icon

Čo si dávate na pizzu?

11. júl 2024

Ktoré sú vaše naj kombinácie?

Strana
z2
vroni
16. júl 2024

Hlásim sa k uchýlom, nemám rada pizzu. Zjem ju, keď musím, ale veľmi rada sa jej vyhnem, keď mám možnosť.

nyusika
16. júl 2024

@vroni ani ja ju nevyhľadávam.
Ak už, tak len margherita.

A keď počujem, že namiesto paradajkového základu tam nieje dá pretlak.... bože
a druhýkrát bože je domáca pizza - teda, pokiaľ niekto nemá doma fakt originál pizza pec.
To nie je ani slaný osuch (milujem ho), ani pizza ..

ivanina23
16. júl 2024

Svokra dáva ako základ morcadellu. Máločo mi od nej chuti ale toto áno 😆 A potom klasika šunka, kukurica, syr, oregano, bazalka.

chillibubble
16. júl 2024

striedam sunka, kukurica, mozarella
s druou-mozarella, rukola, cerstve cherry rajciny a balsamico. ale tu druhu dcera nechce, takze tu si davam len ked si objednavam sama pre seba.

tamvtme
16. júl 2024

Sunka, syr, olivy alebo sunka, syr, kukurica a slanina....

tiezjedna
16. júl 2024

milujem guanciale, takže moja najobľúbenejšia je amatriciana👍

lakebabe
16. júl 2024

Mame radi pizzu tak raz za mesiac je chuť. Ale domáca mi od nikoho nechuti . Mame obľúbené pizzerie tam chodíme. A ja mam najradšej sunka šampiony articoky prip s prosciuttom. Muž všetky pikantné mäsové

bu1bu
16. júl 2024

Mam rada pizzu, ale ešte mi nikdy nechutia domáca, u nikoho. Mam rada tenké cesto, hrubší okraj, ak je potretý cesnakom super, paradajkový základ ( nie kečup ale to pomodoro), kvalitná sunka/ saláma, olivy, syr, stiplave papričky, a oregano posypať na vrch. Toto je pizza ktorú by som jedla denne.

basska_b
16. júl 2024

Ja mam rada mozarellu, slaninu, kukuricu, salamu, baranie rohy... take tie provinciale alebo gazdovska.

veronka1996
16. júl 2024

Ananás a kečup. To je ta pravá neapolská pizza.

killerqueen28
16. júl 2024

Bryndza cibula a slaninka

monciika
16. júl 2024

Ja mám rada horúce kura pizzu. Kuracie mäso, feferony, olivy a syr

pusinka_1
18. júl 2024

Ja iba šunka a syr, kukuricu aj šampiňóny nenávidím

Strana
z2