icon

Máte radi Marlenku?

12. júl 2025

Máte ju radi?

Strana
z2
lindous
12. júl 2025

Ja ju mám rada trochu ohriatu a so šľahačkou 😀 ale iba výnimočne, nepotrebujem ju kupovať pravidelne alebo že by som sa jej nevedela dojesť

deti95060810
12. júl 2025

nie... nič pre mňa.
skúšala som doma - bola omnoho lepšia ako z obchodu.

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
viestta
12. júl 2025
@mameha7

@viestta ďakujem

@mameha7 cesto podla tohto receptu
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/77427/med...
Velmi dobre sa s nim robi a netreba nic slahat nad parou
plnka
4 dl mlieka
1 zlaty klas
1 salko
250 g masla
posekane orechy (asi 1,5 dl posekanych, nikdy som nevazila kolko ich je)
Cesto rozvalkas na 5 platov a upecies
Uvaris puding, do neho zaslahas salko a do vlazneho zaslahas zmaknute maslo. Plnkou natieras platy (aj ten vrchny) posypes orechami a das odstat do druheho dna do chladu, na druhy den ozdobis vrch pikaom z tuby alebo rozpustenou cokoladou

janai1
12. júl 2025

Cucoriedkovu roládu a napoleonky mam rada. Klasickú nie

weleda123
12. júl 2025

Áno. Ale nekupujem ju, lebo by som bola schopná ju zjesť na jedno posedenie. Krstná robieva na Vianoce domácu, tá je super. Už aj ja sa chystám, že ju niekedy skúsim urobiť doma, menej sladkú 😅

mameha7
12. júl 2025
@viestta

@mameha7 cesto podla tohto receptu
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/77427/med...
Velmi dobre sa s nim robi a netreba nic slahat nad parou
plnka
4 dl mlieka
1 zlaty klas
1 salko
250 g masla
posekane orechy (asi 1,5 dl posekanych, nikdy som nevazila kolko ich je)
Cesto rozvalkas na 5 platov a upecies
Uvaris puding, do neho zaslahas salko a do vlazneho zaslahas zmaknute maslo. Plnkou natieras platy (aj ten vrchny) posypes orechami a das odstat do druheho dna do chladu, na druhy den ozdobis vrch pikaom z tuby alebo rozpustenou cokoladou

@viestta mňam ďakujem

pasomnica
12. júl 2025

Áno ale viac mi tuším chutí Medovník, tiež balený ako Marlenka a neviem, či to je len pocit ale ten sa mi zdal aj menej sladký, neviem a tuším som ho jedla, teda vyrábajú ho tuším aj so slivkovým lekvárom a ešte velmi dobrý medový zákusok predávajú v Lidli, ten je fakt dobrý a má aj dobré zloženie

pasomnica
12. júl 2025

A ešte som mala aj Marlenku takú roládu kakaovo-malinovú ale tá bola fakt hnusná, tú neodporúčam a keď mávajú niekedy v zlave tie marlenka guličky, tak tie si občas kúpim, tie sú dobré

ivangeline
12. júl 2025

Áno. Teda len nie z Ukrajiny. To mi tak vôbec nechutilo! ;D

anonym_6f12eb
12. júl 2025
@anonym_autor

Deti stále pýtajú marlenku tak raz za čas kúpim, ja len tak sa pýtam ci aj vám tak chuti 😀 ja si dám kúsok a cukor mi vyskočí

@anonym_autor nie, mam alergiu na orechy

buberova
12. júl 2025

Áno, mňam

ivanakal
12. júl 2025

Nie, a to mam rada sladke, ale toto je na mna moc. Robila som aj domacu, ktora nie je taka sladka, ale mne celkovo taketo medove zakusky nechutia.

alickapusinka
12. júl 2025

jeden kusok raz za čas dobre ale nejedla by som stale

alenamihal
13. júl 2025

Ja som mala 1x ale mne isli vsetky zuby odpalit hahah neskutocne sladky a toma moj chlap rad velmi sladke a ked uz on povedal,ze to sa neda jest,tak to uz hovori za seba hahha

hiro
13. júl 2025
@iwesska

Nie,je presladena, plna e-cok. A vraj "podla tradicnej receptury"😂

@iwesska "plna e-cok"? Akých?
Bez konzervačných látok a farbív
Veľkosť balenia: 0.8kg
Zloženie
Zahustené sladené mlieko s kakaom (mlieko, cukor, glukózový sirup, kakao so zníženým obsahom tuku), Obohatená pšeničná múka (pšeničná múka, fumarát železnatý, niacín, vitamín B1, vitamín B2, kyselina listová), Margarín [palmový tuk, voda, plne stužený kokosový tuk, repkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicové lecitíny), jedlá soľ, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma], Cukor, Vaječná melanž, Med 4, 4%, Repkový olej, Vlašské orechy 1, 4%, Pitná voda, Karamelizovaný cukrový sirup, Prírodné arómy (vlašský orech, vanilková), Kypriaca látka (hydrogenuhličitan sodný), Aróma (ethylvanilín)
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

hiro
13. júl 2025
@anonym_autor

@hiro tak to by si ju mal zajedat s cukrovou vatou 😆

@anonym_autor No, tú cukrovú vatu stláčam do tvaru mrkvy aby sa dala dobre odhrýzať 😊

janulka1802
13. júl 2025

Mám, ale len domácu. Z obchodu mi nechutí vôbec.

autor
13. júl 2025
@hiro

@anonym_autor No, tú cukrovú vatu stláčam do tvaru mrkvy aby sa dala dobre odhrýzať 😊

@hiro mňam 🤤

vanilla17
13. júl 2025

Ja kupujem z Kauflandu starocesky medovník.Nie je až taký sladký.

petulda333
13. júl 2025

Milujem,ale len tu kakaovu. Raz za cas moze byt aj take nieco

eviq
13. júl 2025

@anonym_autor nie, je príliš sladká a lepí sa na zuby

sev111
14. júl 2025
@anonym_autor

@hiro mňam 🤤

@anonym_autor u nás TOP kakaova Marlenka ♥️

cukroska