icon

Kuchárska kniha pre totálne nemožných

20. nov 2022

Ahojte,
prosím, viete odporucit kuchársku knihu pre uplnych zaciatocnikov? Nie pre deti, lebo tam su prilis jednoduche jedla. Nie pre muzov, lebo tam zvyknu byt bezne nepouzitelne coolove jedla. Potrebujem s receptami na normalne, kazdodenne jedla, klasicku slovensku/madarsku/cesku kuchynu, ale predovsetkym vysvetlene polopatisticky ako pre debila (pre mna 🙄), ktory v zivote nic nevaril.
Ak taka neexistuje, prosim berte moj prispevok ako podnikatelsky napad. Nemoznych kucharok, novomanzeliek, novofrajeriek, single oteckov, atd. je nas viac 😃.

Strana
z4
zibi
21. nov 2022

Skus www.bonvivani.sk
Tam su super recepty a postupy paradne

maribell
21. nov 2022

Autorka ja ťa chapem 😅.. mňa zas ide poraziť, keď urobím koláč podľa receptu a skončím na konci, kde je napísané: "pečieme približne 45min" 👀 a teplotu si mám vycucať z prstu 🤣 ...ja chápem, že väčšina žien je zabehnutá a berú to automaticky, ale mohli by myslieť aj na nás odľudov 😁

niekto2hy
21. nov 2022

@maribell Alebo ,,velkost" pekaca,v ktorom mas piect.😎

gerrwie_girl
Autor odpoveď zmazal
autor
21. nov 2022

@lualjosa dakujem

autor
21. nov 2022

@zibi dakujem

autor
21. nov 2022

@maribell ved toto 😂

autor
21. nov 2022

@duppka13 dakujem

klodyka76
21. nov 2022

Ja teda variť viem, ale tiež pri nových neodskúšaných receptoch mi veľmi pomôže, keď vidím postup. Osvedčilo sa mi cez internet nájsť recept s foto postupom. Všetko slovne popísané a každý dôležitý krok aj odfotený, takže vidím, ako by to asi malo v danej chvíli vyzerať. Dá sa to dať prípadne aj vytlačiť, aby nebolo treba stále ťukať do počítača. Hlavne sa netreba báť a skúšať, aj dobrej gazdinej sa občas niečo nepodarí. Želám veľa úspechov 🙂

parvitas
21. nov 2022

ahoj, ja mám túto modrú (Veľká domáca kuchárka) a z nej som sa všetko naučila. Aj keď som neskôr mala ďalšie, tu sú aj základné postupy, aj vysvetlené ako sa čo robí (a volá) a teda ja som sa podľa toho učila, potom samozrejme aj variácie. Zatiaľ ma v ničom nesklamala.
https://www.martinus.sk/?uItem=11584

autor
21. nov 2022

@klodyka76 dakujem pekne

autor
21. nov 2022

@parvitas dakujem

vevesh
21. nov 2022

Ja doporucam www.cuketka.cz . Klasicke slovenske/ceske jedla aj s navodmi a fotkami. Na facebooku ma aj videa.

autor
21. nov 2022

@vevesh dakujem

atinkaa
21. nov 2022

Ahoj, ja by som ta zasa nikam neposielala a pokojne ostan tu, urob si album, pridaj sa do nejakej skupiny kde sa vari, sleduj to, pytaj sa, niekto sa ta isto ujme a bude ti "online" mamou v zaciatkoch, ja napr. ucim varit dcerky a ide sa na to postupne, ty nebudes mat komu pomahat ale vsetko co ti dali holky predo mnou, stranky, blogy ber ako tie osoby co by stali vedla teba a ty sledujes jednotlive postupy, co nevies sa pytas napr. tu....zacni uplne zlahka, my sme robili v uvode, teda varia od 2 rokov ale ked preskocim take kde, len miesali, krajali a tak.... tak muffiny, bublanina, je uplne jednoduche zo sladkych ale vyborne ak klapnu ako maju, natierky, tych dobrych nikdy nie je dost, naucit sa varit cestoviny aby boli dobre a pojdes na omacky. Jednoducho mozno to bude zniet vtipne ale musis zacat tak ako zacinaju deti, od tych najjednoduchsich veci.....aj ked su aj experti ako som bola ja, moje zaciatky boli odpalovane cesto a veterniky v kuchyni, teda zavisi pravdaze aj od teba, motivacie, ktoru mas za tym, ja ti fandim a tesim sa na album. To zaloz pokojne hned 🙂s nejakym pripravnym foto a kludne ma oznac, naj to nepremeskam. Ono ta to podobne ako holky ktore chudnu bude motivovat ist dalej. A jednoduche jedla ak su dobre zvladnute a budu chutne su tiez fajn. Drzim palce a nech ti to ide!

autor
21. nov 2022

@atinkaa dakujem pekne za uzitocne rady.

alantroj
21. nov 2022

Ja som zacinala polievkami. Apetit kucharka. Varim podla nej dodnes. Su na rozne temy.

autor
21. nov 2022

@alantroj dakujem

xxyy
22. nov 2022

Ak ti to pomôže, môžem poradiť jednoduché recepty na koláčiky, na stránke www.tuts.sk

autor
22. nov 2022

@xxyy dakujem

adriana141990
19. okt 2024

@mirka414 dobry den, ja ho akurat dnes pozeram ale som zmatena, kde sa da kupit?

Strana
z4