Názor na jedlo
Ahojte ľudkovia, keďže už som dlhší čas PN a chýba mi komunikácia s ľuďmi (keďže s nimi pracujem), napadlo má že by som tu mohla napísať nejakú voľnú tému na rozprúdenie debaty 😂 (len má prosím vás neukameňujte) takže zaujímalo by má aké jedlo, zeleninu, ovocie..ste v detstve neznášali, ale časom ste tomu prišli na chuť? 🤭
Za mňa sú to olivy, kačacie mäso, brokolica.. 🙂
Acidofilne mlieko, kapustnica, teraz by som sa v nich aj kúpala každý deň 😄 A potom je tu kategória, že niekedy raz za čas pretrpim, a to je restovaná kuracia pečeň na cibuľke, ale musí byt skôr zakompovana do iného jedla a fest dobré ochutená a z húb dubaková omáčka. Ryby som nejedla nikdy a už ma tak aj pochovajú, že mi to zostane 😄 No a kategória "ako decko som zbožňovala, ale teraz ani za 1 000 €" sú vajíčka na mäkko. Ja aj volské oko prepečiem úplne.
@pabla99 kôpor a paradajková polievka. Teraz kôpor milujem v akomkoľvek jedle, a v paradajkovej polievke by som spala. Inak moje deti tiež neznášajú paradajkovú polievku. Nechápem.
Rajčiny a lečo, naťahuje ma už pri pohľade na ne. A nezmenilo sa to doteraz. Paradoxne jogurty som ako dieťa nemusela, teraz by som sa išla za nimi utĺcť. Ale už nemôžem mám alergiu na kazeín☹.
Ahooj, jasnée, treba sa nejako zabaviť 🙂) Skoré vyzdravenie želám 🙂
Ja som neznášala baklažán (doteraz ho nezjem), olivy (to už ako tak dám), tiež šošovicu, hríby - oboje teraz zbožňujem. A doteraz mám taký otázny vzťah k tekvicovým prívarkom a cukete.
Samozrejme také typické vnútornosti, to nedávam. A naopak v neskoršom veku sa mi sprotivili veľmi údené potraviny (také tie moc aromatické klobásky alebo domáca silno vyúdená slanina) a morské plody okrem rýb
@simona20201309 Ja som tiež nemala rada paradajkovú polievku ako dieta ale zistila som, že keď tú polievku robím ja a nie je ružová ako v škôlke a škole (čiže nie mliečna alebo smotanová) tak ju vlastne zbožňujem 😄
Neznášala som tekvicový prívarok, ten teraz zbožňujem. Zato tradične obľúbené detské jedlá, ako krupicová kaša, či parené buchty vyslovene neznášam, tú kašu ešte ako-tak, ale parenú buchtu do mňa nikto nedostane. Ako dieťa som to síce jedávala, ale ani vtedy to neboli moje obľúbené jedlá.
ryžový nákyp. proste nie. 🙊😂
@bavlnka92 jejda vsetky tieto nakypy rozmaglane mokre presladene... ked sme to mali v skole, spoluziaci sa isli po tom utlc, nechapala som 🤷

Pečienku. Teraz je to mňam mňam a doslova ju vyhľadávam 😁