icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
29. mar 2012

@danielaj 🙂 davno som ju nerobila,bude aj na zajtra...

bobinkask
29. mar 2012

včera- rajčinová polievka, zapekané špenátové cestoviny- na večeru som skúsila rozbalené španielské vtáčiky z tofu 😝 a dnes sme na obed dojedli rajčinovú polievku,ministerské kurča, cviklový šalát a akurát sa mi pečie karamelová žemlovka 😝

strihalka
29. mar 2012

Baby nemate nejaky tip na obcerstveni pro pratele?neco sladke, neco slane?

januschka10
29. mar 2012

@strihalka urcite slane, hlavne ak sa pije nejaky aperitiv a pod. minipizza, syrova rolada, plnene tasticky z listkoveho cesta, nejake pomazanky a natriet na koliecka bagety a pod.

strihalka
29. mar 2012

@januschka10 no sak pizzove snecky rolady poamazanky, to je klasika, chtela by jsem neco noveho..ne kalsicke pohosteni...treba ty syrova rolada? tu jsem nikdy nezkousela mas nejaky odzkouseny recept?

januschka10
29. mar 2012

@strihalka poukladas si vedla seba na foliu toustovy syr, vymiesas si uvarene vajicka s lunexom, na syr ulozis platky sunky a potom das na to tie vajicka, pripadne mozes do tych vajicok zamiesat na male kusky kapiu papriky, taku co dostanes kupit v kyslom naleve, pripadne kysle uhorky, to uz je na kazdom co si tam da, opatrne zabalis do rolady, pozor ono sa to lepi, syr sa trha a ulozis do chladnicky stuhnut.

bubo1104
29. mar 2012

dnes : rybie prsty a hranolky

strihalka
29. mar 2012

@januschka10 takze idelani asi ze zacatku delat roladicky male....a ten lunex..?to je tavenak?

januschka10
29. mar 2012

no to je ako napr. syr bambino, vesela krava a pod.

januschka10
29. mar 2012

@strihalka urcite roladicky tak napr. 3 x 3 syrove stvorceky

happy8051
29. mar 2012

kocky, hodte mi prosim najlepsi recept na pudingos. chcela by som skusit ho upiect

monko28
29. mar 2012

ahojte babulky prosím poradte mi taký dobrý recept na kysnutý koláč-báleš s kyslou smotanou vopred Vám velmi pekne dakujem, chcela by som ho zajra upiecť

abriela
29. mar 2012

@januschka10 @strihalka Ide to lepsie, ked si syr das na par minut do rury aby sa roztopil, nahrial. Postup je potom rovnaky, len platkovy syr je celistvy a netrha sa.
Takto robim asi 30cm roladu, kt. potom krajam na kusky - ako kolacovu roladu.

karin0401
29. mar 2012

@adelaida33 ako robis cestičko ?dakujem

adelaida33
29. mar 2012

@karin0401 vajíčka, múka, kukuričný škrob a štipka soli - dobre vymiešať metličkou (pomer a počet je odoka, podľa hustoty, resp. riedkosti).

adya01
29. mar 2012
lussy23
29. mar 2012

dnes bola len zamiaková kaša a acidko, zajtra a sobotu bude šošovicová polievka a podlesníky. V nedeľu bude Africko-slovenský zemiakový šalát.

kvojtanikova
29. mar 2012

@lussy23 aky to je salat ten africko-slovensky? das recept? dakujem

vivusika
29. mar 2012

@happy8051 vyskúšala som viaceré, ale zostala som pri tomto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139 je fakt super 🙂

gilmorka
30. mar 2012

dnes lievance a sosovicova polievka.

harper
30. mar 2012

u nas sa dojedaju francuzske zemiaky 🙂

katkas1
30. mar 2012

dnes grilovane kuriatko s ryzou 🙂

mimi21mimi
30. mar 2012

My dnes zemiakový prívarok s párkom alebo vajíčkom a chlebom.

kibuk
30. mar 2012

polievka od vcera a dnes kuracie pecienky s pochut.smotanou+horcica,kolienka a este leco 🙂

katkas1
30. mar 2012

@ivanajelinek tiramisu

bubinko83
30. mar 2012

baby dajte nejake tipy na hovädzie mäsko ako pripravujete?

rastulka
30. mar 2012

polievku ešte mame kremovu brokolicovu a dnes plnena paprika s chlebom 🙂

macka23
30. mar 2012

Tuto temu som objavila pred par dnami...a ze dovi dopo kolko inspiracie 😀 😀
Tak sa pridam 🙂

fazulova polievka so zeleninkou zo vcera a tuniakovy salat s cestovinou 🙂

katkas1
30. mar 2012

@bubinko83 len detom lebo my to necheme ale je to velmi dobre, pokrajaj si na kocky, usmaz cibulku, zapras paprikov, pridaj masko, leco a gulasove korenie, uvar do makka a je to fakt super a ja popritom neznasam hovadzie, robiem to zo zemiakovou kasou ale bolo by to super aj s knedlou

firstbaby
30. mar 2012

dnes dojedame polievku zo vcera a budeme mat kuracie sote na zelenine s ryzou 😉