icon

Čo na raňajky?

bastilly
7. máj 2012

Ahojte co davate detom na ranajky, maly chce stale prazenicu, alebo parky, sem-tam zje chlieb so syrom.....

lenka3007
8. máj 2012

@anjelicek26 ja tunak pasteky ani najst neviem, asi ani domacim to nechuti 🙂

hajanka
8. máj 2012

@bobocka tam nakupujem aj a to mlieko ma nenapadlo, uvidiime ci sa potvrdi ci vyvrati, potom to budeme riesit, teraz je BEZ mlieka (az na tu jednu misku obcas s vlockami) a zatial klop-klop je vsetko OK.

tea333
8. máj 2012

@hajanka ani my nemame potvrdenu alergiu, ale u nas je ta reakcia tak megajasna, ze na to nepotrebujem ziadny test ani papier.. drzim palce aby sa co najskor zistio co to je 😉

@anjelicek26 takze myslis ze to robi cukor v strave?

hajanka
8. máj 2012

@tea333 u nas to nie je jasne, takze asi pockame na tie testy,najhorsie je ze on miluje mlieko ☹

hajanka
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
8. máj 2012

@tea333 - podla mna ano, ako je to cisto odsledovane, ale ak ma sladke, ma aj tyzden hnacku, teraz je druhy tyzden bez cohokolvek sladkeho (len UM ma sladke a ovocie) a kakanie ma upne normalne uz 4.den

Pred dovolenkou mal 2 mesiace dietu bez sladkeho a dva mesiace krasne kakal, bohuzial to mojim rodicom cez velku noc nevysvetlis, vratili sme sa s paradnymi hnackami.

ikke
Odpoveď bola odstránená
aaddeelliinnaa
Odpoveď bola odstránená
bastilly
autor
8. máj 2012

pocuj o dr.koslikovi bola rec pri tom ze sa priklana ku prikrmovaniu dietata od 3 .mesiaca, preco mam pocit, ze nevies co citas?

bastilly
autor
Odpoveď bola odstránená
hajanka
Odpoveď bola odstránená
bobocka
8. máj 2012

@hajanka ja som vcera kupila ryzovosojove mliecko od alnatury a to je riadna mnamka.inak ja som v uk zboznovala sojove mlieko alpro.aj ich jogurty. a u nas sa da zohnat veeelmi fajne a dobre sojove mliecko od provamel.ja som kedysi robila pre alfa bio promoterku prave provamelu,to bolo fakt 12rokov dozadu a vtedy stal liter mlieka okolo 100sk.neprehanam. na tu dobu to bolo ozaj vela.a ludia to brali na kartony a uplne nam dakovali,ze nemusia chodit po bezlepkove mlieko do holandska!!! som skoro odpadla vtedy.teraz v dmke mavaju 200ml krabickove sojove mlieko a prichutami obohatene o vitaminy.sice to stoji euro,co je dost teda,no raz za cas sa to da 🙂

anjelicek26
Odpoveď bola odstránená
bastilly
autor
Odpoveď bola odstránená
vejula
8. máj 2012

@bobocka no jo jasne 🙂 my mame v plane do buducnosti pestovať vo väčšom, lebo vo vyhlade mame par peknych pozemkov. chceme to využiť. Chovať kozy, sliepky,pestovat zeleninu, ovocie a možno ked raz bude dovolene aj predavanie "z dvora" tak aj popredame. A bude to určite lacnejšie takto, kedže tam odpadaju velke naklady na distribuciu a podobne srandy. Tak uvidime čo prinesie buducnosť 😀 To su zatial take naše sny

aaddeelliinnaa
Odpoveď bola odstránená
aaddeelliinnaa
Odpoveď bola odstránená
bobocka
Odpoveď bola odstránená
hajanka
Odpoveď bola odstránená
vejula
8. máj 2012

@bobocka oki 😉 😀

bobocka
Odpoveď bola odstránená
nice202
Odpoveď bola odstránená
andrejka1974
8. máj 2012

moje deti rano jedia jogurt alebo chlebik so syrom , cerealie v mlieku

aaddeelliinnaa
Odpoveď bola odstránená
sladkasue
8. máj 2012

@bastilly no, citala som par komentov,a le vyjadrovat sa k nim nebudem 🙂

nas drobec ranajkuje zasadne iba mater. mliecko... (cca 6-7.hod rano) niekedy ide este spat, inokedy nie. okolo 9-10 ma druhe ranajky - resp. olovrant, na ktory dostane ovocie alebo zeleninu a nejake pecivo, inokedy jogurt, prazenica sa u nas kona max 1x do mesiaca 🙂 miluje ovsene vlocky s mlieckom... cerealne tycinky alebo keksy

bobocka
Odpoveď bola odstránená
bastilly
autor
Odpoveď bola odstránená
aaddeelliinnaa
Odpoveď bola odstránená
bobocka
Odpoveď bola odstránená
estterka
8. máj 2012

ked som presvedcena,ze nieco robim spravne,nepytam si tu rady 😎