icon

Už pečiete medovníky?

30. nov 2023

Ci je este cas?

Strana
z2
katarinka289
5. dec 2023

Už sme piekli 2x.Deti ich jedia aj v škole na desiatu

pkgirl30
5. dec 2023

@ptvw presne tak isto len kvôli synovi to robím lebo je rád v kuchyni, ešte že rada pečiem lebo neviem ako by som sa k tomu donútila 😂

nika_17
5. dec 2023

Este nie,mam recept na makke,do vianoc by sa bud zjedli alebo stvrdli

renka30
5. dec 2023

Chystam sa vsetko piect az posledny tyzden pred Vianocami, cez vikend zarobim cesto a cez tyzden budeme s babami po veceroch piect

dzejsik
5. dec 2023

chystáme sa piecť, ale určite bude treba do Vianoc znova 🙂

mimi3008
5. dec 2023

Ja peciem tak den dva pred Vianocami🤭

mariazatkova
5. dec 2023

Áno robila som, ale už sa zjedli. Pred Vianocami spravím ešte raz

matricia
5. dec 2023

Ešte nie. Vždy okolo Vianoc musím ochorieť a potom sa mi nič nechce.

otilia16
5. dec 2023

Baby ale pozor, pecenie a dojčenie v jednej chvíli môže dopadnúť takto 🤦😂 hneď prvý plech... Peceniu zdar 😂😂😂

isis234
5. dec 2023

Do Vianoc by sa to zjedlo.. stačí Stačí 20.12. piecť

evka64
5. dec 2023

Zeny, prosim overeny recept? Dakujem

barbie2023
5. dec 2023

Okolo Lucie lebo sa to rýchlo zje 🤣

andykras
5. dec 2023

Maly uz ich aj zjedol

euka210
5. dec 2023

Nie, ja mam taky recept ze v pohode hned na jedenie.

saxalendra
5. dec 2023

@galganka aj my tak

galganka
5. dec 2023

@saxalendra my už dojedáme ďalšiu dvojitú várku. Najstaršia piekla v nedeľu, kým som bola v meste. 😄

blushbone11
5. dec 2023

Práve som dozdobila prvú várku. Najradšej by som nazdobila každému z rodiny, ale nejako to časovo už nedávam. 😔

tetaandulkova
5. dec 2023

Nie, pečiem až 20.12 najskôr

guiseppinka
5. dec 2023

Ja som este nestihla ani cesta porobit... Netusim kedy budem piect, ale nevadi... Nejako to vymyslim...

fantaghiro21
5. dec 2023

@blushbone11 krasne,odkial mas formicky?
A cim zdobievas?lebo ja som si kupila hadam 3 "masinky" aj sacky striham a vzdy to bud malo/vela odstrihnem a zurim pri tom.bud to nejde alebo moc mi prskne.skusala som robit riedkejsiu/hustejsiu polevu a vysledok zalostny..tak ma ide porazit.

majkabr
5. dec 2023

A máte niektorá fakt super recept na medovníky? Už som skúšala všeličo. A rada skúšam stále nové.

hortenziaj
5. dec 2023

@natalienka12 moja svokra to vraj robila a robí tak, že na pečie, schováva a buzeruje ze teraz nech nejedia a na vianoce doslova tlači kolace do všetkých lebo treba zjesť a sa pokazia.

hortenziaj
5. dec 2023

Ja pečiem kolac alebo tortu deň pred Vianocami, pripadne na štedrý deň priamo, som lenivá piecť, potom dzgat nasilu, upeciem na čo budeme mat chuť práve vtedy. A aj tak po navstevach budú tie kolace, tak mi to príde zbytočne vypekat to isté a veľa. A popravde, radšej si zájdeme do cukrárne pomedzi sviatky, ak dostaneme chuť na niečo, mne to príde výhodnejšie

malinovka333
5. dec 2023

Medovniky peciem niekolkokrat do roka. Deti to nosia do skoly a veru je to spoluziakom vzacne..u nas ziadne take ze pecuem 20.12. Lebo by sa to zjedlo.ved to je na jedenie ci?ked sa zje spravim znovi.moji jedia kolace radsej pred vianocami ako po.

lea231
5. dec 2023

@otilia16 ja si musim dat repete tiez. Popri 4detoch som zabudla do medovnikov dat MED 🤐 aj som ho vylozila a napadlo ma to az na druhe rano. Vsetky sa uz zjedli 🙂

blushbone11
5. dec 2023

@fantaghiro21 Vykrajovačky sú z 3D tlačiarne vačšinou alebo z trhov vo Viedni. Zberám ich už roky. S polevou som si tiež prešla svoje. Teraz už viem koľko odstrihnúť, ako hustá má byť poleva, ale to všetko len praxou...presný recept nemám. 😬

bodka2213
5. dec 2023

Keď už je reč o medovníčkoch , máte niekto naozaj dobrý recept ? .... Také práve chutné mäkkučké , ďakujem krásne 😍

bessie12
5. dec 2023

@bodka2213 https://www.mimibazar.sk/recept/3135/pernicky-m... tieto peciem kazdy rok. Uz som tento recept tu niekolko krat pridavala. Aj dalsie zeny na MK si pochvaluju tieto medovnicky.

bodka2213
5. dec 2023

@bessie12 super vďaka veľká 🙂

Strana
z2