 🙂

polievka na kyslo - fazula 😉 a mozno aj palacinky ...mam nane chut 😝