Maslo verzus tuk do vianočného pečiva
Ahojte, robím strojčekové pečivo, vanilkové rožky atd. Poprosila by som poradiť, je lepšie používať maslo alebo tuk, napr. Helia alebo Hera, ktorý je podľa vás najvhodnejší?
ja dávam heru.... pri 4 deťoch by som zbankrotovala. Aj dnes som piekla kysnutý závin a dala som heru. Pomož si ako vieš aj Pán Boh Ti pomože....
ja davam maslo.
Robene s laskou su NAJ 😉 Ja davam maslo a do pernikov heru.Krasne sviatky! 🙂
Ja dávam Palmarín - z finančných dôvodov.
vsade pouzivam maslo 😉
@lilianka1313 Len maslo,je to krehsie
maslo
Maslo a radsej upiect menej, ale kvalitnejsie... 😉
Ja davam do sucheho,napr.lineckeho Palmarin,do plniek do kolacov a tort davam maslo. Nikdy som maslo do suchych kolacov nedavala,takze neviem porovnat ci su chutnejsie,ale pravda je,ze do Vianoc robim aj 3 davky, lebo vzdy sa zjedli B-)
Ahoj tento rok davam vsade maslo, a je to urcite citit a sice je vianocne pecivo trosku krehkejsie , ale stoji to zato, a vobec mi nevadi ze sa mi cele vanilkove rozky dolamali 🙂 ale zato chutia vyborne, takze odporucam moc nezatacat :P
ahoj ja davam do peceneho cesta Heru/Heliu/Smetol - ten je tusim aj s maslovou chutou. Riadne kravske maslo davam do plniek a toriet tam by som naozaj margarin nechcela citit.
Maslo, ved kúp v akcii a daj do mraziaku, margaríny a umelé tuky su des

jednoznacne maslo, aj chutovo, aj je zdravsie 🙂