Preosievate múku, keď pečiete?
Preosievate ju, keď pečiete?
Áno.
Ako-kedy.
Nie
Podľa toho čo pečiem
Áno.Pokazde
Podľa toho kde
Ano. Dokonca aj pri palacinkach 🙂
áno
Ano samozrejme.
Ako kedy.na kolace preosievam na halusky langose osuchy a pod nie len odsypem kolko treba.
Mne sa to nechce robit nevidim rozdiel ked preosievam a ked nie
Keď sa mi chce, tak preosievam a keď nie, tak nie.
Nie
Nie. Zatiaľ som nemala problém, že by mi niečo s nepreosiatou nevyšlo, tak nemám dôvod si pečenie zbytočne komplikovať.
Nie.. snažím sa robiť vždy všetko rýchlo a tak vynechávam veci ktoré mám dojem, že má zdržia zbytočne a ničomu nepomôžu.. keď som pár krát preosiala, nevidela som rozdiel a tak to nerobím..
Mne sa zdá, že je všetko nadýchanejšie, keď preosejem,
Ja som doteraz nepochopila, prečo sa to robí. Akože viem, z kvôli nadychanejsiemu cestu no ja mam vždy cesto tip top aj bez roboty navyše.
Len hladkú, iné podľa mňa nemajú význam
preosievam aj kvoli necisotam a potencionalnym zivym bielkovinam.
vždy
@heln 👍
Preosievam, našla som tam raz také väčšie kúsky múky, také zlepené či ako to nazvať
@adulikka neboli v nej mole?
Ano, aj mne sa tak zda 😁. Ale podla mna to preosoevanie vzniklo v minulosti, ked bolo treba sa zbavit pripadnych necistot ci chrobakov, lebo ludia si nemohli vyhodit len tak muku, ak tam boli len nejake neskodne, ale nechutne chrobaky, ktore sa preosievanim dali , muky odstranit. Mne to logicky takto vychadza.
Nie.skusala som rovnaky recept preosiat aj nie a ziadny rozdiel takze uz to nerobim.
Ked si clovek najde v muke mole,cerviky a kadejaku haved nauci sa preosievat hned ako ju donesie domov,pripadne vtedy ked si zamori cele byvanie molami z muky.Je to hnus co maju v obchodoch.
Nikdy
Neboli to mole,len taká biela zlepená múka.
@lucia13022023 Podla mna sa preosieva kvoli hrudkam. Nie v kazdom ceste sa to prejavi. Ale napriklad taky tortovy korpus, kde do vyslahanej peny z vajec len zlahka zapracovavas muku, tak tam ti nepreosiata moze vytvorit hrudky a potom to musis dlhsie premiesavat a to nerobi dobre tej pene. Raz sa mi to stalo, tak poctivo preosievam, ale iba pri takomto type cesta. Alebo teda pri kazdom, ktore sa nema velmi miesat.

Nie