icon

Preosievate múku, keď pečiete?

11. jan 2025

Preosievate ju, keď pečiete?

Strana
z2
avatar
rachel36a
11. jan 2025

Nie

avatar
lukbe
11. jan 2025

Áno.

avatar
stanulienkat
11. jan 2025

Ako-kedy.

avatar
lucia13022023
11. jan 2025

Nie

avatar
janai1
11. jan 2025

Podľa toho čo pečiem

avatar
doriiis
11. jan 2025

Áno.Pokazde

avatar
araavdva
11. jan 2025

Podľa toho kde

avatar
zojazoja
11. jan 2025

Ano. Dokonca aj pri palacinkach 🙂

avatar
patka06
11. jan 2025

áno

avatar
lopka1313
11. jan 2025

Ano samozrejme.

avatar
saxana000
11. jan 2025

Ako kedy.na kolace preosievam na halusky langose osuchy a pod nie len odsypem kolko treba.

avatar
luteam
11. jan 2025

Mne sa to nechce robit nevidim rozdiel ked preosievam a ked nie

avatar
bessie12
11. jan 2025

Keď sa mi chce, tak preosievam a keď nie, tak nie.

avatar
januska12323
11. jan 2025

Nie

avatar
mikadooo
11. jan 2025

Nie. Zatiaľ som nemala problém, že by mi niečo s nepreosiatou nevyšlo, tak nemám dôvod si pečenie zbytočne komplikovať.

avatar
jana_eyre_2
11. jan 2025

Nie.. snažím sa robiť vždy všetko rýchlo a tak vynechávam veci ktoré mám dojem, že má zdržia zbytočne a ničomu nepomôžu.. keď som pár krát preosiala, nevidela som rozdiel a tak to nerobím..

autor
11. jan 2025

Mne sa zdá, že je všetko nadýchanejšie, keď preosejem,

avatar
lucia13022023
11. jan 2025

Ja som doteraz nepochopila, prečo sa to robí. Akože viem, z kvôli nadychanejsiemu cestu no ja mam vždy cesto tip top aj bez roboty navyše.

avatar
glade22
11. jan 2025

Len hladkú, iné podľa mňa nemajú význam

avatar
heln
11. jan 2025

preosievam aj kvoli necisotam a potencionalnym zivym bielkovinam.

avatar
hlubik
11. jan 2025

vždy

autor
11. jan 2025

@heln 👍

avatar
adulikka
11. jan 2025

Preosievam, našla som tam raz také väčšie kúsky múky, také zlepené či ako to nazvať

autor
11. jan 2025

@adulikka neboli v nej mole?

avatar
siska53
11. jan 2025

Ano, aj mne sa tak zda 😁. Ale podla mna to preosoevanie vzniklo v minulosti, ked bolo treba sa zbavit pripadnych necistot ci chrobakov, lebo ludia si nemohli vyhodit len tak muku, ak tam boli len nejake neskodne, ale nechutne chrobaky, ktore sa preosievanim dali , muky odstranit. Mne to logicky takto vychadza.

avatar
bg92
11. jan 2025

Nie.skusala som rovnaky recept preosiat aj nie a ziadny rozdiel takze uz to nerobim.

avatar
mamaaja82
11. jan 2025

Ked si clovek najde v muke mole,cerviky a kadejaku haved nauci sa preosievat hned ako ju donesie domov,pripadne vtedy ked si zamori cele byvanie molami z muky.Je to hnus co maju v obchodoch.

avatar
veronika2316
11. jan 2025

Nikdy

avatar
adulikka
11. jan 2025

Neboli to mole,len taká biela zlepená múka.

avatar
marianarem
11. jan 2025

@lucia13022023 Podla mna sa preosieva kvoli hrudkam. Nie v kazdom ceste sa to prejavi. Ale napriklad taky tortovy korpus, kde do vyslahanej peny z vajec len zlahka zapracovavas muku, tak tam ti nepreosiata moze vytvorit hrudky a potom to musis dlhsie premiesavat a to nerobi dobre tej pene. Raz sa mi to stalo, tak poctivo preosievam, ale iba pri takomto type cesta. Alebo teda pri kazdom, ktore sa nema velmi miesat.

Strana
z2