icon

Tipy na občerstvenie do škôlky

majlo1234
7. dec 2025

Ahoj, mame prvu besiedku v skolke a mame doniest obcerstvenie. Viete poradit nieco, cim ulahodim vacsine deti a rodicom? Myslela som ze napeciem nieco sladke pre decka, a nieco slane pre rodicov? Mozno muffiny? Poprosim vas konkretne oskusane recepty🤗

Strana
z2
floren
10. dec 2025
@anonym_2b4abd

@majlo1234 mňa prekvapuje že na Slovensku platia všade iné pravidlá. Nás za to drbu ako malé deti, nemôžme do MŠ priniesť ani ovocie zo záhrady a pri návrhu upiecť tortu na rozlúčku som bola sfúknuta ako sviečka. Vraj len priamo z cukrárenskej výroby. Všetko musí byť balené. Na detskej oslave nič čo nezadovažila školská jedáleň.

@anonym_2b4abd u nás ,tak isto. Nosiť môžme len na akcie v KD

basska_b
10. dec 2025

Bábovka, bublanina, bryndzove tycinky, pizzove slimáky, tie posledne ale musia byť čerstvé. Ale akože ludia tam aj kúpili tyčinky a chrumky... a bolo vybavené

basska_b
10. dec 2025
@anonym_2b4abd

@majlo1234 mňa prekvapuje že na Slovensku platia všade iné pravidlá. Nás za to drbu ako malé deti, nemôžme do MŠ priniesť ani ovocie zo záhrady a pri návrhu upiecť tortu na rozlúčku som bola sfúknuta ako sviečka. Vraj len priamo z cukrárenskej výroby. Všetko musí byť balené. Na detskej oslave nič čo nezadovažila školská jedáleň.

@anonym_2b4abd Podla mňa je to kvôli alergiam... my máme chlapca v triede, ktorý je brutálne alergicky na orechy a ak by okolo niečoho co i len isiel orech tak skončí v nemocnici so zástavou dýchania... sme boli upozornení. Preto napr. sme mohli doniesť len ovocie. Ale v druhej skolke, kam chodila staršia, toto nikto neriešil. Riaditeľka sa asi chce vyvinit

Strana
z2