Už pečiete medovníky?
Ci je este cas?
Este nie,mam recept na makke,do vianoc by sa bud zjedli alebo stvrdli
Chystam sa vsetko piect az posledny tyzden pred Vianocami, cez vikend zarobim cesto a cez tyzden budeme s babami po veceroch piect
chystáme sa piecť, ale určite bude treba do Vianoc znova 🙂
Ja peciem tak den dva pred Vianocami🤭
Áno robila som, ale už sa zjedli. Pred Vianocami spravím ešte raz
Ešte nie. Vždy okolo Vianoc musím ochorieť a potom sa mi nič nechce.
Do Vianoc by sa to zjedlo.. stačí Stačí 20.12. piecť
Zeny, prosim overeny recept? Dakujem
Okolo Lucie lebo sa to rýchlo zje 🤣
Maly uz ich aj zjedol
Nie, ja mam taky recept ze v pohode hned na jedenie.
@galganka aj my tak
@saxalendra my už dojedáme ďalšiu dvojitú várku. Najstaršia piekla v nedeľu, kým som bola v meste. 😄
Nie, pečiem až 20.12 najskôr
Ja som este nestihla ani cesta porobit... Netusim kedy budem piect, ale nevadi... Nejako to vymyslim...
@blushbone11 krasne,odkial mas formicky?
A cim zdobievas?lebo ja som si kupila hadam 3 "masinky" aj sacky striham a vzdy to bud malo/vela odstrihnem a zurim pri tom.bud to nejde alebo moc mi prskne.skusala som robit riedkejsiu/hustejsiu polevu a vysledok zalostny..tak ma ide porazit.
A máte niektorá fakt super recept na medovníky? Už som skúšala všeličo. A rada skúšam stále nové.
@natalienka12 moja svokra to vraj robila a robí tak, že na pečie, schováva a buzeruje ze teraz nech nejedia a na vianoce doslova tlači kolace do všetkých lebo treba zjesť a sa pokazia.
Ja pečiem kolac alebo tortu deň pred Vianocami, pripadne na štedrý deň priamo, som lenivá piecť, potom dzgat nasilu, upeciem na čo budeme mat chuť práve vtedy. A aj tak po navstevach budú tie kolace, tak mi to príde zbytočne vypekat to isté a veľa. A popravde, radšej si zájdeme do cukrárne pomedzi sviatky, ak dostaneme chuť na niečo, mne to príde výhodnejšie
Medovniky peciem niekolkokrat do roka. Deti to nosia do skoly a veru je to spoluziakom vzacne..u nas ziadne take ze pecuem 20.12. Lebo by sa to zjedlo.ved to je na jedenie ci?ked sa zje spravim znovi.moji jedia kolace radsej pred vianocami ako po.
@fantaghiro21 Vykrajovačky sú z 3D tlačiarne vačšinou alebo z trhov vo Viedni. Zberám ich už roky. S polevou som si tiež prešla svoje. Teraz už viem koľko odstrihnúť, ako hustá má byť poleva, ale to všetko len praxou...presný recept nemám. 😬
Keď už je reč o medovníčkoch , máte niekto naozaj dobrý recept ? .... Také práve chutné mäkkučké , ďakujem krásne 😍
@bodka2213 https://www.mimibazar.sk/recept/3135/pernicky-m... tieto peciem kazdy rok. Uz som tento recept tu niekolko krat pridavala. Aj dalsie zeny na MK si pochvaluju tieto medovnicky.

Už sme piekli 2x.Deti ich jedia aj v škole na desiatu