icon

Pohostenie do práce

lia82
7. dec 2020

Ahojte, deň mojich narodenín sa blíži a ja rozmýšľam, čo pripraviť na pohostenie do prace. V kuchynke mame dvojplatničku, takže teoreticky by sa tam dalo aj niečo ukuchtiť 🙂 kedze je december, rozmýšľam nad niecim teplým ... mam pocit, ze studenych mís a šalatou uz mame vsetky dosť. Poraďte niečo. Ďakujem 🙂

Strana
z2
h2
7. dec 2020

@lia82 Kapustnica

wetsel
7. dec 2020

Neviem no, my keď sme si robili tak väčšinou len chlebíky a koláčiky nejaké to podľa mňa stačí 🙂

pininka1
7. dec 2020

My tiez iba kolac, ale ak ste zvyknuti na vacsie pohostinstva urcite by som volila kapustnicu, gulas, alebo fajnu udenu fazulovicu.

evica01
7. dec 2020

@lia82 ked urobis nieco velke tak sa to bude ocakavat aj o rok.
Mas narodeniny ty, nie firma.
Kolace, rozne slane pochutinky, pizzove slimaky, chlebiky so salatom a pod.
Cola, Fanta, vino...

kristina2015
7. dec 2020

Segedínsky alebo francúzku polievku

kristina2015
7. dec 2020

Aj rajcinova polievka sa hodí 👌

danieli
7. dec 2020

U nás zvykne oslavenec doniest ranajky🙂 tie nikto nestiha a na desiatu su uzasne, croisanty, teple pecivko, domace natierky, cerstva zeleninka, trosku sunocky a syra vybavene, tortra alebo kolacik k obedu

mirage
7. dec 2020

@kristina2015 segedin, francuzska a rajcinova? nezvycajne.

kristina2015
7. dec 2020

@mirage písala teplé však ide variť na dvojplatnicke popri práci ?

kristina2015
7. dec 2020

@lia82 prestávku na varenie máš koľko 30 min?

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
simona92101
7. dec 2020

@lia82 svagor maju v praci zvyk,ze nosia ranajky,nosi to v tych alobalovych tackach,a kedze su cisto muzsky kolektiv,tak nosi pecene klobasky (manzelka rano privstane),parocky,omelety, a aj sladke croisanty.

mirage
7. dec 2020

@kristina2015 za mna nie, ze by som prisla na pohostenie od kolegyne a tam bum.. rajcinova polievka. Za mna nie.

kristina2015
7. dec 2020

@mirage Za mňa tak isto studené keby mám vybrať ,ale chce zmenu ?

nyusika
7. dec 2020

Kapustnica, segedín, víno ???
To vážne ? 🤣🤣

diewcatqoo
7. dec 2020

Neviem si predstavit vyvarat v praci. Aj ked teda predpokladam, ze asi to navaris doma a tam by si to len zohriala.. ale popravde, ak by ma ponukli v praci v ramci oslavy kapustnicou alebi fazulovicou, aj ked mi velmi chutia, asi by som to odmietla.
U nas v praci sa vacsinou nosi obcerstvenie na ranajky/desiatu. Pecivo, domace natierky, nejaky domaci kolac, slane pochutiny, ovocie...
Ak chces zmenu, tak skus spravit spenatovu roladu, sladke a slane croissanty, cupcakes pre kazdeho jeden s nejakou zaujimavou ozdobou navrchu a na pitie zohrej jablkovy most s klincekmi

marth16
7. dec 2020

Obložená misa, gyros šalát a bagety. Podľa mňa viac netreba a už vôbec nie teplé, to bude k obedu

jasminet
7. dec 2020

U nás ranajko desiata - jogurty s granolou, nátierky, koláč, ovocie, syr, obložená bagetka, banánový chlebík so zmrzlinou, ja som robila coleslaw šalát a grilované kur. Krídla. Pripadne sa dajú jablká v župane...

nika_m
7. dec 2020

Neviem, mozno taketo netradicne druhy pohostenia na narodeniny u vas v praci ficia...u nas oslavenec doniesol kolac a prip este kupil nejake slane tycinky, chipsy a pod...ak nepiekol domaci kolac tak aj keksiky, marlenku, nejake cokoladky...akurat sef raz objednal studene misy odniekial...nic prehnane 🙂

nicicka
7. dec 2020

Zober toustovac alebo malý elektrický gril...obyčajný chlieb so šunkou a syrom chuti potom parádne...a máš teplé...

nicicka
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
7. dec 2020

urob zemiakovy salat a rezne (kuracie a bravcove) tie rano vypraz doma zabal a hotovo ..
ked uz chces varene jedlo .... ale teda zvaz aj charakter prace ci tam mozes len tak varit pocas pracovnej doby

a uvar tam ked tak nealkoholicky punc ...

loginexistuje
7. dec 2020

alebo uvar doma gulas a tam ohrej na dvojplatnicke

halabolka
7. dec 2020

@lia82 u nas zvyknu oslavenci priniest nieco sladke - kolace/zakusky. Ale my nemame dvojplatnicku. Ak by sme mali urcite by som ju vyuzila napriklad na nealko punc 🙂 do tohto sychraveho pocasia sa mi to hodi. A co sa tyka varenia, neviem ci by som si to az tak komplikovala.. zavisi aj od toho pre kolkych ludi by to bolo.

marcellka32
7. dec 2020

Čudujem sa veciam: segedín, víno ( počas pracovnej doby??), fazuľová polievka, rajcinova polievka, guláš...to je obedové menu a nie narodeninove pohostenie...za mňa ak studené tak chlebíčky, jednohubky, koláč domáci (prípadne aj zákusky kúpené ), to stačí

dzina007
7. dec 2020

u nas sa nikdy chlapom nezunuje v robote nakrajana klobasa, slaninka, zelenina, syrove nite, chlieb, baranie rohy, uhorky kysle a nejaky ten megacokoladovy kolac... 😀

nela6
7. dec 2020

@pininka1 super, zajtra robim fazulovu, si mi dala chrobáka ☺️

janinah
7. dec 2020

Stačí neobkukany koláč a nealko pivo.ja som k tomu prešla po rokoch chystania mega občerstvenia a chlebikov a šalátov....máš narodky.nemaš sa strhať pri peci v podstate pre cudzích ľudí.lebo sa to očakáva v kolektíve.

uglybetty1234
7. dec 2020

tiez cumim, ze kapustnice, segedin a paradajkova polievka ?! to myslite vazne :D
vobec by som to nehrotila, ale sla do nejakych studenych mis, chlebickov, pagacov, pizza slimakov, jednohubky, syrova rolada, korbaciky, a tak

ckatka
7. dec 2020

U nás v práci oslavenec donesie koláč a hotovo.

Strana
z2