Koľko účtovať za kilogram torty na objednávku?
Ahojte tie čo máte skúsenosti a robíte torty doma na objednávku koľko pýtaťe za kg torty aby ste si ocenili aj svoju prácu lebo ja čo pýtam niekomu je to veľmi veľa niekto zase hovorí že si mohla aj viac pýtať,tak ja už neviem je to takže viete mi poradiť? Ďakujem
V BB sa za kilo torty pohybuje 18-19€ . Za dvoj kilovu som dala 70€ a za 8 kilovu 250€
@wiwewa1995 dobre predražené
@brontofuz ved nemusis, doma je to vypiplane, maju na to cas, davam robit cukrarke zo skvelymi recenziami, co ju to bavi, neni o com... a ze su hygienicke potreby splnene v kazdej cukrarni by som sa tiez pobavila, papier znesie.
@anjelicek26 v Nemecku to ide v pohode na čierno? Cukrárina? Lebo píšeš,že cukrárka.
@anjelicek26 v Nemecku to ide v pohode na čierno? Cukrárina? Lebo píšeš,že cukrárka.
@maciatkolulu na cierno nie, normalne ma Gewerbe a bola na skoleni z hygieny a este nieco..
@maciatkolulu na cierno nie, normalne ma Gewerbe a bola na skoleni z hygieny a este nieco..
@anjelicek26 tak ale to je trošku iné,ako od ženských,čo sa píše tu....😉
@anonym_22bddb urcite nie, ja kupujem v cukrarni a tiez davaju maslo atd, a nedam peniaze nikomu kto to pecie doma a nemá to tam ani hygienicky poriešene atd
@brontofuz Ty si myslis ,že tie v cukrárni boli robené nejako extra hygienicky 😂 ty si zjedol vtipnú kašu. Tak isto boli robené ako hociktora ina a ver tomu, že kvalitné prísady do väčšiny nejdú. Same margaríny a stuzovace, aby to prežilo čo najdlhšie.
@wiwewa1995 dobre predražené
@brontofuz Tak keď zrátaš výdavky, čas a prácu, za menej sa im neoplatí. A pokým stále objednajú nebude lacnejšia
@brontofuz Ty si myslis ,že tie v cukrárni boli robené nejako extra hygienicky 😂 ty si zjedol vtipnú kašu. Tak isto boli robené ako hociktora ina a ver tomu, že kvalitné prísady do väčšiny nejdú. Same margaríny a stuzovace, aby to prežilo čo najdlhšie.
@trisha_r hej hej, jedna babka povedala
Mne pečie kamoška, berie odomna 13e/kilo inak 15-16e/kg.
Torta vždy podľa želania, príchute kadejaké, zdobenie podľa predstáv oslavenca.

V BB sa za kilo torty pohybuje 18-19€ . Za dvoj kilovu som dala 70€ a za 8 kilovu 250€