icon

Môj 8-ročný syn vždy necháva na tanieri 2 lyžice jedla

miskomisko1
7. apr 2023

Váš názor 8r syn vždy nechá za dve lyžice jedla že už nevládzem aj keď mu dám menej vždy nechá a musí sa to vyhodiť nie sme milionári

Strana
z3
prasiatko30
7. apr 2023

@miskomisko1 nevyhadzyuj odloz na veceru/ranajky/desiatu etc

zuzubb007
7. apr 2023

Vsak dojedz po nom, alebo odloz a ohrej nabuduce to je naozaj strasny problem

mk1111111111
7. apr 2023

Ved to dava na slusnaka, troska necha, tak sa to patri... 🤣 ale, nie, ved 2 lyzice dojedz a nemusite vyhadzovat

iwesska
7. apr 2023

Ja to tak robim cely zivot. Robil to aj moj dedko. Nikdy nezjem celu porciu . Nie sme preto zobraci. Vzdy lepsie,ked nevladze nechat,ako sa prejedat.

patka06
7. apr 2023

Vraj je to tak slušné, nechať niečo na tanieri
Sebe daj o 2 lyžice menej a dojedz - nič nevyhadzuj

lilyianka
7. apr 2023

@miskomisko1 no z 2 lyžíc by som takú tragédiu nerobila.

misinka0611
7. apr 2023

Aký názor? Si nevieš poradiť s dvoma lyžicami jedla? Myslím, že vás nezruinuju aj keď nieste milionari alebo si ty daj o 2 lyžice menej a potom to po ňom doješ 😒

ariannazara
7. apr 2023

Mam tiež takú uchylku. Jednu lyžičku poslednú vždy nechám.

miskomisko1
autor
7. apr 2023

@lilyianka
@misinka0611
@patka06 nieje to taká tragédia len stále zo všetkého či z chlebu či z hlavného jedla ona aj tak zje malo a nie ste vyhadzovať

ivik4
7. apr 2023

Co by si spravil/a tomu mojmu 7rocnemu co zje len tie 2 lyzice ? 😎

trinneo
7. apr 2023

Podla mna je to dedicne alebo odpozorovane.Robi to svokor,robi to manzel a dcéra (4,5r) to zacina robiť tiez, mna z toho ide slak trafit, lebo ja som naucena vsetko zjest a hlavne sk si naberam sama to jedlo...neviem co s tym 😭

mk1111111111
7. apr 2023

Taku dajte ovela viac, ako mu davate a zje tolko, co ste chceli. Logika nepusti a 2 lyzice dojete

abbey1
7. apr 2023

@miskomisko1 Robit tragediu z 2 lyzic jedla? Stoji ti to za to?

svetlonos
7. apr 2023

@miskomisko1
Na tom sa casom smiali aj moji rodicia 😂 Dllllho som tak nechavala. Nepreucis ani sa nesnaz. Ber to s humorom.

ivik4
7. apr 2023

Kokos vsak ich zjedz ty ked to beries tak zle , ked rozpravas ze nieste milionary

zuzana76
7. apr 2023

@miskomisko1 robi to aj moj brat, uz je dospely, aj stryko, neviem, asi to je nieco take, ako ked si niekto stale umyva ruky, nejaky znak OCD - obsesivno - kompulzivnej poruchy, nemusia ju mat tito ludia, len proste maju nejaky cudacky zvyk, kazdy ma nieco. Myslim, ze sa to nezlepsi, bude to tak robit stale, ty sa musis s tym zmierit. jedlo sa sice nema vyhadzovat, ak sa da dojedz, ak nie, daj vtacikom.

danulicek
7. apr 2023

Nerobí to niekto u vas? Môj otec to robí a robí to aj môj brat 😂 horšie je, že to robí aj môj muž, ale ten nechá dve lyzice v hrnci a dá to do chladnicky, aby to nemusel umyt 😂

zuzana76
7. apr 2023

@danulicek 😀

miskomisko1
autor
7. apr 2023

@trinneo presne si to vystihla ale že presne ale rezeň zje aj dva krát si dá aj iné jedlo ale mäso na šťave vždy nechá

miskomisko1
autor
7. apr 2023

@danulicek 🤣🤣🤣

komplikovana
7. apr 2023

Mna by to rozculovalo. Asi by som vysvetlila, ze jedlo sa nevyhadzuje a co nedoje pocka ho neskor. A aj to dodrzat. Ja mam problem dojest nieco po druhom. Takze rozumiem.

zorkahorka
7. apr 2023

Vies, ako sa hovori: dostanes skaredu zenu, ak vsetko nezjes 😂

miskomisko1
autor
7. apr 2023

@komplikovana áno odpoveď je dojem neskôr ale to neskôr sa nikdy nestalo v chladničke aj 3 dní

miskomisko1
autor
7. apr 2023

@zorkahorka 🤣🤣🤣

miskomisko1
autor
7. apr 2023

@komplikovana pane bože dve lyžičky doslova možno aj jeden aj pol keď sa nad tým zamysly človek je to choré z každej strany

miadi
7. apr 2023

Zaviaz mu satkou oci nech nevidi kolko zjedol Mozno tam neostane ani lyzica. Si robis prdel pseudo problem 🤣Keby ti to ozaj bolo luto vyhodit tak to dojes ty.

ariannazara
7. apr 2023

@miskomisko1 robím to tiež a vlastne ani neviem dôvod prečo 🙂😀

janetinka27
7. apr 2023

@miskomisko1 moja kamaratka to tiez robila este v casoch na VS, mna to dost znervoznovalo, nerada vyhadzujem jedlo.ona si toho bola vedoma a raz to aj zdovodnila tym, ze s rodicmi byvala u starych rodicov, ktori boli setrni az tak, ze setrili aj na umyvani riadu.jej sa potom protivil riad a podvedome nechala na tanieri vrstvu jedla,ktora sa "dotykala" taniera, v podstate nikdy vsetko nedojedla.
Robila to aj moja sesternica, nechavala "spodok" z jedla, z kolacov atd, ale ona neviem aky mala dovod.

abbey1
7. apr 2023

@miskomisko1 Vies, co je chore? Skladovat 2 lyzicky jedla v chladnicke 3 dni a kvoli blbosti riskovat, ze v dietati vyvolas psychicke problemy kvoli 2 lyzickam jedla.

trinneo
7. apr 2023

@miskomisko1 to je jedno co, ale vzdy niečo musi na tanieri ostat...ja som sa na tom uz tolko narozculovala, ale potom som rezignovala, ak ho to jeho matka nechcela odnaucit, a mne sa to nepodarilo, tak teraz po rokoch, uz nemam sil s tym bojovat ...viac ma stve, ze to začína napodobnovat,/zdedila dcera a vtedy ma ide uz od jedu roztrhnúť

Strana
z3