Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nakoľko sa plnená paprika odvčera zvýšila,aj ked iba 2 porcie,dojeme ju a k tomu som ešte dorobila zopár fašírok a zemiakovú kašu...a madarskú polievku 🙂
chi chi chi tak nakolko mi absolutne nic momentalne nechuti, tak dnes peciem bravcovy bocik a zemiakovu kasu, mnaaaaaam. hadam sa moj zaludok zmiluje a bude mi chutit 😠
@ivanajelinek ja robievam tento.Mám ho odskúšaný, je fakt mňam a dobre vyzerá, keď sa nakrája. A nie je to ani extra zložité. http://varecha.pravda.sk/recepty/viedenske-rezy...
my dojedame zo vcera kedze sme boli od obeda na vylete v Ba..a kolacik s ceresnami sme vcera nerobili tak bude dnes... 🙂
dnes na obedik len taku rychlovecku, cize som spravila syrikovu polievku a na veceru nam pridu hostia takze som sa pustila do tohto: predjedlo- syrovy salat v paprikovych kosickoch , hlavne jedlo- chilli con carne a k tomu som upiekla domaci chlebik, dezert- francuzke madlenky
tesim sa 🙂 🙂 🙂
My dnes len rybie prsty, zemiakové pyré, cviklový šalát, na ktorom je malá závislá, strašne jej chuti a na polievku skočíme dnes do reštiky asi. Raz za čas z toho neskrachujeme 😀
A na zajtra namočím miešanú fazulu(velku hnedu, velku bielu) a to bude. A druhé bude asi prekladané zemiaky. Ešte sa uvidí.
takze doplnam dnesne menu...bravcovy perkelt s tarhonou,zeleninova polievka a este som dorobila zapekane cestoviny s brokolicou a najmensiemu zajaca na smotanke so zemiakovou kasou...a to mam zajtra "len" 2skusky 😀 😀 😀 dufam ze nam ostane do soboty 😉
@lululka555 som rada ze sa podaril a aj ze si ho este zopakujes 😉
včera boli hot-dogy, dnes asi halušky.
takže dnes polievka zo včera - brokolicový krém a dukátové buchtičky
@veronika1417 a tvoje karfiolove placky sa podarili? 😉
my mame zo včera cesnačku a dnes upečiem len zemiaky a dam si s acidkom ja to milujem 😉
@bubinko83 aj ja ,mnam 😝
kapustova polievocka a druhe trosku asi netradicna kombinacia pre vela ludi, aj ked my sme to doma varili pravidelne rajcinova omacka, kolienka a varene vajicko, mnam 😵
@zuul vies co mam ho nakuskovaneho v mrazaku a uvarim ho klasicky vo vode,pridam zeleninu, napr.mrkvu,lerab,petrzlen,brokolicu,karfiol-to co maly lubi a ked je zelenina makke tak ju mixnem,pridam trosku kyslej alebo sladkej smotany,prevarim a masko oberiem,nakrajam...a k tomu zemiakovu kasu 🙂
dnes zemiakovo-lúsková omáčka, zo slovenskej točenej gulášik k tomu, a ako dezert perník s čerešňami a čoko polevou mňam 🙂
dnes kremova brokolicova polievka s opečenymi rožkami a cestoviny s tuniakom 😎
@lululka555 jasne 😉 boli mnaaam manzel to ohodnotil slovami : ,, toto mi chuti mozes to robit castejsie... " 😀 😀 😀 som myslela, ze ho zabijem 😅
@danielaj a tie perky to sa potom vari vo vode? 😕 prepac nepoznam to
@veronika1417 ano, varia sa vo vode, u nás sú to perky, inde sa tomu hovorí aj pirohy 😉
kelová polievka, zemiaky s maslom, kuracie rezne v cestičku a černicový kompot
slepacia polievka od vcera a asi budu spenatove halusky..este mam rybaciu pomazanku na chlebik, ale to si budem asi jest sama
@danielaj mnam, perky som teda davno nejedla..musim si napisat tento recept, moja mama to robievala casto, ked robila slize, tak boli aj perky
Karfiolová polievka a špagety s kyslou smotanou, slaninou a pórom.
my dnes cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a zapečené zemiaky s kyslou kapustou a trochou klobásky a pre malú cestoviny s grankom

ja mam zo vcera svieckovu na smotane a knedlik,jarnu zeleninkovu polieocku tak som sa pustila do pecenia 😉 Kysnute cesto hotove z polovice urobim pagaciky a z druhej moravske kolace 😵