icon

Lacné jedlá na obed

18. nov 2025

Ahojte, ktoré jedla na obed sú pre vás tie z najlacnejsích ? Za mna asi sekaná a zemiaky, kura a ryza...

Strana
z2
lenka.25
18. nov 2025

@anonym_autor rôzne privarky , zaoekanw cestoviny . Husté polievky - sosovicova, fazulova , uvar vývar a z mäsa rizoto . Dnes som robila na jednom pekáči oecene stehna , zemiaky , cibuľa a kapustovy salat , cela večera ma vyšla na cca 7€ .
Paradajková polievka s krutonmi a syrom …
K pani čo minie peniaze v actione … no môj muž by dal , keby si vystavim nového trpaslíka a jemu na večeru natriem paštétu na chleba 🤣

anonym_36f493
18. nov 2025
@anonym_9a0284

Cely rodicak
Som nechala v actione potrebujem
Rovnake jedla … syn obeduje v skolke a ja s muzom sme nakupili pasteky , pecivo kupime kazdy druhy den cca - polievky hrncekove po 0,32€ centov a tak … prehnala som to vianocnymi ozdobami vysli na 430€ ….. zo stovky musime vyzit do 15.12. Mam trosku v sebe stres som tupelo

@anonym_9a0284 ty odovzdaj prosím všetke financie manželovi, ak ťa ešte nezahlušil tak mu tlieskam.. neverím že niekto takto finančne negramotný môže držať rodinnú kasu 🙄 môžeš si teraz po večeroch žuť tie vianočné ozdoby...

renesance80
18. nov 2025
@anonym_9a0284

Cely rodicak
Rovnake jedla … syn obeduje v skolke a ja s muzom sme nakupili pasteky , pecivo kupime kazdy druhy den cca - polievky hrncekove po 0,32€ centov a tak … prehnala som to vianocnymi ozdobami vysli na 430€ ….. zo stovky musime vyzit do 15.12. Mam trosku v sebe stres som tupelo

@anonym_9a0284 to čo je za kravinu?gyče sú presnejšie ako strava

brontofuz
19. nov 2025

tvaroh citronový v akcii 1€ lol

anonym_922e6f
19. nov 2025
@anonym_9a0284

Cely rodicak

@anonym_9a0284 podľa mňa sa 400€ v actione ani minút nedá 🤣 veď to by tam nič nezostalo. Aj tak to nechápem, veď to čo tam predávajú sa stalo plastovým odpadom v momente, keď to vyrobili.

taktotedanie
24. nov 2025
@anonym_9a0284

Cely rodicak

@anonym_9a0284 tak toto je uz aky brutal..😱

Strana
z2