icon

Máte radi granadír? Napíšte svoje názory!

zufala_zena
4. okt 2024

Áno alebo nie? Napíšte do komentárov 🙂

janka_23
5. okt 2024

@lius šifliky=fliačky

3princezne
5. okt 2024

Nie, ale zjem ked musim 🙂 kombinacia zemiakov a cestovin v jednom jedle mi proste nejde do hlavy ani na chut 🙂

btus
5. okt 2024

@deedol môžeš si k tomu dať kyslé mlieko alebo acidko alebo nejaký proteínový nápoj a máš aj bielkoviny 🙂

btus
5. okt 2024

@zufala_zena áno. Ale musí sa robiť z fliačkov.

milanemila
5. okt 2024

Nemam ho rada a nechap jedenie zemiakov s cestovinami, to su jednoducho 2 prilohy 🤷🏼‍♀️

nikasmile
5. okt 2024

Áno

ariannazara
5. okt 2024

Ja áno, muž to neznasa 😂

buberova
5. okt 2024

V škole ani u babky som s tým nemala problém, tak neutrálne som to brala.. ale mama ho nerobievala ani ja som ho akosi nezačala robievať keď som sa osamostatnila

zuzanockamt
5. okt 2024

Áno, mám veľmi rada toto jedlo. Robím ho vynikajúci vďaka domácej slaninke, dávam údenú červenú mletú papriku a dosť cibule. Posypané veľkou kopu syra, domáce šiflíky a nesmie chýbať domáca kyslá uhorka. Vynikajúce jedlo 👍

petronellla87
5. okt 2024

@zufala_zena áno ale jedine s klobásou

heni79
5. okt 2024

Nie.

oliviabb
5. okt 2024
katica06
5. okt 2024

Nie, u nás by to nikto nezjedol, ale robievam podobné jedlo s kyslou kapustou a haluškami , bez fliačov.

simsalabim
5. okt 2024

Teraz uz ano. Kedysi som ho neznasala, ale pre mojho muza to bol pokrm z nebies, tak som ho varila pre neho a popri nom som sa ho naucila jest 😅

babababka
5. okt 2024

Milujem to.

ptvw
5. okt 2024

Ja veru nie

svokrinjazykmonika
5. okt 2024

@zufala_zena nemala som ho rada nikdy, úplne ble jedlo pokiaľ som ho nespravila ja a úplne kráľovsky 😂 milujeme granadír a robím ho často

sarandon
5. okt 2024

@lius my tak voláme tú cestovinu

lelelienka
5. okt 2024

Nemala som, ale odkedy si robim podla svojho receptu so slaninou, tak mi chuti 😁

caroline_
5. okt 2024

@zufala_zena ano,a s kyslou uhorkou

lakebabe
5. okt 2024

@zufala_zena nie nikdy, strasie ma keď ho len vidím

lucka_ke
5. okt 2024

zjem ak nemám na výber, ale nemám to veľmi rada... za mňa podobne nezmyselná kombinácia surovín ako šúľance so strúhankou

cina1
5. okt 2024

@enka81 toto presne aj moj chlap hovori 😀 ze priloha s prilohou

cina1
5. okt 2024

ano, mam rada, robim len pre seba

rozculena
5. okt 2024

áno

slavomira236
5. okt 2024

@zufala_zena ano ale musi byt fajny cerveny fajne pomasteny. Uz som videla aj takw suche biele toto by som nedala

slavomira236
5. okt 2024

@petronellla87 tiez davam klobasku na kocky drobne poprazenu..

akvi
5. okt 2024

Nie, nemám rada a tiež mi to príde ako úplný blud toto jedlo 😅, ako už bolo povedané, sacharid so sacharidom a keby to aspoň chutilo, ale mne to fakt nechutí. ( Šúľance so strúhankou sú podobný blud, ale tento blud mi teda chutí 😅😂)

adriena85
5. okt 2024

Nie

jamidea
5. okt 2024