icon

Solíte polievky deťom okolo jedného roka?

moniciak
1. feb 2012

Ahoj v prvom momente som nevedela či to zaradiť k bábôtkám alebo batoľatám ale rozhodla som sa takto vzhľadom na to že moja dcérka Monika má jedenásť mesiacov 🙂 Ide o to že odkedy ochutnala ochutené polievky už nechce čistú zeleninu tak to bolo aj minule aj dnes som jej uvarila cviklu so zemiakom čo jej mimochodom veľmi chutilo a dnes zjedla trošku a dosť začala vystrájať ja som bola až chorá z toho veď už musela byť hladná... Tak som jej odobrala z našej zelerovej polievky s pohánkou a zriedila som ju s prevarenou vodou aby tam bolo čo najmenej soli a zjedla to celé a ešte si pýtala 🙂... Zeleninu mám zo záhradky a je pre mňa veľmi dôležitá v jej jedálnom lístku. Ďakujem vám za odpovede 🙂

Strana
z2
ichbinich
2. feb 2012

Minimalne solit som zacala pred rokom. Aj hotove flasticky maju zrhuba od 10 mesiacov-roku sol, prave kvoli jodu.
Vseobecne solim malo, casto mi v restauraciach pripada jedlo presolene. A pomalym slabym prisalanim si pomaly zvykol na "normalnu" stravu. Ale ako som uz napisala, celkovo solim menej ako ostatni.
Co sa tyka jedu, hlavna zasada je: mnozstvo robi jed 😉

anjelik2509
2. feb 2012

Ahoj, naša Emka mala niečo po pol roku, keď začala papať to isté, čo my dospeláci...samozrejme, málo solíme, a nekoreníme vôbec, to si už potom dochucuje každý zvlášť...Ja si myslím, že je to ok...😉

vierkasteffi
2. feb 2012

naš malý papa to čo aj my ak je niečo slane tak pridam napriklad nesolene zemiaky a tak mu to dam spapkať 🙂

danilienka
2. feb 2012

ja som trosilinku prisolila a na zemiaciky dala trosku masielka...

petkave
2. feb 2012

Áno, trošku solím...

alex31
2. feb 2012

My sme uz sice trocku starsi ale pametam si ze sme zacali trosilinku prisolovat uz v 1 roku ... samozrejme nie take mnozstvo ako pre dospelych ale malinka davka sa uz moze a urcite nezaskodi 😀 😀 😀

456456
2. feb 2012

My sme do roka nesolili vobec, len od 1.5 r. aj to malinko.

Strana
z2