Čo na raňajky?
Ahojte co davate detom na ranajky, maly chce stale prazenicu, alebo parky, sem-tam zje chlieb so syrom.....
@hajanka ani my nemame potvrdenu alergiu, ale u nas je ta reakcia tak megajasna, ze na to nepotrebujem ziadny test ani papier.. drzim palce aby sa co najskor zistio co to je 😉
@anjelicek26 takze myslis ze to robi cukor v strave?
@tea333 - podla mna ano, ako je to cisto odsledovane, ale ak ma sladke, ma aj tyzden hnacku, teraz je druhy tyzden bez cohokolvek sladkeho (len UM ma sladke a ovocie) a kakanie ma upne normalne uz 4.den
Pred dovolenkou mal 2 mesiace dietu bez sladkeho a dva mesiace krasne kakal, bohuzial to mojim rodicom cez velku noc nevysvetlis, vratili sme sa s paradnymi hnackami.
pocuj o dr.koslikovi bola rec pri tom ze sa priklana ku prikrmovaniu dietata od 3 .mesiaca, preco mam pocit, ze nevies co citas?
@hajanka ja som vcera kupila ryzovosojove mliecko od alnatury a to je riadna mnamka.inak ja som v uk zboznovala sojove mlieko alpro.aj ich jogurty. a u nas sa da zohnat veeelmi fajne a dobre sojove mliecko od provamel.ja som kedysi robila pre alfa bio promoterku prave provamelu,to bolo fakt 12rokov dozadu a vtedy stal liter mlieka okolo 100sk.neprehanam. na tu dobu to bolo ozaj vela.a ludia to brali na kartony a uplne nam dakovali,ze nemusia chodit po bezlepkove mlieko do holandska!!! som skoro odpadla vtedy.teraz v dmke mavaju 200ml krabickove sojove mlieko a prichutami obohatene o vitaminy.sice to stoji euro,co je dost teda,no raz za cas sa to da 🙂
@bobocka no jo jasne 🙂 my mame v plane do buducnosti pestovať vo väčšom, lebo vo vyhlade mame par peknych pozemkov. chceme to využiť. Chovať kozy, sliepky,pestovat zeleninu, ovocie a možno ked raz bude dovolene aj predavanie "z dvora" tak aj popredame. A bude to určite lacnejšie takto, kedže tam odpadaju velke naklady na distribuciu a podobne srandy. Tak uvidime čo prinesie buducnosť 😀 To su zatial take naše sny
moje deti rano jedia jogurt alebo chlebik so syrom , cerealie v mlieku
@bastilly no, citala som par komentov,a le vyjadrovat sa k nim nebudem 🙂
nas drobec ranajkuje zasadne iba mater. mliecko... (cca 6-7.hod rano) niekedy ide este spat, inokedy nie. okolo 9-10 ma druhe ranajky - resp. olovrant, na ktory dostane ovocie alebo zeleninu a nejake pecivo, inokedy jogurt, prazenica sa u nas kona max 1x do mesiaca 🙂 miluje ovsene vlocky s mlieckom... cerealne tycinky alebo keksy
ked som presvedcena,ze nieco robim spravne,nepytam si tu rady 😎

@anjelicek26 ja tunak pasteky ani najst neviem, asi ani domacim to nechuti 🙂